Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dodawanie własnego zawodnika do drużyny
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
matic27
Jak dodać własnego zawodnika do do jakiejś drużyny np Fc Barcelona :?: :?: ;D
Crawler
Jak dodać własnego zawodnika do do jakiejś drużyny np Fc Barcelona  :?:  :?:  ;D
W zarejestruj zawodnika w edit. Jednak stworzonego przez siebie nie można dodać. Trzeba jednak troche pokombinować laugh.gif Mi się udało laugh.gif
matic27
Jak dodać własnego zawodnika do do jakiejś drużyny np Fc Barcelona  :?:  :?:  ;D
W zarejestruj zawodnika w edit. Jednak stworzonego przez siebie nie można dodać. Trzeba jednak troche pokombinować laugh.gif Mi się udało laugh.gif

PLease wyjaśnij mij jak to zrobiłeś laugh.gif
RealMadryt
jak chcesz miec goscia w FCBarcelonie, to robisz na 2 sposoby:
1.wchodzisz w EDIT, edytuj zawodnika, wybierasz FCBARCELONE, za jakiego chcesz gracza siebie, klikasz ENTER i ustawiasz np. Narodowosc, wyglad itp., jak skonczysz wychodzisz i klikasz Zapisz Zmiany
2.wchodzisz w EDIT, edytuj zawodnika, 1xQ, Klikasz na ikone E, i robisz zawodnika od podstaw, jak zrobisz wychodzisz i bierzesz pod Create Player (Register Player), i klikasz to na dole Club.. costam costam, wlazisz na FCB, i dalej qrwa niepamietam, sorry ale pierwszy sposob jest najlepszy
PS.niech ktos mnie poprawi z 2. PUNKTEM
Tomak
to juz było ze 100 razy omawiane na forum ... Szukajcie a znajdziecie ...

PS. Mała podpowiedź - EditPesOptionFile ( czy coś w tym stylu ;D )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.