Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z Grafiką i płynnośćia
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
warson
Witam, kupiłem niedawno laptopa i zainstalowałem Windowsa 7, i niestety na maksymalnych wymaganiach pes 2009 strasznie się zacina:

Konfguracja sprzętu to:

Centrino Duo P7350 Dwurdzeniowy
3gb Ramu
250gb Dysk
Geforce 9200 512DDR

Na takim sprzęcie przecueż powinien na Maxie śmigać aż miło a tu zonk...

Czy jest to może spowodowane Nowym Windowsem 7?

Z góry dziękuje za odpis.
zomek
jest już windows 7 ?

myślałem że dopiero BETA
2pac
Sterowniki zainstaluj, DirectX najnowszy, a jak dalej bedzie coś nie tak to zobacz na starszym systemie operacyjnym

PS. Zomek Windows 7 to tylko Beta
chomik
moim zdaniem powinienes sprobowac sterownikow procesora. pamietam, ze przy dwurdzeniowych AMD instalacja sterownikow dual core optimizer pomagala, nie pamietam jak to bylo przy Intelach. powodzenia.
polakj
Ja mam :
DualCore AMD Opteron 165, 2160 MHz
4 GB RAM
NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB)

Też mam Windows 7 i mi pes chodzi na full detalach bez żadnej zwiechy. Może spróbuj powyłączać zbędne programy chodzące w tle ( np. Winamp, GaduGadu, uTorrent, AntyVirus). Zrób defragmentację (najlepiej Perfect Disck'iem), uaktualnij stery oraz wyczyść komputer ze zbędnych śmieci CCleaner'em. Jeśli to nie pomorze to znaczy, że masz za słabego kompa. U mnie Windows 7 chodzi szybciej niż Windows Mx 7 (odchudzony windows xp).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.