Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem- DO jakiego folderu nalezy wgrać ściągnięte stroje i stadiony?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Cocxa
Witam!! Jestem nowy na tej stronie. Mam właśnie taki problem. Ściągnąłem stroje Chelsea i teraz nie mam pojęcia gdzie należy je wypakować. Czy może do folderu PES'a w Moich Dokumentach czy może gdzieś indziej? Proszę o pomoc!
NipponJapanBoy
CYTAT(Cocxa @ May 14 2009, 13:06) *
Witam!! Jestem nowy na tej stronie. Mam właśnie taki problem. Ściągnąłem stroje Chelsea i teraz nie mam pojęcia gdzie należy je wypakować. Czy może do folderu PES'a w Moich Dokumentach czy może gdzieś indziej? Proszę o pomoc!

Stroje pakujesz do folderu Kitserver/GDB/uni...stadiony chyba do folderu CV_09 lub CV_06
Cocxa
CYTAT(NipponJapanBoy @ May 14 2009, 14:02) *
Stroje pakujesz do folderu Kitserver/GDB/uni...stadiony chyba do folderu CV_09 lub CV_06

Kitserver/GDB/U...?
A gdzie? Moje dokumenty?
jaro9
CYTAT(Cocxa @ May 15 2009, 15:05) *
Kitserver/GDB/U...?
A gdzie? Moje dokumenty?

Najpierw ściągnij kitserver (jak niemasz) Wrzuć go do folderu głownego gry, potem stroje wruzuć do GDB\uni to tyle.
Cocxa
CYTAT(jaro9 @ May 15 2009, 17:05) *
Najpierw ściągnij kitserver (jak niemasz) Wrzuć go do folderu głownego gry, potem stroje wruzuć do GDB\uni to tyle.

Ale Mój Komputer czy Moje Dokumenty? Ja wypakowałem do Komputera
Jak wersję należy ściągnąć tego Kitservera do PESA 2009 w wersji 1.0.0.0?
Chciałbym się również dowiedzieć, gdzie należy wypakować ściągnięty stadion. To samo pytanie co do logów(?)
Proszę o odpowiedź
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.