Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patche...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
N1KL
Witam
Mam do was takie pytanie... Czy instalując jakiegokolwiek patcha stracę wszystkie save z gry ? Pytam się bo nie jestem pewnie czy coś instalować bo mam dobre drużyny i nie chce tego stracić... A i jeszcze jedno pytanko... Czy pomógł by mi ktoś, krok po kroku, zainstalować te patche oraz spolszczenie będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam
Graczyk
Save nie stracisz ale moga ci sie pozamieniac druzyny np. w miejsce francuskiej druzyny ktora grasz w patchu będzie polska i wszystko sie pozmienia.
N1KL
Aha... Wielkie dzięki... Z tego co powiedziałeś to jednak trochę poczekam z patchami:)
N1KL
A mam jeszcze jedno pytanie... Ściągnołem właśnie Kitserver w wersji 8. I mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie wrzucać patche oraz spolszczenia

Z góry dzięki
kris15j
jak ściągasz patche i spolszczenia to tam masz instrukcję (ewentualnie są one za stronie, gdzie masz te pache)
N1KL
Ale mam jeszcze jedno pytanie... Chodzi o to, że właśnie sciągnołem sobie buty oraz piłki, wgrywam je do foldru z podstawowym pes do img oraz do tego z kitserva i d*** nie ma żadnej zmiany nie czaje o co chodzi...
SubZero
Przeinstalowałem sobie niedawno Windowsa i chciałem zainstalować PES'a.
Wszystko gra ale niestety nie chodzi mi kitserver sad.gif
Jak włączam grę to jakaś tabelka wyskakuje, klikam ok i gra chodzi...ale bez kitservera sad.gif sad.gif
Miałem na nim tyle twarzy itd.
BŁAGAM POMÓŻCIE
Nr GG 921012
mrowa196
CYTAT(SubZero @ Jun 6 2009, 18:59) *
Przeinstalowałem sobie niedawno Windowsa i chciałem zainstalować PES'a.
Wszystko gra ale niestety nie chodzi mi kitserver sad.gif
Jak włączam grę to jakaś tabelka wyskakuje, klikam ok i gra chodzi...ale bez kitservera sad.gif sad.gif
Miałem na nim tyle twarzy itd.
BŁAGAM POMÓŻCIE
Nr GG 921012

Daj screen tabelki.
SubZero
Zaznaczam iż przeinstalowałem PES'a już kilka razy i nic to nie dało... sad.gif
mrowa196
CYTAT(SubZero @ Jun 7 2009, 09:18) *
Zaznaczam iż przeinstalowałem PES'a już kilka razy i nic to nie dało... sad.gif

Ściągnij najnowszego DirectX, albo ten plik http://www.gotdll.pl/d3dx9_27_dll.html i wklej go do system32
SubZero
BARDZO DZIĘKUJĘ! smile.gif)
POMOGŁO smile.gif
JUPI!!
mrowa196
CYTAT(SubZero @ Jun 7 2009, 12:49) *
BARDZO DZIĘKUJĘ! smile.gif)
POMOGŁO smile.gif
JUPI!!

Nie ma sprawy, po to przecież jest forum.
bartix07
CYTAT(N1KL @ Jun 4 2009, 21:23) *
Ale mam jeszcze jedno pytanie... Chodzi o to, że właśnie sciągnołem sobie buty oraz piłki, wgrywam je do foldru z podstawowym pes do img oraz do tego z kitserva i d*** nie ma żadnej zmiany nie czaje o co chodzi...

wrzuca się tylko do kitservera i jak wrzucisz to odinstaluj kitserver i zainstaluj jeszcze raz i powinno wszystko działać wink.gif
N1KL
CYTAT(bartix07 @ Jun 7 2009, 14:02) *
wrzuca się tylko do kitservera i jak wrzucisz to odinstaluj kitserver i zainstaluj jeszcze raz i powinno wszystko działać wink.gif

OK. Dzięki. Mam jeszcze jedno pytanie. Ściagnełem sobie właśnie GCP patch 2.5. Ale okazało się że nie ma savo'w z podstawki i trzeba zaczynać wszystko od nowa, a mi się nie chce tego robić bo w podstawce jest już dość daleko.... I mam takie pytanie czy da się te wszystkie nowości przenieść do normalnego pesa ?

Dziękuje i Pozdrawiam
zomek
masz 2 foldery save , sprobuj z pesa czystego przeniesc na save GCP moze ci zadziała
SubZero
Wiecie może gdzie ściągnąć i jak wgrać scoreboardy?
Bo ja niestety nie mam pojęcia :/
N1KL
CYTAT(zomek @ Jun 7 2009, 14:41) *
masz 2 foldery save , sprobuj z pesa czystego przeniesc na save GCP moze ci zadziała

Hmm... Z tego co ja widzę to tu nie ma folderu save... Jest sama gra oraz img... Dobra trudno trzeba będzie jedyni grać na starym ale dzięki za pomoc;)
SubZero
Jak zmienić format muzyki na ADX?
Bo chciałbym sobie wgrać kilka fajnych nutek do PES'a smile.gif
Proszę o pomoc
mrowa196
CYTAT(SubZero @ Jun 9 2009, 13:56) *
Jak zmienić format muzyki na ADX?
Bo chciałbym sobie wgrać kilka fajnych nutek do PES'a smile.gif
Proszę o pomoc

http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=582 ten program konwertuje z wav na adx.
SubZero
Ej jeszcze pytanie mam...
W jakim cv są stadiony w PES 2009?
smile.gif
Proszę o odpowiedź smile.gif

PS dzięki za poprzednie smile.gif
mrowa196
CYTAT(SubZero @ Jun 9 2009, 19:10) *
Ej jeszcze pytanie mam...
W jakim cv są stadiony w PES 2009?
smile.gif
Proszę o odpowiedź smile.gif

PS dzięki za poprzednie smile.gif

cv09.img
SubZero
dzięki
mam jeszcze jedno pytanie...
jak w pes'a grać przez hamachi?
chciałbym tak krok po kroku wszystko smile.gif
mrowa196
CYTAT(SubZero @ Jun 10 2009, 13:22) *
dzięki
mam jeszcze jedno pytanie...
jak w pes'a grać przez hamachi?
chciałbym tak krok po kroku wszystko smile.gif

tego nie wiem bo nie gram.
WKS
POBIERZ to: http://www.sendspace.com/file/fhqlbu

1. INSTALOWANIE CERTYFIKATU:
a) pliki z folderu easy goal server (znajduje się w folderze ktory pobrałeś) przenieś do folderu z PES 2009
b ) wejdź w: Start - Ustawienia - Panel Sterowania - Opcje Internetowe - Zawartość - Certyfikaty
c) kliknij na "zaufane główne urzędy certyfikacji"
d) kliknij Importuj
e) kliknij Dalej
f) kliknij Przeglądaj i znajdź plik: (folder pesa 2009)/goalserver/stunnel/pes09.crt i kliknij dalej
g) miejsce w którym zainstalujesz certyfikat to: "zaufane główne urzędy certyfikacji"
h) kliknij dalej i gotowe
i) dla pewności sprawdź czy w "Zaufanych głównych urzedach certyfikacji" jest certyfikat o nazwie "pes2009web.winning-eleven.net
CERTYFIKAT ZAINSTALOWANY !!

2. INSTALOWANIE PES GREENA:
a) wejdź w folder który pobrałeś, pes green/pesgsgreen/ i plik o nazwie: pes1.0.3.exe przenieś do folderu z PESEM 2009
b ) włącz go, aby utworzyły się potrzebne pliki
c) możesz go wyłączyć
PES GREEN ZAINSTALOWANY

3. PLIK HOSTS
a) w folderze który pobrałeś jest "plik hosts" a w środku "hosts"
b ) przenieś hosts do C/Windows/system32/drivers/etc
c) podmień go (jeśli jest tam plik backup to go usuń)
d) w folderze etc powinny znajdować się:
- hosts.eme
- lmhosts.sam
- networks
- protocol
- services
- hosts
e) Kliknij na hosts prawym przyciskiem myszy i daj otwórz za pomocą, wybierz notatnik
f) W miejsce "x" (iksów) wpisz swoje własne IP
g) Po wpisaniu zapisz plik
PLIK HOSTS ZROBIONY

4. PLIKI MSINET i MSWINCK:
a) w folderze ktory pobrałeś znajduje sie folder "msinet i mswinsck):
b ) pliki MSINET.OCX i mswinsck.ocx przenieś do C/Windows/system32 i podmień (dla pewności mozesz zrobic kopie zapasową)
c) wejdź w Start - Uruchom i wpisz: regsvr32 msinet.ocx install. Powinno się wyświetlic komunikat, że pakiet zainicjonowany czy coś takiego
PLIKI ZROBIONE

5. W setting w zakładce online odznaczamu "auto" i ok.

6. Dla pewności wyłącz firewalla lub odblokuj

6. URUCHAMIANIE GRY:
a) włącz pes1.0.3.exe ktory sie znajduje w folderze z grą
b ) JEŚLI JESTEŚ HOSTEM (SERVEREM) to wpisz "1" potem kliknij Enter i wpisz własne IP
c) JEŚLI JESTEŚ CLIENTEM to wpisz "2" potem kliknij ENTER i wpisz IP serwera ENTER a potem swoje IP
d) gra uruchomi się sama
e) wchodzimy w network
f) pojawia sie napis halsten, dajemy OK
g) Do you agree ? Yes
h) Wpisujemy login i hasło
i) Next
j) klikamy 1/100
k) potem wybieramy pierwsze od góry 0/100
l) tworzymy bądź dołączamy sie do pokoju

7. Powinieneś mieć tą samą wersje gry co twoj przeciwnik

8.Najlepiej grac na IP zewnętrznym, przy wyłączonym hamacchi w połączeniach sieciowych w panelu sterowania.

by mcleer ze strony www.pessuperleague2009.p2a.pl
SubZero
Jest jakaś łatka, która naprawia wywalanie do systemu??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.