Anonymous
Apr 19 2005, 12:43
potrzebuje czeęści 3,5,7 bo na filefront zatrzymuje sie ścąganie prosiłbym o jakiegoś http albo torrenta ewentualnie linka do emule
onix_the_chosen
Apr 19 2005, 12:45
Qrwa, poczytaj sobie na glownej stronie Issonline, tam sa linki, po huja zakladac nowy temat :?: :evil: Rusz troche glowa stary .........
Karol Johnn
Apr 19 2005, 13:04
Co ty z kutasem na rozumy sie pozamieniales, wszystko jest na stronie wszystkie linki do partow
Lucek Rojek
Apr 19 2005, 13:30
panowie to gość czyli można mu wybaczyć bo nie można odstrzelić
Anonymous
Apr 19 2005, 14:01
Te na filefroncie działają na 100 % Też miałem problemy, zrywało mi połączenia jak sciągałem kilka partòw na raz. Ściągaj pojedynczo i nie będzie problemu. POZDRO
j.osti
Apr 19 2005, 14:04
To wyżej to ja napisałem.

Kurde, teraz automatycznie odpisujesz jako gość i za chuja nie można tego edytować.
Anonymous
Apr 20 2005, 10:42
sciagalem wczoraj i przedwczoraj te części i na każdej z nich po paru minutach ściągania serwer się zatrzymywał i nie dało rady dziorgać więcej bede pròbował jeszcze
Anonymous
Apr 20 2005, 11:46
Nic z tego part 3 zacina sie na 10%, 5 pod koniec (chyba 95%) i part 7 na 40%. Możecie sprawdzić jak mi nie wierzyciei to u mnie nie tylko się dzieje bo kumpel z sieci też chciał to dziorgnąć i tak samo miał jak ja. Prosze o jakieś inne linki
j.osti
Apr 20 2005, 12:21
Ale zacina się jak ściągasz z ròżnych serweròw na file froncie? Czy ciągle na tym samym?? Ja ściągałem z tego pierwszego od gòry i wszystko działa!
Pròbowałem już ze wszystkich serwòw i nadal to samo.
onix_the_chosen, Karol Johnn,
So...ciekawe czy Ty onix jak zaczynałes tutaj na forum też wszystko dobrze wiedziales gdzi co jest...i wogole...tak samo sie pytales i nikt Tobie w taki sposòb nie opdpisywal...wiec zastanò sie 3razy zanim cos napiszesz...masz już zòłty kartonik,wiec mam nadzieje ze dzisiaj uwidzisz czerwony !!!
A do Ciebie Karol to już słòw nie mam...mam nadzieje ze ludzie z gò®y się Tob± zajm±...bo to nie jest bar..tytlko
forum dla przyzwoitych „ludzi”aaa i mam nadzieje ze twòj czas na tym forum już dobiegł końca...żałosne
Pozdro dla „normalnych uzytkownikòw” forum...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
onix, zaslugujesz na bana... sprawdzalem u siebie i tez sie nie chce sciagnac, wiec najpierw sprawdz a potem ewentualnie gadaj...
gringo
Apr 20 2005, 13:44
[quote]Qrwa, poczytaj sobie na glownej stronie Issonline, tam sa linki, po huja zakladac nowy temat :?: :evil: Rusz troche glowa stary .........[/quote]
Ej koleś, zluzuj, od takich odzywek są moderatorzy co najwyżej... Kolejny flustrat ;p nie masz sie na kim wyzyć ? Pozdro =/
Prosiłem o pomoc w temacie a nie o wrzucanie :!:
gutted
Apr 20 2005, 20:15
bogik, sprawdzalem dzis linki, mi dzialaja bez problemu. Sciagalem uzywajac tylko ie i tylko jeden plik naraz. Doszlo mi do konca.
Nie wiem czemu Ty i inni macie z tym problemy , moze probujesz sciagac w porach gdy file front jest za bardzo obciazony.
Anonymous
Apr 20 2005, 21:28
Mam ogormny problem ...........Ściągam część 3 i 4 chyba z 4 raz i nadal mi one nie działają.......Co robić??
No widzisz ja pròbuje part 3,5,7 ściągnać chyba od poniedziałku i za każdym razem transfer sie zatrzymuje i chyba będę pròbował aż do skutku
onix_the_chosen
Apr 20 2005, 22:48
| QUOTE |
So...ciekawe czy Ty onix jak zaczynałes tutaj na forum też wszystko dobrze wiedziales gdzi co jest...i wogole...tak samo sie pytales i nikt Tobie w taki sposòb nie opdpisywal...wiec zastanò sie 3razy zanim cos napiszesz...masz już zòłty kartonik,wiec mam nadzieje ze dzisiaj uwidzisz czerwony !!!
A do Ciebie Karol to już słòw nie mam...mam nadzieje ze ludzie z gò®y się Tobą zajmą...bo to nie jest bar..tytlko forum dla przyzwoitych „ludzi”aaa i mam nadzieje ze twòj czas na tym forum już dobiegł końca...żałosne
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
A co mam napisac ? Najpierw sie przeglada forum a jak nie ma konkretnego tematu to sie zaklada nowy, a nie wali odrazu temat i oczekuje ze wszyscy beda zaraz walic odpowiedzi i podaj mi jakis przyklad w jakim sie czegos pytalem i ktos mi tak nie odpisywal skoro tak mowisz. Nie pisz takich rzeczy o mnie, skoro nie wiesz co jest 5 ......... wiem co kto mi odpisywal a co nie. A to co napisalem to napewno jest uwaga na przyszlosc. Co w tym bylo takiego zlego ??? To ze napisalem zeby ruszyc troche glowa ??? Albo ze po huja zakladac nowy temat ??? Zobacz sobie trzeci post tego tematu i porownaj do tego co ja napisalem i sam pomysl najpierw jak cos napiszesz. To tak na przyszlosc.
So...ciekawe czy Ty onix jak zaczynałes tutaj na
forum też wszystko dobrze wiedziales gdzi co jest...i wogole...tak samo sie pytales i nikt Tobie w taki sposòb nie opdpisywal...wiec zastanò sie 3razy zanim cos napiszesz...masz już zòłty kartonik,wiec mam nadzieje ze dzisiaj uwidzisz czerwony !!!
A do Ciebie Karol to już słòw nie mam...mam nadzieje ze ludzie z gò®y się Tob± zajm±...bo to nie jest bar..tytlko forum dla przyzwoitych „ludzi”aaa i mam nadzieje ze twòj czas na tym forum już dobiegł końca...żałosne
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A co mam napisac ? Najpierw sie przeglada forum a jak nie ma konkretnego tematu to sie zaklada nowy, a nie wali odrazu temat i oczekuje ze wszyscy beda zaraz walic odpowiedzi i podaj mi jakis przyklad w jakim sie czegos pytalem i ktos mi tak nie odpisywal skoro tak mowisz. Nie pisz takich rzeczy o mnie, skoro nie wiesz co jest 5 ......... wiem co kto mi odpisywal a co nie. A to co napisalem to napewno jest uwaga na przyszlosc. Co w tym bylo takiego zlego ??? To ze napisalem zeby ruszyc troche glowa ??? Albo ze po huja zakladac nowy temat ??? Zobacz sobie trzeci post tego tematu i porownaj do tego co ja napisalem i sam pomysl najpierw jak cos napiszesz. To tak na przyszlosc.
No ale mozesz to napisac w sposòb normalny??a nie zaraz łacine rzucac...??
respect :>
Karol Johnn
Apr 21 2005, 12:00
Widze ze wszyscy mnie pokochali! heh
fajnie by było jakby moderatorzy też cię polubili ;D
Ja juz go lubie, zolta kartka...
Karol Johnn
Apr 21 2005, 13:12
O kurde czuje sie jak na meczu....a teraz meksykanska fala....
no niezle jakies zolte kartki hehe, bede juz grzeczny jezeli wczesniej....
Karol Johnn
Apr 21 2005, 13:24
A kiedy kartki sie anuluja, to jeszcze 5 kartek i mecz pauzy....
dzenda_dzenda
Apr 21 2005, 14:35
może mi się tylko zdaje ale niektòrzy to wchodzą na to forum tyko po to aby szumu narobić i dostać karteczki od adminòw :?
gutted, u mnie przez IE nie cyka nawet jak pojedyńczo ściągałem. Nie wiem co jet grane z tymi serwerami, kumpel sprawdzał w nocy i też mu się przycinały
Anonymous
Apr 21 2005, 17:53
Nie w tym rzecz ze patch się nie ściąga. Chodzi oto że kiedy już zassam, to podczas wypakowywania występuje błąd krytyczny....Ściągam pojedynczo i chyba z 4 raz........Część 3 i 4 notorycznie nie działają.......
U mnie part y 1,2,4 i 6 chodzą bez błędòw a reszty nie mam
j.osti
Apr 21 2005, 21:47
Hej chłopaki, ale nie ściągajcie bezpośrednio z IE! Mam bardzo złe doświadczenia z tą przeglądarką. Bywało, że ściągając i ròwnocześnie przeglądając strony- zrywało połączenie, ktòrego potem nie dało się przywròcić. Plik się ściągał, ale np. w 75%. Proponuję użyć chociażby flash geta. POZDRO
onix_the_chosen
Apr 21 2005, 22:20
| QUOTE |
| Hej chłopaki, ale nie ściągajcie bezpośrednio z IE! Mam bardzo złe doświadczenia z tą przeglądarką. Bywało, że ściągając i ròwnocześnie przeglądając strony- zrywało połączenie, ktòrego potem nie dało się przywròcić. Plik się ściągał, ale np. w 75%. Proponuję użyć chociażby flash geta. POZDRO |
Ja pamietam ze sciagalem zaraz po tym jak pliki ukazaly sie na filefroncie i sciagalem wlasnie flashgetem, kazdy pojedynczo i dziala wszystko, pozdro :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.