Raffels
Apr 22 2005, 20:31
Wybuch gazu w Warszawie
Mogę powiedzieć tylko tyle, że byłem tam w momencie wybuchu i kilkanaście sekund pòżniej mòj autobus by wyjechał to zbieraliby mnie w kawałkach.........A tak wogòle to fajnie się jarało, coś jak płonące szyby naftowe w Iraku :wink: :wink: :wink: :wink:
Raffels z tym "fajnie sie jaralo" tp rozwaliles mi serce.spodziewalem sie tu smutnej minki a nie takich usmieszkow.....
Raffels
Apr 22 2005, 20:47
| QUOTE |
| Raffels z tym \"fajnie sie jaralo\" tp rozwaliles mi serce.spodziewalem sie tu smutnej minki a nie takich usmieszkow..... |
Ty ja cały dzień jestem jeszcze w małym szoku więc chciałem się oderwać od tego ponurego klimatu. Ale naprawde czegoś takiego na żywo to ja nigdy nie widziałem :shock: :shock: :!: :!:
[img]http://bi.gazeta.pl/im/0/2670/z2670430G.jpg[/img]
lazy_bum
Apr 23 2005, 22:38
| QUOTE |
Wybuch gazu w Warszawie
Mogę powiedzieć tylko tyle, że byłem tam w momencie wybuchu i kilkanaście sekund pòżniej mòj autobus by wyjechał to zbieraliby mnie w kawałkach.........A tak wogòle to fajnie się jarało, coś jak płonące szyby naftowe w Iraku :wink: :wink: :wink: :wink: |
710 jechałeś? <-: Jarało się fajnie, to fakt. Jak będę miał fotki to podrzucę.
aj, szkoda, ze nie splonela cala dzielnica
a ja wczoraj mialem na obiad parowki z constaru i jeszcze zyje
Lucek Rojek
Apr 24 2005, 09:06
dziwie sie t-mac :wink:
korzen
Apr 24 2005, 10:17
dobrze ze calej al. Wilanowskiej nie wywalilo....k0ff wylecial by w powietrze.. ;]
Raffels
Apr 24 2005, 10:54
| QUOTE |
| QUOTE | Wybuch gazu w Warszawie
Mogę powiedzieć tylko tyle, że byłem tam w momencie wybuchu i kilkanaście sekund pòżniej mòj autobus by wyjechał to zbieraliby mnie w kawałkach.........A tak wogòle to fajnie się jarało, coś jak płonące szyby naftowe w Iraku :wink: :wink: :wink: :wink: |
710 jechałeś? <-: Jarało się fajnie, to fakt. Jak będę miał fotki to podrzucę. |
Nom jechałem 710. Skąd wiedziałeś?? Mieszkasz gdzieś w pobliżu??
Tomi84
Apr 24 2005, 12:18
W ktòrym miejscu to dokładnie było , bo ja wracałem ze szkoły o 14 i wsiadałem przy Macu przy Wałbrzyskiej do 505 i się dziwiłem że na Puławskiej takie korki :/
lazy_bum
Apr 25 2005, 09:38
| QUOTE |
| QUOTE | | 710 jechałeś? <-: Jarało się fajnie, to fakt. Jak będę miał fotki to podrzucę. |
Nom jechałem 710. Skąd wiedziałeś?? Mieszkasz gdzieś w pobliżu?? |
Tja. Czasem też siedzę na południowcu i chleje piwo.
| QUOTE |
| W ktòrym miejscu to dokładnie było , bo ja wracałem ze szkoły o 14 i wsiadałem przy Macu przy Wałbrzyskiej do 505 i się dziwiłem że na Puławskiej takie korki :/ |
Krzyżòwka Wilanowskiej i Sikorskiego.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.