CYTAT(★Master_Rafael★ @ May 8 2009, 17:24)

ale ja pozwoliłem tylko unnamed_1 wstawić w takiej formie.
★Master_Rafael★
Jestem głównym autorem EP2009, który od premiery został skompilowamy czy też zerżniety bezczelnie juz kilkanaście razy i wystawiony pod inną nazwą, w kazdym przypadku bez mojej i Tomaja zgody na taki proceder, czy choćby wzmianki o tym skąd zaczerpnięto pewne pomysły i rozwiązania co nakazywałaby zwykła przyzwoitość.
Nie będę tu podawał przykładów, bo przytłaczająca większość "patchów" stworzonych na peslig opiera się na EP 2009, czy po prostu są EPatchami ze zmienioną szatą graficzną i pod inną nazwą.
Druga sprawa
Po tym jak zbanowali Tomaja na peslig za to że pomagał niektórym użytkownikom w sprawach EPatcha, stwierdziliśmy, że patch z owej strony powinien zniknąć. Po usunięciu wątku okazało się jednak, że admini peslig z uporem maniaka przywracają spowrotem linki, nie zwracając wcale uwagi na nasze zdanie w tej kwestii.
Wszystko to o czym tu napisałem dzieje sie bez mojej czy Tomaja zgody a czasem nawet wbrew naszemu stanowisku.
Dzis przechodzę już nad tym do porządku dziennego (czyt. olewam sikiem parabolicznym), a jeśli o tym teraz napisałem to tylko dlatego żebyś lekko zastopował i nie pisał mi o tym, na co pozwoliłeś a na co nie, bo nie robi to na mnie najmniejszego wrażenia.
Tym bardziej, że napisałeś na peslig następujące słowa, które przytoczam poniżej
"Spolszczenie jest do oryginalnego pesa 2009, kto ma rózne patche i rózne nazwy lig itp. to niech wybiera spolszczenie albo poprawne nazwy, jeszcze na swiecie nie bylo tak aby miec wszystko,
zapewnienie poprawnych nazw leży w kwestii robiących patche a nie mojej, prosze sie do nich zwracać o poprawki, bo to ich zadanie. Ja wydałem spolszczenie i oczekuje co najwyzej sugestii poprawek, które mam wprowadzic do nie zmodyfikowanego PESa 2009."
Z związku powyższym uważam, że Twoje obecne fochy są bezzasadne, a Twoje pozwolenie na publikację przerobionego spolszczenia tak naprawdę do niczego nie było mi potrzebne.
Jeśli o nie zapytałem to tylko ze zwykłej przyzwoitości i dlatego że doceniam pracę, którą wykonałeś. Na pewno będzie dobrze służyła wszystkim polskim fanom pes 2009 i użytkownikom EP 2009 - a o to przeciez chodzi.
Bez odbioru.