Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Real Madrid Mini Patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
mrowa196
Być może zrobię mini patch tematyką którego będzie najbardziej utytułowany klub na świecie. Patch zawierałby najprawdopodobniej 3 drużyny Realu z różnych lat, Castille i najlepszą XI w historii Realu. Nic nie jest na pewno. Pytam tylko jakie drużyny mam zastąpić. Poszukuję również pożyteczne ręce do pomocy, a konkretnie do dodatków graficznych, chociaż pomocom w ofie też nie pogardzę. Nie chciałem ujawniać tej chęci ponieważ jeśli nie wyjdzie to będą pretensje, ale musiałem. Chętnych do współpracy zapraszam na pw, a propozycje jakie drużyny zastąpić piszemy w temacie.
cialo7
Ja proponowałbym za te drużyny dodatkowe (jest ich 3 bodajże). Jako, że mam EP Patch to skłaniałbym się na update właśnie pod tego patcha. Jeśli nie drużyny dodatkowe, to jakieś z 'Others' typu: Zamalek Kair czy coś.
mrowa196
CYTAT(cialo7 @ May 23 2009, 20:57) *
Ja proponowałbym za te drużyny dodatkowe (jest ich 3 bodajże). Jako, że mam EP Patch to skłaniałbym się na update właśnie pod tego patcha. Jeśli nie drużyny dodatkowe, to jakieś z 'Others' typu: Zamalek Kair czy coś.

Zapomniałem dodać że wszystko będzie na podstawie EPatcha i proszę wymieniać drużyny z tego Patcha. A co do ty 3 drużyn sparingowych, to lepiej ich nie zmieniać bo Babylnia i Atletic czy jakoś tak to kluby potrzebne do BaL i jeśli zmienię zawodników to w BaL też tacy będą, a Adidas Team to drużyna do Master League jako drużyna domyślna i też jeśli ich zamienię to w Master League będą piłkarze Realu z danej epoki zamiast nich.

@Edit: Jest jeszcze opcja za drużyny klasyczne, ale nie wiem czy wam to odpowiada.
cialo7
Moim zdaniem lepiej wylosować/wybrać kilka klubów z 'Others' tych najmniej potrzebnych. Ja tak uważam przynajmniej.
mrowa196
Dobra. Ale nie wiem czy robić bo jest kiepskie zainteresowanie. Niech osoby które chcą tego dodatku piszą do mnie na PW. PROSZĘ WAS, bo jeśli nie będzie do końca tygodnia 15 zainteresowanych dodatek nie wyjdzie.
Pelas
CYTAT(mrowa196 @ May 25 2009, 17:19) *
Dobra. Ale nie wiem czy robić bo jest kiepskie zainteresowanie. Niech osoby które chcą tego dodatku piszą do mnie na PW. PROSZĘ WAS, bo jeśli nie będzie do końca tygodnia 15 zainteresowanych dodatek nie wyjdzie.

laugh.gif ohmy.gif
jak zrobisz to ludzie będą zainteresowani na pewno:)
mrowa196
CYTAT(Pelas @ May 25 2009, 18:38) *
laugh.gif ohmy.gif
jak zrobisz to ludzie będą zainteresowani na pewno:)

Dobra, ale dopóki nie znajdę jakiegoś pomocnika do dodatków graficznych to nic nie zrobię. Pomocnik wystarczy że zrobi sklejki żeby powstał fajny ballpack z paroma piłkami Realu i innymi, bootpack z paroma korkami Realu i korkami w których grają gracze Realu itp.
achmed
fajnie że robisz taki patch. Posiadam Ekstraklasa Patch 2009 ale bez final version. Jeśli jużz to pójdzie na tym ten patch.

P.S Skoro robisz patcha to proponuje żebyś stworzył jeszcze klasyczne drużyny: Manu , Arsenal , Milan , Juventus, Barcelona itp które bedą miały składy z lat 90. Tylko taka propozycja. Oczywiście jeśli ci sie chce biggrin.gif:D

Joł
mrowa196
CYTAT(achmed @ May 26 2009, 14:57) *
fajnie że robisz taki patch. Posiadam Ekstraklasa Patch 2009 ale bez final version. Jeśli jużz to pójdzie na tym ten patch.

P.S Skoro robisz patcha to proponuje żebyś stworzył jeszcze klasyczne drużyny: Manu , Arsenal , Milan , Juventus, Barcelona itp które bedą miały składy z lat 90. Tylko taka propozycja. Oczywiście jeśli ci sie chce biggrin.gif:D

Joł

Może zrobię, ale nie mam nikogo do dodatków.
achmed
sory ale ja jestem zielony co do tworzenia dodatkow. Spytaj kogoś kto juz robił patcha może Tomaj by ci pomógł skoro patch ma byc na bazi EP2009
mrowa196
CYTAT(achmed @ May 26 2009, 15:19) *
sory ale ja jestem zielony co do tworzenia dodatkow. Spytaj kogoś kto juz robił patcha może Tomaj by ci pomógł skoro patch ma byc na bazi EP2009

Tomaj robił ofa i w ogóle wydaje mi się że by mi pomógł.

@EDIT: Mam już większość mniej ważnych dodatków graficznych, ale nie mam najważniejszych czyli bootpacka i ballpacka. Może ballpack będę miał, ale jak ktoś mógłby zrobić, albo skleić bootpack z korkami w których grają gracze Realu, a jeśli nie to najpopularniejsze buty obecnie, ale takie żeby w EPatch wyświetlało preview bo nie każdego wyświetla.

@EDIT2: Mam bootpack, jeszcze trochę i może będę miał i ballpack i wtedy zabieram się za ofa

@EDIT3: Już mam wszystkie dodatki teraz zabieram się za ofa do końca tygodnia raczej wyjdzie, ale nie będzie twarzy dla zawodników ze starszych epok, poza Galacticos.
mrowa196
Zamykam temat ponieważ wszystko o co prosiłem już zrobiłem i teraz możecie czekać, aż dodatek wyjdzie, tylko zrobię ofa i założę temat z linkami i opisem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.