kamil2004k
May 16 2009, 12:30
Witam. Mam mały problem z PES 2009. Z kumplami gramy w serię Pes od dawna. Teraz kupiłem lepszego kompa na którym pójdzie mi już PES 2009, zainstalowałem gierke, wszystko pieknie gra, zaprosiłem kumpli, zadowoleni włączamy sobie mistrzostwa, wybieramy po jednej drużynie a reszta drużyn to CPU. Pierwszy mecz gram ja z komputerem ale jesteśmy w szoku bo mój kumpel nie może grać drużyną CPU (w PES 6 takiego problemu nie ma bo tam można grać bez problemu drużyną CPU).
Nie mam pojęci czy jest tam gdzieś jakaś opcja, a może jest jakiś patch. Proszę o pomoc bo nie mam ochoty grać samych towarzyskich albo z CPU gdzie moi koledzy będą patrzeć (i odwrotnie) i się nudzić jak by mogli zagrać drużyną komputera (tak jak było w PES 6). Będę wdzięczny. Pozdrawiam.
O ile dobrze pamiętam to na początku można wybrać w ilu graczy chce się grać te mistrzostwa. Wtedy, jeśli chcesz grać w każdym meczy z kolegą to wybierasz na początku 16,32 graczy (w zależności ile jest drużyn)...
kamil2004k
May 16 2009, 15:43
Ale co to jest za sens po pierwsze ile meczy trzeba grać, a po drugie jest większe prawdopodobieństwo że trafie na swoją drużynę
Musisz zaopatrzyc sie w kitserver. W tym celu najlepiej wgrac jakis patch, polecam Gamming Acces Community
CLICK!.
Pozniej odpalasz config.exe znajdujacy sie w folderze kitservera i zaznaczasz opcje
kamil2004k
May 16 2009, 20:37
Jeśli to zadziała to wielkie dzięki

Naprawde nie wiesz jak mi pomogłeś. Pozdrawiam.

PS Sciagnąć Gamingaccess Community Patch 2.5 - Full Version ? A później Update ?
Dokladnie tak jak napisales, najpierw 2.5 Full Version, pozniej update 2.5->2.6, na koncu update 2.6->3.0
PS. Ten sposob dziala na 100%, wlasnie sprawdzalem w Master League ;-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.