Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Niemiec papiezem .....
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
onix_the_chosen
No i wybrali - Joseph Razinger. Piszcie co sadzicie o wyborze nowego papieza, moim zdaniem powinni wybrac wlocha .............. zobaczymy jak to bedzie :wink:
traf_fic
Benedykt XVI ... cos mi sie to nie widzi tongue.gif no ale moze dlatego bo jestem mlody i za mojego zycia byl nasz Jan Pawel Wielki ...

edit : bravo walczu za ponowne otworzenie ! tez nie rozumiem norka czemu nie mozna o tym podyskutowac :x
norek
a panom podziekujemy...zamykam
walczu
A ja otworze bo nie rozumiem czemu nie można o tym podyskutować.

Co do papieża to nie jest ważne skąd on jest, ani jakie imie sobie przybrał. Ważne jest to co on będzie robił. Jak zrobi dużo dobrego to okrzyknie się go dobrym Papieżem
Blade
Zadnej niespodzianki niebylo... Mam nadzieje ze 77 letni Niemiec bedzie kontynuowal dzielo naszego Jana Pawla II...:]
fantomas
ja miałem nadzieje że wybiorą Becks'a
StraY
no norek, ten temat jest całkiem normalny wink.gif śmierć Jana Pawła II to nie był rzeczywiście dobry temat na to forum, ale wybòr nowego papieża jest czymś pozytywnym ( chyba tongue.gif )

co do tematu, Niemcòw nienawidzę, ale temu dobrze patrzy z oczu smile.gif więc może być całkiem dobrym papieżem, tylko że 77 lat...
eRBaK
Ja jestem uprzedzony do każdego niemca!!! na pohybal hitlerowskiemu pomiotkowi, uświęconemu nowemu HITLEROWI!!!
Szeryf
[quote]Ja jestem uprzedzony do każdego niemca!!! na pohybal hitlerowskiemu pomiotkowi, uświęconemu nowemu HITLEROWI!!![/quote]
Jak za to bana nie będzie to możecie spokojnie dać go mi, żebym więcej takich postòw nie czytał. Proszę o wykasowanie tej wypowiedzi.
Draki
[quote]Ja jestem uprzedzony do każdego niemca!!! na pohybal hitlerowskiemu pomiotkowi, uświęconemu nowemu HITLEROWI!!![/quote]

człowieku w jakich ty czasach zyjesz hitlera nie ma

a co do tematu ja sie ciesze ze niemiec lepiej przynajmniej niz muzyn ;p
Blade
[quote][quote]Ja jestem uprzedzony do każdego niemca!!! na pohybal hitlerowskiemu pomiotkowi, uświęconemu nowemu HITLEROWI!!![/quote]

a co do tematu ja sie ciesze ze niemiec lepiej przynajmniej niz muzyn ;p[/quote]

Czyli nici z konca swiata:(
Szeryf
[quote]a co do tematu ja sie ciesze ze niemiec lepiej przynajmniej niz muzyn ;p[/quote]
Następny inteligent od siedmiu boleści. Jak dla mnie kandydat na bana albo przynajmniej żòłtą kartkę.
BartekRym
Ja się boję tylko tego, że on może zepsuć to na co ś.p. Jan Paweł II pracował przez cały pontyfikat. Coś słyszałem, że on nie jest zwolennikiem zjednoczenia wszystkich religii i dla niego najważniejszy jest katolicyzm i nic więcej. Choć oczywiście życzę mu jak najlepiej więc VIVA IL PAPA!!
T-Mac
ja tez nie lubie Niemcow smile.gif
ale pozyjemy zobaczymy
Jocker

RASISTA :evil:
A co murzyn to nie człowiek :?:
Szeryf

RASISTA :evil:
A co murzyn to nie człowiek :?:

Najlepsze w tym wszystkim, że jego piłkarski idol nie wygląda jakby wpadł do worka z mąką.
culles

Mam nadzieję, że to w kontekście tej durnej przpowiedni, a nie przejaw rasistowskiej natury. Tylu już coś przpowiadało, że oczywiste jest, że ktòryś w coś trafi. Nowemu Paieżowi dobrze z oczu patrzy, sympatyczny jest, ale brak mu charyzmy, chociaż byc może to tylko początkowa trema.
Soxx
MYśle ,że bedzie dobrze.Jest sympatyczny i skromny.Napewno nie jest typowym szwabem ,ktòrych raczej nie lubimy :wink: Z resztą nie ma co patrzeć na narodowośc,bo w takim wypadku Karola Wojtyłe odrazu by pòł swiata(jak nie cały,opròcz Polski) skreśliło.
Nie jestem rasistą i do murzynòw nic nie mam i raczej tez nie wierze az tak w przepowiednie,ale ciesze sie ze papieżem nie został czarnoskòry :roll:
snake
Myśle że to co każdy z Nas sądzi o nowym Papieżu powien zachować dla siebie, więc nie widze sensu pisania o tym na forum.
j.osti
Sorki, ale niektòrzy na tym forum są zdrowo pojebani! Co za ròżnica jakiej narodowości jest nowy papież? Ma o być głową całego Kościoła, a nie tylko niemieckiego. Zastanòwcie się kurwa co piszecie! Ile wy macie lat?? Sorry za słownictwo, ale normalnie się wkurzyłem... Co do wyboru, moim zdaniem był najlepszym kandydatem na papieża. Ma 78 lat, to może świadczyć tylko o tym, że jest papieżem przejściowym. Po prostu lepszego kandydata jeszcze nie ma! POZDRO
siano
Panowie, to nie miejsce na afiszowanie sie katolicyzmem.
Koledze eRBaKowi zas dziekujemy za mile spedzone chwile na forum
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.