lowrider
May 4 2009, 20:35

kapitalny mecz bramkarzy, setka niewykorzystanych sytuacji, raz po raz zmieniało się prowadzenie. Ozdobą meczu bramka Ledesmy z wolnego z 24 metrów. Obydwie druzyny graly otwartą piłkę, stąd taki hokejowy wynik.
Dzięki i powodzenia!
Potwierdzam, mecz niesamowity, pelen emocji. Zycze wszystkim takich wrazen, bramka z wolnego palce lizac. W koncowce thriller i oblezenie bramki Lazio, kolega lowrider89 nie dal sie jednak zaskoczyc mimo paru okazji. Pozdrawiam, powodzenia.
czubinho
May 5 2009, 18:13
JA chcialem prosic o przedluzenie mi terminu rozegrania meczu, z powodu iż mam popsuty komp.
z gory dzieki:D
Mecz 7 Kolejki, bez historii, no moze poza fatalna skutecznoscia gosci - 2 zmarnowane sytuacje "sam na sam"

Przypominam koledze ze zgodnie z regulaminem nie wolno pisac w trakcie meczu. Poza tym nie wkurzaj sie tak ja tracisz bramke, bo to ze ktos strzela gole w inny sposob niz wjezdzajac z pilka do bramki nie znaczy ze mial fuksa, troche pokory. Fakt ze mi start na padzie czasem nie kontaktuje tez nie jest powodem do zdenerwowania i popedzania. Boze...widzisz i nie grzmisz..ehhhh.
lukasz44
May 6 2009, 18:30
Ok, spokojnie , ale gol w 89 czy 90 minucie mógł wkurzyć ;-D , a co do pisania w czasie meczu to gdyby każdy był tak rygorystyczny to byłyby same skargi , wszyscy piszą praktycznie w czasie meczu , ale ok pozdrawiam serdecznie i powodzenia dalej ...
dosko10
May 6 2009, 18:38
CYTAT(lukasz44 @ May 6 2009, 19:34)

.. , wszyscy piszą praktycznie w czasie meczu ,....
LOL - jakos jeszcze nigdy nie spotkałem sie by ktos pisał do mnie w czasie meczu
Najlepiej wyłączyć chata i po kłopocie... ;-)
P.S. Wiem, że nie moja liga, ale z ciekawości zapytam... Dlaczego lowrider rozgrywa więcej spotkań niż jest przewidzianych na dany tydzień rozgrywek?
lukasz44
May 6 2009, 18:54
Słuchaj . Ja w czasie meczu też nie pisze nigdy , nie o to mi chodziło , ja pisze tylko jak jest przerwa albo po golu ... o tym mówie ...
lowrider
May 6 2009, 19:14
CYTAT(Mani3k @ May 6 2009, 19:42)

Najlepiej wyłączyć chata i po kłopocie... ;-)
P.S. Wiem, że nie moja liga, ale z ciekawości zapytam... Dlaczego lowrider rozgrywa więcej spotkań niż jest przewidzianych na dany tydzień rozgrywek?
siema, pisałem o tym w temacie kolejka 1-4 ale napiszę i teraz. W dniach, kiedy będą rozgrywane mecze kolejek 9-12 nie będę miał dostępu do internetu (szkolna wymiana) i Orange wyraził zgodę abym mógł zagrać te mecze we wcześniejszym terminie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.