Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: nie mam ikonki "nowe posty" pod firefoxem
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
StraY
jw. wszystkie posty z gòry mam przeczytane i nie wiem co kto napisał nowego wink.gif firefoxa używam od 2-3 tygodni więc może coś ja robie źle tongue.gif
kosa
Postow nowych nie widzi wtedy, kiedy czytasz świeży temat i wyjdziesz z niego naciskając krzyzyk w oknie przegladarki
StraY
ale mi nigdy nie widzi, nawet jak dopiero wchodzę na forum
kemocik
U mnie wszystko widzi.
A może raczycie się zalogować smile.gif
kosa
Zreinstaluj FF, jak to nie pomoze to zainstaluj Mozille Firefox - przeciez obsluga prawie identyczna.

U mnie wszystko widzi.  
A może raczycie się zalogować

A nie widzisz ze StraY te posty pisal jako zalogowany uzytkownik...?? OMG
kemot
Mam FF i nic takiego nie zauwazylem, dziwne wink.gif
boberto
ja uzywam firefox i wszystko jest okej , sprawdzalem rowniez na internet explrer tez wszystko widze itp., a na operze tez wszystko gra :wink:
StraY
i teraz wszyscy mnie pojadą ze jestem gòpi :cry: ... tongue.gif ale tak jakoś nagle ( teraz jak wszedłem na forum) wsio jest dobrze biggrin.gif
kemot
Po pijaku piszesz sie dziwisz wink.gif
StraY
łe i znowu jest źle... i teraz dobrze tongue.gif nie wiem czemu ale jak w chodze przez link na stronie IO to jest źle, a jak klikam na jakiś post w ramce po prawej( też na stronie) to wszystko gra tongue.gif i odrazu mòwię,że nie piłem... za dużo wink.gif
kosa
sprawdzilem, ja mam to samo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.