Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sterowanie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
sekcjazwlok
Witam.
Mam dwa pytanka:

1.Czy jest jakaś możliwość abym to ja mógł całkowicie sterować podaniami , bo dostaje białej gorączki kiedy chce podać w prawo a piłkarz sobie podaje gdzie indziej i w efekcie tracę piłkę
2.Czy jest opcja na wyłączenie automatycznego faulowania bez mojej inicjatywy , bo już pare razy miałem rzut karny gdyż jeden z moich piłkarzy postanowił sobie sfaulować w polu karnym.
zomek
1. Jak ustawiasz dobrze kierunek podania to nie powinna piłka gdzie indziej lecieć.
2. Nie da się komputer czasami tak fauluje.
sekcjazwlok
1.No własnie w tym problem że tak nie jest już parokrotnie piłkarze mi robili lipe i w inną strone podawali , w poprzednich częsciach też to odnotowałem :/
2. Kurde Szkoda bo często niepotrzebnie to robi.
siano
CYTAT(sekcjazwlok @ May 11 2009, 14:14) *
Witam.
Mam dwa pytanka:

1.Czy jest jakaś możliwość abym to ja mógł całkowicie sterować podaniami , bo dostaje białej gorączki kiedy chce podać w prawo a piłkarz sobie podaje gdzie indziej i w efekcie tracę piłkę
2.Czy jest opcja na wyłączenie automatycznego faulowania bez mojej inicjatywy , bo już pare razy miałem rzut karny gdyż jeden z moich piłkarzy postanowił sobie sfaulować w polu karnym.

1. Gałką
2. Nie
sekcjazwlok
CYTAT(siano @ May 11 2009, 14:23) *
1. Gałką

W to moja klawiatura nie jest wyposażona tongue.gif , widzę że bez pada się nie obejdzie.

W takim razie Temat Do Zamknięcia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.