Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powtórki
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
mariusz123211
Mam pytanie jak zrobić aby powtórka była odtwarzana w normalnym tempie gry, bo jest trochę zwolniona. Chodzi o te powtórki w galerii ( te zapisane)
chomik
grasz na klawie czy na padzie?
no dobra, jak na padzie to prawy analog popychasz w prawo. tak samo mozesz szybko cofnac powtorke, popychajac go w lewo. czuly analog sprawia, ze leciutko go popychajac, mozna zrobic hiper slow motion biggrin.gif
a jak na klawie, to sobie ustaw wyzej wymienione kierunki prawego analoga na klawie, np. K to w prawo, a J to w lewo. no i wtedy robisz tak samo jak padzie.
edit:
przy okazji ustaw sobie tez kierunki gora/dol. dzieki nim mozesz dodatkowo zmieniac kat kamery. wink.gif
mariusz123211
no tak ale jak biorę w prawo lub w lewo to powtórka jest przyspieszona i leci bardzo szybko. A ja chce mieć takie tempo powtórki jakie jest tempo meczu
chomik
u mnie popchniecie prawej galki w prawo daje taki efekt jak mowisz. moze u ciebie jest inaczej, nie wiem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.