Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Football by Fudi
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Fudi
Witam jestem Fudi jestem kibicem Manchesteru United i GKS'su TYCHY chciałbym wam różne mecze turnieje itd wink.gif

VS

najbliższe spotkanie Celtic - Borrusia Dortmund. mecz ligi Mistrzów 1/4 FINAŁÓW

Potem Manchester United - A.C.Milan,Juventus - Arsenal,Manchester City - FC Barcelona

VS

VS

VS
Fudi
''Pierwsza próba''

opis meczu
O pierwszej połowie można powiedzieć tylko tyle ,była bardzo nudna nie było sytuacji pod żadną bramką Lech próbował zdobyć bramkę ale obrona Jagiellonii była jak mur,ale i tak pod koniec Pierwsze Połowy Lech zdobył bramkę,Marcin Zając bardzo dobrze pokonał kilku zawodników Jagiellonii i uderzył bardzo mocno w górny róg i ta padła do bramki,W drugiej połowie nic się nie zmieniło ,mecz był nudny gra toczyła się niemrawie,ale Jagiellonia chciała zdobyć bramkę na 1:1 i to Jagiellonii się udało w 61'minucie po bardzo fatalnym błędzie Murawskiego który praktycznie podał główką do przeciwnika i Sotirovic pewnie mocno uderzył i było 1:1 i później też gra była niemrawa nie było już sytuacji i mecz się zakończył 1:1

Fotorelacje

zaraz winiki i tabela wink.gif
1908TylkoTwój1922
Twój opis meczu zaskakująco podobny do mojego . Jak możesz to zmień go trochę bo masz praktycznie to samo co ja , a ja sam to wymyśliłem i nie chciałbym , żeby ktoś wykorzystywał moje pomysły i miał tak samo sad.gif . Satysfakcje masz jak sam wymyślisz a nie jak z kogoś skopiujesz .

EDIT : No już lepiej tongue.gif .
jaro9
No ładnie Love_Barcą. Tym razem Lech?
Windziak
Często się zastanawiam, dlaczego rodzice zakładają swoim 9-letnim dzieciom Internet...? Ileż można? Jak chcesz prowadzić karierę człowieku o wielu nickach to się zdecyduj na jeden klub, jeden temat i jeden nick...!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.