Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wlasny Komentarz?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
RealMadryt
Siemka przeczytalem gdzies na innym forum ze jest program do "przekształcania" komentarza, ze np. jak gosc w pro4 mowi Goal to mozna napisac Gol i tak wlasnie bedzie mowil. laugh.gif Wiec prosze tych ktozy sie z tym spotkali o odp.

Z gòry dziękuje!!!
Radarek
i co jescze wymawia moze polskie loterki ę, ć itp? ;-).. jasne :]
onix_the_chosen
Buehehehehehe normalnie usmialem sie jak nigdy laugh.gif Nie wiem gdzie ty to wyczytales ale to jest niemozliwe :wink:
RealMadryt
Na forum http://bucek.webd.pl/Forum/viewtopic.php?t...8eb3766b38219ca i teraz moze mi cos powiecie szezej??? O co w tym chodzilo???
Radarek
lol

Program dzk studio mozes otworzyc pliki z dzwiekami [komentarze, muzyka itp] i podmienic je [np przez nagrane wlasne komentarze]. Nie ma mozliwosci zeby komentator powiedzial to co napiszesz bo takiej techiki jeszcze nie ma. A podmiana jest niemozliwa w praktyce bo plikow jest kilka tysiecy...
lucio
Kommentarz będzie ale do we2002, jednak mamy przy tym WUCHTE roboty, wiec bedzie trzeba na niego trochę poczekać.
RealMadryt
Aha, fdzieki Radarek.
A wiez jak mozna to zrobic?? I czy trzeba posiadac mikrofon???
Jezeli wiez to napisz, bo jakim programem to juz wiem!!! :wink:
zborek
Ja o takim czyms jescze nieslyszalem,ale wątpie,żeby można było cos takiego zrobic.
Pozdro
:? :?
RealMadryt
lol

Program dzk studio mozes otworzyc pliki z dzwiekami [komentarze, muzyka itp] i podmienic je [np przez nagrane wlasne komentarze]. Nie ma mozliwosci zeby komentator powiedzial to co napiszesz bo takiej techiki jeszcze nie ma. A podmiana jest niemozliwa w praktyce bo plikow jest kilka tysiecy...

Zrobek, a to PRZECZYTALES???

Radarek prosze o pomoc!!! :wink:
RealMadryt
lol

Ej wie ktos moze jak to zrobic ??
prosze o odp.!!! :?
Radarek
A probowales uruchamiac ten program? [DZK studio]. Uruchamiasz program, potem otwierasz plik z komentarzami 'e_sound.afs'. Klikajac no kolejne pliki odtwarzaja ci sie komentarze. Nie jestem pewien, ale tym program zapewne da sie importowac wlasne pliki. Nie pytaj mnie co i jak bo nie chce mi sie go obczajac. Moze ty cos zrobisz oprocz bezsensownego proszenai o pomoc?
RealMadryt
Dzieki CZAJE
culles
Chołpaki śmiejcie się, ale...miałem coś takiego na Amigę! Tylko czytało tak badzewnie, że zupełna poracha...
albin
raczej na commodore!!! komp mòwił: .........płynie wisła płynie po polskiej krainie:) ale tak to mòwił że ze śmiechu nie moglismy wytrzymać z kumplami:)
onix_the_chosen
Ja mialem takie cos na kompa w grze ............. hmmmm ROBOT chyba tak to sie nazywalo, byl niezly ubaw laugh.gif
Tomak
a sprawdzcie to jesli nie znacie of koz

Start>Ustawienia>Panel Sterowania> Mowa

Też niezła beka laugh.gif
RealMadryt
a sprawdzcie to jesli nie znacie of koz  

Start>Ustawienia>Panel Sterowania> Mowa  

Też niezła beka  :lol:

Niezla zbitka:P
BuhahahahahaaAAAAAAAAAAAA
Jaki mutant z tego kompa!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.