Luki_bw
Apr 25 2005, 14:24
Jak chce do kogos cos napisac na gg to wyskakuje mi error 22 i nie mgoe nic zrobic :| Pròbowalem odinstalowac i zainstalowac ale nadal to samo ...
Nie wiecie moze co jest grane ? :cry:
j.osti
Apr 25 2005, 14:40
A spròbuj zainstalować starszą wersję np. 5.0 (google) i zobacz czy będzie to samo.
Luki_bw
Apr 25 2005, 14:52
Nadal to samo ... Cholera brat siedzial na kompie musial cos kombinowac :evil:
tomek828
Apr 25 2005, 14:55
nie masz wyjscia - format
| QUOTE |
| nie masz wyjscia - format :lol: |
jak to nie ma wyjścia - Tlen - co prawda może komuś nie pasować, ale numery gg obsługuje, da się przyzwyczaić
j.osti
Apr 25 2005, 14:58
W takim razie musiał skasować/przenieść jakiś plik. Obawiam się,że ostatecznie może się skończyć na reinstalce windowsa. Miałem kiedyś podobny problem z gg 6.0 na WINDOWSIE 98. Starsze wersje działały. Dopiero nieoficjalny service pack 1.6.2 załatwił sprawę...
z tym formatem to tochę przesada...
może lepiej najpierw: del *.*
Luki_bw
Apr 25 2005, 14:59
| QUOTE |
| nie masz wyjscia - format :lol: |
Hahahah ...
Zaraz cos wykombinuje ;-)
Luki_bw
Apr 25 2005, 15:06
Ok działa
Probowalem kazda wersje az ktoras zadziala

Dzieki j.osti
Pozrawiam
Luki_bw
Apr 25 2005, 15:11
Lipa troche bo mi sie opis nie miesci

Ale lepsze to niz nic:]
culles
Apr 25 2005, 15:35
najdziwniejsze jest to, że taki błąd jest częsty, a szczerze mòwiąc to chyba niema nawet jakiejkolwiek przyczyny..., przegrzebałem rejestr żeby wszystko odnośnie gygy wywalić i zainstalować od nowa, ale ten soft chyba ma własne AI bo on po prostu wie że ma taki błąd wywalić i tyle...
tomek828
Apr 25 2005, 16:13
Mi sie nigdy zaden blond w gg nie zrobil ani nigdy nie wyskakiwal

i oby bylo tak dalej
matias
Apr 25 2005, 16:21
Ja jak mam problemy z gg to nie tylko ze kasuje gg to tez wymazuje caly folder bo plik konfiguracyjny jest spieprzony. I trzeba niestety pozniej na nowo logowac się, dlatego tez wczesniej warto wyexportowac kontakty.
ehh wystarczyło dac w własciwosciach zgodnosc w windowsem 95 lub 98
Bushmen
Apr 25 2005, 19:55
ja bym wam radzil tlena

na poczatku z leksza razi ale pozniej jest wszystko git

jak zaladujesz odpowiedniego skina + emotikony= miodzio ;D
Nooo... Tlen jest nawet niezły. No i poczte(o2.pl) masz pod ręką 8)
tomek828
Apr 25 2005, 20:26
Bez wątpienia najlepszym komunikatorem jest gadu gadu. Tlen ogòlnie mi nie pasuje, nie mòwiąc o aqq ktòry dla mnie jest dnem i totalnym nieporozumieniem. Ale to tylko moje zdanie i nikogo nie krytykuje że używa tlenu lub aqq zamiast tak jak ja gg.
najlepszym komunikatorem to jest panowie Miranda IM
Nie ma bata !
tomek828
Apr 25 2005, 20:55
A co to za program Miranda IM :?: :shock: Pierwszo słysze

Jedyny MIRANDA jakiego znam to Miranda z Master Ligi w ISS2

I moja babcia zamiast Martyna mòwi Miranda ale to przez brazylijskie telenowele ;D
lukasso
Apr 25 2005, 21:02
| QUOTE |
| A co to za program Miranda IM :?: :shock: Pierwszo słysze :lol: Jedyny MIRANDA jakiego znam to Miranda z Master Ligi w ISS2 :) I moja babcia zamiast Martyna mòwi Miranda ale to przez brazylijskie telenowele ;D |
buehehehe
ale sie uśmiałem
boki zrywać
MIRANDA tsssssssss ostrooo a moze Barota hehe albo Capello czy tam Castolo
Radarek
Apr 26 2005, 00:09
Skoro juz o bledach gg mowa...
Mam ostatnio taki dziwny blad. Nie pokazuje mi statusow niektorych ludzi chociaz sa np dostepni [jak sprawdze ich w katalogu publicznym to status jest pokazany]. Reinstalowalem gg i nie pomoglo. Jakies pomysly?
tomek828
Apr 26 2005, 05:33
ja myśle że potrzebny ci format

albo zainstaluj ten komunikator Miranda IM
Dla zainteresowanych screen mojej Mirandy ;D
pozdro!
Bushmen
Apr 26 2005, 11:24
no no ladna ta miranda

mam pytanie co do tego: jak Ci ktos pisze wiadomosc to masz taka ikonke jak na GG czy tak jak w tlenie Ci okno wyskuje :?:
[quote]no no ladna ta miranda

mam pytanie co do tego: jak Ci ktos pisze wiadomosc to masz taka ikonke jak na GG czy tak jak w tlenie Ci okno wyskuje :?:[/quote]
Wszystko da sie ustawić wedle własnych potrzeb można zmienić dosłownie wszystko od emotikonòw po wygląd okien wiadomości.
Trzeba tylko poświęcić troche czasu na konfiguracje.
Jednak dla niektòrych może być minusem nie wyświetlanie opisòw stanu pod nickiem w liście kontaktòw (choć już jest taka możliwośc, ale niedopracowana). Ale opisy wyświetlają się np. w dymkach.
Radarek
Apr 26 2005, 11:37
[quote]ja myśle że potrzebny ci format

albo zainstaluj ten komunikator Miranda IM[/quote]
Tjaaa od razu reinstalka, chlopie daj spokoj. Jakbym na takie pierdoly mial reagowac reinstalka windowsa to bym co chwile musial ja robic :>
[quote] Nie pokazuje mi statusow niektorych ludzi chociaz sa np dostepni [jak sprawdze ich w katalogu publicznym to status jest pokazany]. Reinstalowalem gg i nie pomoglo. Jakies pomysly?

[/quote]
Jest taka opcja:"Pokazuj status tylko znajomym". Możliwe że oni mają to zaznaczone, a Ty nie jesteś ich "znajomym"
Bulion
Apr 26 2005, 13:20
ja polecam konnekt www.konnekt.info
Radarek
Apr 26 2005, 13:26
[quote][quote] Nie pokazuje mi statusow niektorych ludzi chociaz sa np dostepni [jak sprawdze ich w katalogu publicznym to status jest pokazany]. Reinstalowalem gg i nie pomoglo. Jakies pomysly?

[/quote]
Jest taka opcja:"Pokazuj status tylko znajomym". Możliwe że oni mają to zaznaczone, a Ty nie jesteś ich "znajomym"

[/quote]
Na pewno to nie o to chodzi

. Podgladajac kogos w katalogu publicznym widze normalnie jego status [a przy wlaczonej tej opcji o ktorej piszesz tak by nie bylo...]
lazy_bum
Apr 26 2005, 23:01
| QUOTE |
Skoro juz o bledach gg mowa...
Mam ostatnio taki dziwny blad. Nie pokazuje mi statusow niektorych ludzi chociaz sa np dostepni [jak sprawdze ich w katalogu publicznym to status jest pokazany]. Reinstalowalem gg i nie pomoglo. Jakies pomysly? |
Opcja ,,tylko dla znajomych'' albo ,,ukryj status przed''. Ludzie, używacie tego, a nawet nie znacie podstawowych opcji....
Visi0n
Apr 26 2005, 23:19
| QUOTE |
| ja polecam konnekt www.konnekt.info |
zdecydowanie jestem ZA!
PS. snake ... często grywasz w AAO ? ;]
w co grywam ?
Americas Army ?
Jeśli tak to rzadki bo narazie to za trudne dla mnie, ale gierka fajowa.
Radarek
Apr 27 2005, 01:06
| QUOTE |
| QUOTE | Skoro juz o bledach gg mowa...
Mam ostatnio taki dziwny blad. Nie pokazuje mi statusow niektorych ludzi chociaz sa np dostepni [jak sprawdze ich w katalogu publicznym to status jest pokazany]. Reinstalowalem gg i nie pomoglo. Jakies pomysly? |
Opcja ,,tylko dla znajomych'' albo ,,ukryj status przed''. Ludzie, używacie tego, a nawet nie znacie podstawowych opcji.... |
Spoko stary wiem co to za opcja. Jestem pewien ze te osoby [ktore zle mi wyswietla] nie maja tej opcji zaznaczonej [bo wczesniej widzialem je dobrze i nagle cos sie zwalilo]. Dlatego to jest nic innego jak blad gg i tyle :].
lazy_bum
Apr 27 2005, 15:25
| QUOTE |
| QUOTE | | Opcja ,,tylko dla znajomych'' albo ,,ukryj status przed''. Ludzie, używacie tego, a nawet nie znacie podstawowych opcji.... |
Spoko stary wiem co to za opcja. Jestem pewien ze te osoby [ktore zle mi wyswietla] nie maja tej opcji zaznaczonej [bo wczesniej widzialem je dobrze i nagle cos sie zwalilo]. Dlatego to jest nic innego jak blad gg i tyle :]. |
Pospieszyłem się z wnioskami... Anyway, use IRC luke.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.