Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Real Madrid Galacticos
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
mrowa196

W związku że twórca ery Galacticos - Florentino Perez zgłosił swoją kandydaturę do najbliższych wyborów, postanowiłem udostępnić, tym razem na tym forum, mój dodatek do GA Patch. Jest to dodatek z erą Galacticos.

Zawiera on to co widać na screenach, czyli drużynę Real Madrid Galacticos i stroje z sezonu 2004/05.

Link: http://odsiebie.com/pokaz/2817383---3baf.html

UPDATE:

Poprawki:
-oczywiście statystyki
-wychowankowie są wymłodzeni o 5 lat w stosunku do teraźniejszego wieku ,a gwiazdy które przybyły do Realu z innych klubów mają wiek w którym debiutowali.

Link: http://odsiebie.com/pokaz/2823439---6a7c.html
mrowa196
Sorry za post pod postem, ale jak wam się podoba i jakie są błędy.
Becky
Ogólnie rzecz biorąc ... nic wielkiego nie zrobiłeś. Troche mało twarzy , praktycznie wszystkie były już w peesie... ciężko ocenić.
mrowa196
CYTAT(ariados @ May 14 2009, 17:04) *
Ogólnie rzecz biorąc ... nic wielkiego nie zrobiłeś. Troche mało twarzy , praktycznie wszystkie były już w peesie... ciężko ocenić.

No to dlatego to jest dodatek, a nie patch i w ogóle ja nie jestem facemakerem i nie zrobię twarzy, a te są z GA Patch dlatego dodatek jest do niego. Ja to zrobiłem tak sobie pod wpływem impulsu oglądając ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=pASLaP_Yea4 myślę że kibicą Realu i Galacticos się ten dodatek podoba. A w ogóle to komu kibicujesz?
Becky
Jestem wiernym kibicem Barcelony. Ale kiedyś lubiałem Real za czasów Zidana czy Ronaldo . Przydało by się więcej twarzy graczy typu Conceicao,McManaman czy Hierro...
cialo7
Zadziała pod EP patch?
Da radę, aby Real Galacticos wstawić zamiast np: Adidas Team? czy coś? Np do others B?
mrowa196
CYTAT(cialo7 @ May 14 2009, 20:07) *
Zadziała pod EP patch?
Da radę, aby Real Galacticos wstawić zamiast np: Adidas Team? czy coś? Np do others B?

nie wiem jak się znajdzie parę ludzi więcej którzy by chcieli abym zrobił do EP to spróbuje do ekstraklasy.
Becky
W takim razie zrób do EP ; ) Z chęcią zagram dawną potęgą Realu ; )
cialo7
Ja także bym pograł, ale nie chce zamieniać aktualnego Realu na Galacticos smile.gif być może po wyborach zacznie się 2 era galacticos, ale to przyszłość.
Teraz fajnie byłoby wrócić do czasów Zidane'a i spółki, no ale bez stracenia obcnego Realu biggrin.gif
mrowa196
CYTAT(cialo7 @ May 16 2009, 14:54) *
Ja także bym pograł, ale nie chce zamieniać aktualnego Realu na Galacticos smile.gif być może po wyborach zacznie się 2 era galacticos, ale to przyszłość.
Teraz fajnie byłoby wrócić do czasów Zidane'a i spółki, no ale bez stracenia obcnego Realu biggrin.gif

Ale to nie zastępuje teraźniejszego Realu. Dzisiaj jak się uda będzie pod EPatch. Podejrzewam że za Adidas Team.

@EDIT: Sorry że się wczoraj nie udało ale już uploaduje i za chwile zrobię opis, ale nie spodziewać się za minutkę bo mam kiepskiego neta i nie jestem w stanie go przewidzieć, bo po chwili uploadowania może stanąć w miejscu i będe musiał robić upload od nowa.
mrowa196
Galacticos pod EPatch

Jest to dodatek z erą Galacticos tym razem pod EPatch'a.

Zawiera on to samo co dodatek pod GA Patch, czyli drużynę Real Madrid Galacticos i stroje z sezonu 2004/05. Wychowankowie są wymłodzeni o 5 lat w stosunku do teraźniejszego wieku ,a gwiazdy które przybyły do Realu z innych klubów mają wiek w którym debiutowali. Nie polecam gry w Master League drużyną Galacticos i zalecam skopiowanie ofa oryginalnego, gdyż jeśli nie zaczął ktoś grać kariery, a chce to nawet jeśli nie włoży Galacticos do żadnej ligi nawet drugiej to i gracz i przeciwnik będą mogli kupić któregoś z Galaktycznych co będzie nie realistyczne, więc zanim zaczniesz karierę podmień Galacticos na oryginalnego ofa, zacznij karierę zapisz ją i wtedy możesz wsadzić ofa z Galacticos. Wtedy w meczach towarzyskich będzie drużyna Galaktycznych, a w Master Lidze, nie. Myślę, że chodź trochę z tego zrozumieliście.

Link: http://odsiebie.com/pokaz/2890484---c509.html

Przepraszam ekipę Ekstraklasa Patch za wykorzystanie of'a, ale nie podpisuje się nickiem pod całym of'em, a tylko pod częścią którą edytowałem. Pozdrawiam.
cialo7
Zastępuje Adidas Team?
mrowa196
CYTAT(cialo7 @ May 17 2009, 11:15) *
Zastępuje Adidas Team?

YES tongue.gif
mrowa196
Ludzie piszcie coś. Może mam coś poprawić? Statystyki? Jakieś propozycje ciekawe?
cialo7
Jak ze mnie to dosyć dobrze zrobione, ale z koksami z Barcelony przegrałem pierwszy mecz 5:3 biggrin.gif mógłbyś zrobić Redondo, ten to był gość dopiero.
mrowa196
CYTAT(cialo7 @ May 17 2009, 16:35) *
Jak ze mnie to dosyć dobrze zrobione, ale z koksami z Barcelony przegrałem pierwszy mecz 5:3 biggrin.gif mógłbyś zrobić Redondo, ten to był gość dopiero.

Może spróbuje.
mrowa196
Update

Poprawki:
-nowy herb Realu Madrid Galacticos bardziej historyczny
-dodany Fernando Redondo i poprawione niektóre statystyki, ale bardzo nie znacznie

Link: http://odsiebie.com/pokaz/2920711---a2f3.html
mrowa196
Ludzie komentujcie coś.
kris15j
Pomysł genialny!!!

Drużyna zrobiona dobrze, nawet świetnie, ale mamy tu mieszankę graczy z lat 2000-2005 grających w Realu, niestety nie wszystkich. Wykonanie chwalę jeszcze raz, bo jest zrobiona dobrze, a ustawienia pod EPatch są dopracowane.

Brawo!!!

PS. Jak byś mógł to dopracuj te drużynę (w wersji pod EPatch) i zrób też Castillie.
mrowa196
Może pomyślę nad mini patchem Real Madrid pod EPatch. Ale wszystko powoli. Jeśli chodzi o poprawki to jakie, bo wiem że nie jest idealnie, ale nie wiem co poprawić. Mówcie propozycje co mam zrobić nowego.
kris15j
1. Dodaj najlepszych piłkarzy z ery galacticos (2000-05), bo wszystkich nie zmieścisz. laugh.gif
2. Dopracuj umiejętności (99 podania u Gutka to przesada). ohmy.gif
3. Formacją się nie przejmuj, bo każdy ustawi coś dla siebie, najlepiej daj klasyczne 4-4-2 z ofensywnym pomocnikiem lub zostaw to co teraz jest.
4. Twarze (można je trochę poprawić), ale to na końcu. tongue.gif

A w razie RM pod EP to:
1. Lekka kosmetyka pierwszej drużyny (twarze, umiejętności), ale bez przesady, bo Real teraz gra słabo.
2. Castilla - jak najwięcej piłkarzy z Canteny z możliwie wyważonymi umiejętnościami (najlepiej z Football Manager 2009) i twarzami podobnymi (ten sam kolor skóry, kształt głowy i kolorwłosów + fryzura[włosy krótkie lub długie]).
3. Stroje na sezon 2009/10 (info). biggrin.gif
4. Stroje treningowe.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.