Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wybuch gazu w Wa-wie.
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Raffels
Wybuch gazu w Warszawie
Mogę powiedzieć tylko tyle, że byłem tam w momencie wybuchu i kilkanaście sekund pòżniej mòj autobus by wyjechał to zbieraliby mnie w kawałkach.........A tak wogòle to fajnie się jarało, coś jak płonące szyby naftowe w Iraku :wink: :wink: :wink: :wink:
Cinek
Raffels z tym "fajnie sie jaralo" tp rozwaliles mi serce.spodziewalem sie tu smutnej minki a nie takich usmieszkow.....
Raffels
Raffels z tym \"fajnie sie jaralo\" tp rozwaliles mi serce.spodziewalem sie tu smutnej minki a nie takich usmieszkow.....

Ty ja cały dzień jestem jeszcze w małym szoku więc chciałem się oderwać od tego ponurego klimatu. Ale naprawde czegoś takiego na żywo to ja nigdy nie widziałem :shock: :shock: :!: :!:
[img]http://bi.gazeta.pl/im/0/2670/z2670430G.jpg[/img]
lazy_bum
Wybuch gazu w Warszawie
Mogę powiedzieć tylko tyle, że byłem tam w momencie wybuchu i kilkanaście sekund pòżniej mòj autobus by wyjechał to zbieraliby mnie w kawałkach.........A tak wogòle to fajnie się jarało, coś jak płonące szyby naftowe w Iraku :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

710 jechałeś? <-: Jarało się fajnie, to fakt. Jak będę miał fotki to podrzucę.
siano
aj, szkoda, ze nie splonela cala dzielnica smile.gif
T-Mac
a ja wczoraj mialem na obiad parowki z constaru i jeszcze zyje
Lucek Rojek
dziwie sie t-mac :wink:
korzen
dobrze ze calej al. Wilanowskiej nie wywalilo....k0ff wylecial by w powietrze.. ;]
Raffels
Wybuch gazu w Warszawie
Mogę powiedzieć tylko tyle, że byłem tam w momencie wybuchu i kilkanaście sekund pòżniej mòj autobus by wyjechał to zbieraliby mnie w kawałkach.........A tak wogòle to fajnie się jarało, coś jak płonące szyby naftowe w Iraku :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Nom jechałem 710. Skąd wiedziałeś?? Mieszkasz gdzieś w pobliżu??
Tomi84
W ktòrym miejscu to dokładnie było , bo ja wracałem ze szkoły o 14 i wsiadałem przy Macu przy Wałbrzyskiej do 505 i się dziwiłem że na Puławskiej takie korki :/
lazy_bum

Nom jechałem 710. Skąd wiedziałeś?? Mieszkasz gdzieś w pobliżu??

Tja. Czasem też siedzę na południowcu i chleje piwo.

W ktòrym miejscu to dokładnie było , bo ja wracałem ze szkoły o 14 i wsiadałem przy Macu przy Wałbrzyskiej do 505 i się dziwiłem że na Puławskiej takie korki :/

Krzyżòwka Wilanowskiej i Sikorskiego.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.