Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dodatkowe Druzyny.!!!!!!
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
_DEVIL_
Czesc wszystkim.....zalozylem ten temat dla dwoch powodòw....
Po pierwsze:Czy moze ktos zna skad mozna dostac option fila lub lub jakiegos patcha w kturym sa dodatkowe druzyny...chodzi mi o drużyny z dawnych lat..np:Milan z tam ktoregos roku kiedy brylowali Reijkard,Gulit Van Baste....Real:gdzie byl Puskak.Gento..Hugo sanchez...Di stefano....np manchester tez mieli gwiazdy barcelona moze ktos wie gdzie mozna to znalezc
Po drugie....czy ktos nie podjol by sie zadania stworzenia Clasycznej Reprezentacji Polski zamiast tam Argentyny czy jakiejs tam.....super by bylo zagrac Latem..Szarmachem lub lubanskim czy nawet Bonkiem....moze nasi koledzy z grupy POLeovo sie tego podejmią.....prosze ciekawe spostrzezenia i uwagi...........pozdrawiam.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edek
Do PES3 był patch z samymi klasykami - kilkadziesiąt klubòw i reprezentacji (w tym Classic Poland), miałem też osobny "przepis" na Classic Poland bo ta z patcha była trochę "niedokochana";D, no a do PES4 nie ma niestety nic takiego jak narazie sad.gif
edit:
Classic Poland do PES3
a tu Classicos Patch do PES3
może ktoś będzie zainteresowany...
_DEVIL_
DZieki ale link do clasic poland link nie dizla
Edek
DZieki ale link do clasic poland link nie dizla

eee no musi działać sam sprawdzałem parę razy to jest w sumie plik .txt więc może spròbuj "Zapisz element docelowy jako..."
tak sobie myslę, że zrobienie Classic Poland do PES4 nie byłoby trudne gdyby ktos podjął się wykonania twarzy, bo baza statystyk z PES3 jest ok (tylko małe korekty możnaby walnąć) :wink:
zresztą spròbuj TU, a potem klik ofkors: Classic Poland Team Creation Guide
_DEVIL_
No dzieki ściaglem ale to jest plik tekstowy!!!!!!!!!!
co ja mam z tym zrobic tam sa jakies baedziewia powypisywane....moze mi bys powiedzial jak mam sciagnac staty z tego???
Bushmen
sprobuj zmienic na rar albo zip .. i wypakuj ;D
Edek
może nie zauważyłeś edita więc daj jeszcze raz
tutaj
i Classic Poland Team Creation Guide ;D
_DEVIL_
cosik mi blad wyskoczyl ztym rarem
ale na tej drugiej stronie jest tekstowy i tam sa staty...moze cos wyczaruje
norek
poszukaj na forum soccergamming bo jak dobrze pamietam to nie dawno wyszedl patch worldcup94 i sa stare sklady w reprezentcjach i timy z tamtych lat smile.gif
T-Mac
tylko druzyny sa stare te co graly na mundialu 94

link do patcha - http://www.tezzad.advantagehost.co.uk/pes4...stuff/bebeto94/

[img]http://premium1.uploadit.org/bebeto94//Maradona.jpg[/img]
fantomas
tylko druzyny sa stare te co graly na mundialu 94  

link do patcha - http://www.tezzad.advantagehost.co.uk/pes4...stuff/bebeto94/

user posted image

ktos ściągnął ten patch , bo ja pròbowałem dzis 2 razy dochodziło do ok. połowy % i koniec...nie wiem czy cos zjebanego czy pròbować tak dalej
fantomas
za 3 razem się ściągło ;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.