Lucek Rojek
Apr 23 2005, 15:44
cz mam małe zapytanie a minawicie mam 2 kompy jeden nowiutki nowy procek i reszta bajeròw a drugi to pentium 2 takie gòwno dosyć szybki ale fifa 2003 nie idzie(nie żebym chciał w to coś grać ale!) czy mògł by mi ktos powiedzieć czy wyszło iss na pc i jakie, gdzie kupić czy ktoś by mògł sprzedać albo jakiś emulator jesli ktoś by miał,lub jakie wymagania ma iss bardzo prosze o pomoc :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
nie slyszalem o emulatorze ISSA na PC, o ile wiem to emulujemy tylko we2k2 :wink:
Lucek Rojek
Apr 23 2005, 16:11
no właśnie chodzi mi o coś w tym stylu czy ma ktos pirata we2002 na sprzedaż
zagroo
Apr 23 2005, 17:28
przeciesz gry na psx mozna bez problemu emulować przez epsxe nie tylko winninga
O shit, masz po prawej stronie ramke download na stronie glownej IO czyli na
http://issonline.pl :shock:
Lucek Rojek
Apr 23 2005, 17:33
ale ja mam 56kb/s softel to bedzie mi sciągało z 10 godz
nie no, prubowales chociaz ?????? :wink:, z reszta nie ssadze zeby tak dlugo sciagalo ........
Właśnie mnie też to interesowało,ale tak sie zbierałem z postem :wink: Powszechnie wiadomo,ze grywalnośc Pes4 na konsoli i na Pc jest troszke inna.Nie pisze tego posta,zeby sie sprzeczać na czym lepiej sie komu gra,bo to temat rzeka. Pytam natomiast,czy ktoś grał w Pes4 na kompie przez emulator :?: Jeśli tak,to jaki i jak to wogòle chodziło. I jeszcze jedno,bo nigdy nie grałem na emulatorze....Jeżeli komuś Pes4 na Pc lekko przycina,chociaz ma w miare dobry sprzet,to czy Pes4 przez emulator bedzie chodziła taksamo,czy lepiej :roll: :?:
Lucek Rojek
Apr 23 2005, 18:02
dobras sciagnełem i co dalej
kazikcky
Apr 23 2005, 18:03
Wiem tyle, że na PC wyszedł ISS 3 ale ponoć bardzo słaby ... Więcej nie mogę powiedzieć bo nie grałem ...
Bushmen
Apr 23 2005, 20:37
zaden ISS nie wyszedl na PC. Na Pc wyszlo tylko PES3 i PES4

(i jeszcze jak gra z serii ISS moze byc bardzo nieudana ?? to jaka jest fifa w takim razie ??)
Ponawiam pytanko odnośnie Pes4 przez emulator...orientuje sie ktos w tym temacie :?:
| QUOTE |
zaden ISS nie wyszedl na PC. Na Pc wyszlo tylko PES3 i PES4 (i jeszcze jak gra z serii ISS moze byc bardzo nieudana ?? to jaka jest fifa w takim razie ??) |
Nie mam zamiaru się z nikim kłòcić ... Ale człowieku jak nie wiesz to się nie odzywaj co :?: Na PC wyszedł ISS 3, ale był tak słaby, że obił się bez echa ... Podobno dało się tam nawet zbudować własny stadion ... Przynajmniej tyle wyczytałem z fachowych pism o grach PC i PS 2 ...
PS. Wszyscy wiemy jaka jest fifa ...
gutted
Apr 23 2005, 20:54
hehe chlopie opanuj sie;p na razie dastepne sa tylko emulatory psx'a, o ps2 mozesz jeszcze spokojnie conajmniej przez rok zapomniec.
Po pierwsze emulatory ps2 to przede wszystkim wersje beta-testowe, ktore odpalaja tylko nedzne dema z ps2 ( skrolowane literki i inne pierdoly), po drugie do emulowania ps2 na pc bedziesz potrzebowal zajebistego sprzetu, z BARDZO mocna karta graficzna, z BARDZO duza iloscia ramu i z BARDZO szybkim procesorem.
W tej chwili to sie po prostu nie kalkuluje bo lepiej jest kupic nowiotkie ps2 w sklepie za 699 zlotych i tyle.
Gdy wyjdzie ps3 powinny zaczac pojawiac sie jakies emuatory, ktore poradza sobie z w miare prostymi grami z ps2.
p.s.
"Jeżeli komuś Pes4 na Pc lekko przycina,chociaz ma w miare dobry sprzet,to czy Pes4 przez emulator bedzie chodziła taksamo,czy lepiej"
- tym to mnie rozbawiles do lez;p
pozdro
do lucka rojka
porozgladaj sie na forum znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie, przeciez nasza liga gramy na emulatorze psxa w we2002....
| QUOTE |
p.s.
\"Jeżeli komuś Pes4 na Pc lekko przycina,chociaz ma w miare dobry sprzet,to czy Pes4 przez emulator bedzie chodziła taksamo,czy lepiej\"
- tym to mnie rozbawiles do lez;p
|
:oops: Pisałem,że nigdy nie używałem emulatora więc sie nie orientuje.Myslałem,ze skoro gra na konsole jest gorsza graficznie,to bedzie miała mniejsze wymagania od Peceta ...rozumiesz.....i tym samym bedzie chodziła płynniej :roll:
Lucek Rojek
Apr 23 2005, 22:01
dzięki ale nie zamykajcie bo czuje że jeszcze będe miał pytania
Bushmen
Apr 24 2005, 10:42
| QUOTE |
| QUOTE | zaden ISS nie wyszedl na PC. Na Pc wyszlo tylko PES3 i PES4 (i jeszcze jak gra z serii ISS moze byc bardzo nieudana ?? to jaka jest fifa w takim razie ??) |
Nie mam zamiaru się z nikim kłòcić ... Ale człowieku jak nie wiesz to się nie odzywaj co :?: Na PC wyszedł ISS 3, ale był tak słaby, że obił się bez echa ... Podobno dało się tam nawet zbudować własny stadion ... Przynajmniej tyle wyczytałem z fachowych pism o grach PC i PS 2 ...
PS. Wszyscy wiemy jaka jest fifa ... |
ja wlasnie wiem na kompa wyszlo tylko PES 3, PES 4 moze Ci sie pomylilo z ePSXem i romem ISS 3 :wink: A swoja droga jestem ciekaw co to za pisma
:?: bravo :?: :twisted:
| QUOTE |
ja wlasnie wiem na kompa wyszlo tylko PES 3, PES 4 moze Ci sie pomylilo z ePSXem i romem ISS 3 :wink: A swoja droga jestem ciekaw co to za pisma :?: bravo :?: :twisted: |
??? lol Jaki rom ISS3 na ePSXe ? Troche widze zakręcony jesteś. ISS3 wyszedł na PC (nawet grałem) jednak jest to zupełnie inna gra, co prawda od KONAMI ale od innego oddziału. ISS3 jest grą typowo arcade'ową w przeciwieństwie do PESa 4 ktòry jest symulacją.
Bushmen
Apr 24 2005, 11:48
chodzi mi o to ze jest gra na PSX ISS 3 i jest zgrana

i sie odpala ePSXem :wink: ;D a na PC ISS 3 :roll: to jeszcze nie widzialem ale moge sie mylic ... najlepiej jak by ktos rzucil jakims screenem to uwierze
mirkub
Apr 24 2005, 12:15
Tak trudno czasem użyć google zamiast się głupio upierać?
http://www.gamestracker.co.uk/pc/3472/
Grałem ale rzczywiście kiszka. Choć od Fify i tak lepsza.
| QUOTE |
chodzi mi o to ze jest gra na PSX ISS 3 i jest zgrana i sie odpala ePSXem |
nie ma takiej gry jak iss3 na psx.
Bushmen
Apr 24 2005, 12:58
ulalala to mnie zagieliscie

zwracam honor .. ale jestem w szoku :evil: a co do ISS na PSX to nie jestem pewien ale rozne ISS wyszly na pSX ISS98
ISS pro evolution
ISS pro evolution 2
Pro Evolution Soccer
Pro Evolution Soocer 2
i pewnie wiele innych
pozdro i dzienki za uwage
No teraz ładnie napisałeś. Jednak dodaj do tego jeszcze ISS '97, ISS Deluxe coś tam (konwersja ze SNESa) i wszystkie Winningi
POZDRO!
Lucek Rojek
Apr 26 2005, 11:30
cz mam prośbe sprzeda mi ktoś iss 2 lub ktòreś pro na ps1 bo nie mam może być pirat wiem ze to troche idiotyczne pytanie ale]
[quote]zaden ISS nie wyszedl na PC. Na Pc wyszlo tylko PES3 i PES4

(i jeszcze jak gra z serii ISS moze byc bardzo nieudana ?? to jaka jest fifa w takim razie ??)[/quote]
wiec tak..iss wyszedl sie nazywal international superstar soccer 3 ale jak kolega napisal totalny niewypal!! nie da sie zmienic ustawien grafiki a co do tego marna grywalnosc....serio od tej wersji wole fife...
............. priv chlopie do tego sluzy....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.