Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: NIEMIECKI
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
MicciO
Czesc mam problem potrzebuje nazwy takiego urzadzenie takie okulary i z tego sie ponoc mozna bardzo szybko nauczyc np j.niemieckiego jesli ktos wie jak to sie nazywa lub przypusza to bardzo bym prosil o odpowiedz z gory dzieki
michau000
pewnie chodzi Ci o system SITA.
ale musisz miec odpowiednie sito...
j.osti
Ja tam nie wierzę w takie rzeczy. Pamiętam taką historię, jak przyszła do nas w klasie maturalnej pani psycholog z poradni i zaproponowała nam ròżne metody szybkiego przyswajania wiedzy. Mòwiła, że są to metody sprawdzone i każdy jest w stanie przygotować się do matury! Oczywiście wszyscy łyknęli, ale do czasu... Doszły nas słuchy, że jej syn rok wcześniej nie zdał matury... ;D Hehehe
michau000
co łyknęli?! :shock:

co do sita... sam z niej nie korzystalem, ale mysle, ze jezeli to dziala na tej zasadzie, ktora mam na mysli, to na pewno przynosi efekty, czy sie w to wierzy czy nie. zakladajac [a tak mi sie zdaje], ze chodzi tu o nauke w stanie glebokiego relaksu, do tego z jakimstam 'lektorem', to musi byc skuteczniejsze od zwyklego zakuwania.
ciekawe swoja droga ile to kosztuje, pamietam, ze keidy dopiero sie pojawialo bylo cholernie drogie...

no ale z drugiej strony tez nie mozna zapominac o tym, ze nie jest tak, ze wstajesz z takiej sesyjki i juz wszystko wiesz. samo nic sie nie zrobi imho:)
MicciO
Dzieki ci bardzo michau bardzo mi pomogłes teraz to tylko msuze to sobie zakupic dzieki ci jeszcze raz
j.osti
Jak to co? Kremòwki! Po maturze... wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.