MicciO
Apr 25 2005, 13:15
Czesc mam problem potrzebuje nazwy takiego urzadzenie takie okulary i z tego sie ponoc mozna bardzo szybko nauczyc np j.niemieckiego jesli ktos wie jak to sie nazywa lub przypusza to bardzo bym prosil o odpowiedz z gory dzieki
michau000
Apr 25 2005, 13:18
pewnie chodzi Ci o system SITA.
ale musisz miec odpowiednie sito...
j.osti
Apr 25 2005, 13:24
Ja tam nie wierzę w takie rzeczy. Pamiętam taką historię, jak przyszła do nas w klasie maturalnej pani psycholog z poradni i zaproponowała nam ròżne metody szybkiego przyswajania wiedzy. Mòwiła, że są to metody sprawdzone i każdy jest w stanie przygotować się do matury! Oczywiście wszyscy łyknęli, ale do czasu... Doszły nas słuchy, że jej syn rok wcześniej nie zdał matury... ;D Hehehe
michau000
Apr 25 2005, 14:40
co łyknęli?! :shock:
co do sita... sam z niej nie korzystalem, ale mysle, ze jezeli to dziala na tej zasadzie, ktora mam na mysli, to na pewno przynosi efekty, czy sie w to wierzy czy nie. zakladajac [a tak mi sie zdaje], ze chodzi tu o nauke w stanie glebokiego relaksu, do tego z jakimstam 'lektorem', to musi byc skuteczniejsze od zwyklego zakuwania.
ciekawe swoja droga ile to kosztuje, pamietam, ze keidy dopiero sie pojawialo bylo cholernie drogie...
no ale z drugiej strony tez nie mozna zapominac o tym, ze nie jest tak, ze wstajesz z takiej sesyjki i juz wszystko wiesz. samo nic sie nie zrobi imho:)
MicciO
Apr 25 2005, 14:42
Dzieki ci bardzo michau bardzo mi pomogłes teraz to tylko msuze to sobie zakupic dzieki ci jeszcze raz
j.osti
Apr 25 2005, 14:43
Jak to co? Kremòwki! Po maturze...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.