Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kariera 1.FC Köln
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Majster
Chcę wam przedsatwić moją karierę 1.FC Köln drużynę grającą w Bundeslidze. Będę grał na poziomię professional.

Herb drużyny:

Trener zespołu:

Odeszli:
Thomas Broich--------------->Sampdoria
Kevin McKenna-------------->A.S.Monaco
Fabrice Ehret---------------->Sporting Lizbona
Ozat Umit------------------->Galatarasay
Kevin Pezzoni---------------->zwolniony
Michael Niedrig-------------->zwolniony

Przyszli:

Delvecchio (Sampdoria)
Caneira (SPorting Lizbona)
Simic (A.S.Monaco)
Arda Turan (Galatarasay)
Fabiański (Arsenal Londyn)

W nastepnym odcinku pierwszy mecz w tym sezonie z beniaminkiem z Hoffenheim.

Więc najpierw zacznę od prezentacji mojej kadry na ten sezon i treminarzu:

Kadra
:

Terminarz:

Naszym pierwszy przeciwnikiem w tym sezonie jest Hoffenheim beniaminek więc cel byłbyna ten mecz jest prosty gdyby ten klub. Otóż ten klub dysponuje bardzo dobrymi zawodnikami i co najważniejsze utaletowanymi np.Carlos Eduardo, Ba czy w bramce Hildebrand.Stajemy przed bardzo trudnym wyzwaniem, ale mam nadzieje, że mój zespół pokaże się z jak najlepszej strony i wywalczy w tym meczu punkty.

1. FC Koln - TSG 1899 Hoffenheim

Oto składy obu drużyn na ten mecz:

Pierwsi do ataku ruszyli zawodnicy Hoffeneheim, a dokładnie Demba Ba już w 7 minucie wszedł z piłką w pole karne jego sfaulował Petit on otrzymał żółta kartkę, a Hoffenheim rzut karny.

Demba Ba kontra Łukasz Fabiański kto wyjdzie górą z tego pojedynku?
Sędzia daje znak na rozpoćzecie rzut karne Demba Ba bierze rozbieg strzela po ziemi celnie w przy słupku w lewą stronę Fabiański całkiem zmylony rzcuł się w drugi róg bramki i mamy 1:0 dla Hoffenheim!!!!

Potem do ataku ruszył mój zespół. Ishiaku przyjmuje podanie od Boatenga ten podaje do wolnego Novakovica on wchodzi miedzy 3 zawodników Hoffehiem oddaje silny strzał, ale Hildebrand pięknie paruje ten strzał na rzut rożny.

Następnie znów zaatakował klub z Hoffenheim wywalczyli rzut rożny jego wykonawcą Ibertsberger wrzuca w pole karne tam najwyżej wykakuje nie spodziewanie Carlos Eduardo i to on zdobywa bramkę z główy na 2:0 choć Fabiański mógl chyba się lepiej spisać w tej sytuacji.

Ataki zawodników Hoffenheim nie ustawały nastepną grozną sytuację znowu stworzył Ba po świetnym podaniu Vorsaha uderzył zza pola karnego, ale zbyt lekko aby zaskoczyć Fabiańskiego.

Nastepnie jednak świetna akcja z drugiej strony Novakovica, który zamieszał obrońcami drużyny przeciwnej oddał silny strzał Hildebrand obronił ten strzał przed siebie do piłki jako pierwszy doszedł Ishiaku i to on ze wślizgu zdobył bramkę na 2:1!!

To bybyło tyle w pierwszej połowie meczu.

W drugiej niestety mecz troche opadł z emocji mnaiej akcji pod bramkowych jedynie jedna akcja zasługuje na uwagę.

Obasi, który wszedł w drugiej połowie zaczął rajd z prawej strony boiska chwilę z boku zamieszał piłką w jedną i drugą stronę podał do wbiegającego Carlosa Eduardo ten przyjął piłkę w biegu uderzył mocno wprost w okienko, ale piękną paradą popisał się Fabiański.

Wynik meczu 2:1 dla Hoffehneim. Mecz bardzo ciekawy przez pierwszą połowę w drugiej prawie nic się nie działo. Lepszym zespołem było Hoffenheim i zasłużenie wygrali ten mecz choć spokojnie mogli wygrac wiekszą przewagą.

+

Ishiaku - Dobry mecz rozegrał, ładne akcje i co najważniejsze zdobycie bramki.

-

Vucicevic - Bardzo mało akcji z jego strony nie przeprowadził rzadnego dobrego ataku ze skrzydła.
Arda Turan - Trochę wiecej akcji niż kolega, ale niestety gdy już wrzucił piłkę były one nie celne.
Obrona - Bardzo słaby mecz pozwalali na wiele ataków zawodników Hoffenheim.

Screeny:

Reszta wyników:

Skrót meczu

W drugiej kolejce zagramy z Schalke 04 po pierwszej kolejce na ostatniej pozycji
1908TylkoTwój1922
Bardzo fajnie się zapowiada , lubię 1.FC Koln tongue.gif . Życzę powodzenia i wytrwałości wink.gif .

p.s Zapraszam do mnie tongue.gif .
Fudi
bardzo fajnie się zapowiada

życzę wytrwałości i powodzenia wink.gif
Pelajs
Świetnie się zapowiada. Życzę wytrwałości oraz mistrzostwa Niemiec biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.