Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: czarny obraz
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 3
Bescon
mam taki problem z pes3 od zainstalowania gry ze gdy ja odpalam sa poczatkowe napisy po czym pojawia sie czarny obraz i gra sie zawiesza kiedys sie odpalala ale wtedy mialem plyte teraz gra jet sciagnietai odpa;ana alcoholem sprawdzalem na nizszych sterach i nie pomoglo moj sprzet to athlon 1.7, 256 ram karta ge force 4 mx 440 64mbprosze o pomoc w rozwiazaniu problemu
norek
CYTAT(Bescon @ May 19 2009, 23:28) *
mam taki problem z pes3 od zainstalowania gry ze gdy ja odpalam sa poczatkowe napisy po czym pojawia sie czarny obraz i gra sie zawiesza kiedys sie odpalala ale wtedy mialem plyte teraz gra jet sciagnietai odpa;ana alcoholem sprawdzalem na nizszych sterach i nie pomoglo moj sprzet to athlon 1.7, 256 ram karta ge force 4 mx 440 64mbprosze o pomoc w rozwiazaniu problemu

Gra zatrzymuje się na intro. Zainstaluj dobre kodeki video lub wywal intro.
Bescon
sek w tym ze ja nie wiem gdzie sie znajduje intro w pesie bo sa tylko cztery pliki i zaden z nich to nie intro:cafe, over.afs, data_e.afs znajdujace sie w folderze dat oraz plik option ktory jak kasuje to nic nie daje sad.gif a kodeki mam k-lite codec pack.
Bescon
plik cafe wyjebalem i dziala nie mogles tak od razu koles?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.