Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: oszukali w wymaganiach
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Bescon
czesc moj sprzet to: athlon 1.6, 256 ram i karta ge force 4 mx 440 czyli spelniam optymalne wymagania a tu co gra sie tnie jak nie wiem co na najmniejszych detalach mam patcha ekstraklasa v5.0 w lodzie ustawilem tak: 4-4-4-5-5 pilkarze maja kwadratowe glowy a gra nadal sie tnie jak dam wszystko na 5 to pilarze maja nogi nogi w gorze jak biegaja odpalam gre za pomoca 3d analzye ale to duzo nie pomoglo sprawdzalem rozne rodzaje sterownikow wylaczalem synchronizacje i filtr tempo odswiezania 60 wysoka wydajnosc i pokrecalem czestotliwosc zegara zwolnili mnie z roboty bo redukcje robili i nie mam kasy na nowy sprzet a chcialem pograc w ta gre jak siedze w domu co moge jeszcze zrobic zeby mi to sie tak nie cielo a ten memory optymizer to wogole jakas kompletna pomylka pomozcie peso-maniacy
JuveR
CYTAT
athlon 1.6, 256 ram i karta ge force 4 mx 440 czyli spelniam optymalne wymagania

KLIK
Chyba coś niedokładnie poczytałeś tongue.gif
Bescon
innym chodzi normalnie na mojej karcie dlaczego mi musi sie zacinac?
Fudi
tego nie wiem. wink.gif
Bescon
prosze o pomoc jestem jak wy fanatykiem pesa od malolata
siano
CYTAT(Bescon @ May 24 2009, 20:10) *
czesc moj sprzet to: athlon 1.6, 256 ram i karta ge force 4 mx 440

Cześć, bez szans z taką kartą. Za nieco poniżej 100pln kupisz znacznie lepszą i PES będzie działąć bez problemu wink.gif
lukasz44
No chłopie mylisz się i to bardzo , ja mam właśnie taką kartę i wszystko śmiga mi super , a co do twojego sprzętu to radze ci zainwestować w 512 MB Ram . . . pozdroo
Bescon
i co siano glupio ci teraz? mowilem ze chlopaki maja taka karte i im smiga pes a w wymaganiach optymalnych jest napisane wyraznie ze 256ram wystarczy, oszukali mnie banda decydentow i tak powiem jak "cygan"
siano
Nie, nie głupio, bo nadal najbardziej zamula Ci karta. Sam odpalałem PES 6 na sprzęcie z taką samą ilością ramu i gorszym procesorem i działało płynnie.

Wymień kartę i będzie git.
Bescon
nie no nie wierze wyzej jest koles ktory ma taka sama karte jak ja i mu chodzi gra ten ma tyle samo ramu i mu gra chodzi to pomozcie mi zeby to sie tak nie cielo ludzie jak w lodzie wszystko na 5 ustawie to sie nie tnie ale ludziki maja nogi do gory wezcie cos wymyslcie bo juz nie wiem czy lepiej z 3d analyze chodzi czy bez
lukasz44
powodów może być klika ale według mnie to :

1. Za mało pamięci RAM - powinieneś mieć minimum 512 wink.gif
2. Być może masz bardzo zamulonego kompa , masz antyvirusa ?
3. No i karta , też nie jest najlepsza ( mam taką samą , ale mam bardzo , bardzo uporządkowanego (czystego) kompa i
to też ma znaczenie . . .
4. Możesz również spróbować powyłączać procesy ( kombinacja klawiszy ctr+alt+del) , zobacz ile ich masz , tam pisze
u dołu , jeżeli masz powyżej 35 to też może być przyczyną , ja gdy zabieram się za grę mam 17-24 i chodzi dobrze ,

i nie kłóćcie się bo Siano też ma rację , ta karta jest słaba , ale też nie taka najgorsza hehe tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.