Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Błąd save'a z ML
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Viperdiesel
Witam,

Mam duży problem, otóż ostatnio grałem w pes'a 2009 i niestety w czasie pobytu w menu ML wyskoczył mi błąd aplikacji pes2009.exe, późniejsze wczytywanie save'a nic nie dało, bo przy próbie ładowania znowu występował ten błąd. Dodam jeszcze, że gdy mam do wyboru save'y do ML (już w grze) to save z moją grą nie posiada ikonki klubu którym gram, a dokładniej jego herbu. Szukałem na forum i googlach ale nic nie znalazłem jedynie jakiś plik do Became a Legend.
I tu moje pytanie, czy istnieje jakiś program do naprawy takich plików albo może jakaś sztuczka, która umożliwi mi dalszą grę?
Załączam tego save'a, może u kogoś da się go normalnie uruchomić. A jeśli tak to prosiłbym o kontakt.

Czekam na jakąś odpowiedź, pozdrawiam.

SAVE DO POBRANIA
zomek
chyba musisz zacząć od nowa .

Save ci się zrąbał i chyba nic tego nie naprawi.
Viperdiesel
CYTAT(zomek @ May 14 2009, 10:10) *
chyba musisz zacząć od nowa .

Save ci się zrąbał i chyba nic tego nie naprawi.

Widzisz, nie chcę zaczynać od początku gdyż mam tam ugrane jakieś 3 sezony, więc byłaby straszna szkoda to zmarnować.

A może patrzyłeś czy działa Ci ten save? smile.gif
zomek
zaraz sprawdze , a z jakiego patcha to save?
Viperdiesel
CYTAT(zomek @ May 14 2009, 10:22) *
zaraz sprawdze , a z jakiego patcha to save?

No właśnie o to chodzi, że nie mam zainstalowanego żadnego patcha, jedynie najnowszy kitserver, jednak to chyba nie zmienia postaci rzeczy, że mój pes jest "czysty".
zomek
u mnie też nie działa.
Viperdiesel
No trudno, a może ktoś inny by spróbował na czystym pesie? smile.gif
chomik
uaktualniales wersje gry, tzn. instalowales oficjalne łaty od Konami?
zomek
to chyba mu nic nie pomoże, bo jak save mu się zrąbał to już nic nie zrobi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.