Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Liga by Robi1908
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Robi1908
witam!!!!!! zaczynamy.....!!!!!!!!
Poziom trudności:Normalny
czas gry:10minut
Drużyna:ŁKS ŁÓDŹ
Turniej:Liga
Robi1908
1.Kolejka
Ruch Chorzów 0-0 ŁKS ŁÓDŹ
Kliknij, aby zobaczyć załącznik 0-0 Kliknij, aby zobaczyć załącznik
Łodzianie w swoim pierwszym spotkaniu ligowym zremisował z Ruchem Chorzów 0:0
łodzianie byli faworytami ale Ruch zaskoczył kibiców łódzkiego klubu sportowego i zremisował 0:0
[i]15minuta spotkania i akcja dla ŁKS ŁÓDŻ ale Madej obok bramki!!!!
34 minuta spotkania i łks i obok kujawa
78minuta spotkania i Ruch atakuje ale kapitalnie Bodzio W.
90+minuta spotkania ŁKS atakuje ale siedzią kończy spotkanie i tka Ruch Chorzów zremisował z ŁKS ŁÓDŹ 0:0 ! ! !/i]
jaro9
ohmy.gif Kolejny ŁKS??? tongue.gif
Robi1908
2.kolejka
Arka Gdynia podejmowała ŁKS ŁÓDŹ ! ! ! ! ten mecz zakończył się wygrana ŁKS ŁÓDŹ 0:1
Kliknij, aby zobaczyć załącznik 0-1 Kliknij, aby zobaczyć załącznik
Kujawa ( 56')
3minuta spotkania i akcja dla Arki ale Bodzio W. kapitalnie broni ! ! !
34minuta spotkania i akcja dla ŁKS ŁÓDŹ i Łukasz Madej kapitalnie podaje do Kujawy ale lepszy bramkarz Arki ! ! !
koniec pierwsze połowy spotkania Arka remisuje z ŁKS ŁÓDŹ 0:0 ! ! !
56minuta spotkania faul faulował ława Marcina Adamskiego i rzut wolny koło bramki ŁKS ŁÓDŹ ale Marcin Adamski kapitalnie podaje górą na pole karne Arki i błąd ławy nie odbił piłki głową i Rafał Kujawa kapitalnie sobie przyjął na klatę piłkę i strzelił z woleja i Bramkarz Arki beż Sans ! ! ! ŁKS ŁÓDŹ prowadzi z Arką 0:1 ! ! !
90+minuta spotkania przy piłce Arka ale sędzia kączy mecz ŁKS ŁÓDŹ pokonał w Gdyni Arkę Gdynię ! ! !
proszę wasz o komentowanie oraz o ocenianie meczy ! ! ! tongue.gif
Robi1908
Przeprowadziliśmy wywiad z Marcinem Adamski ! ! !
My: jak radość po meczu z Arką ?
Marcin Adamski : bardzo dobra cieszymy się ze pokonaliśmy Arkę ! ! !
My: Pierwszy mecz z Ruchem nie był zbyt ciekawy? ?
Marcina Adamski: tak z Ruchem graliśmy słabo mieliśmy może tam kilka sytuacji ale nie graliśmy dobrze i zremisowaliśmy
My:ale te twoje kapitalnie dośrodkowanie z koło bramki ŁKS ŁÓDŹ tak kapitalnie czy się udało ze tak dośrodkowałeś aż na pole karne Arki ! ! ! ! ! !
Marcin Adamski no tak udało mi się ale to nie moja zasługa tylko Rafała Kujawy bo ja kapitalnie mu podałem a on wykorzystał błąd ławy i kapitalnie sobie przyjął na klatę i uderzył kapitalnie i to mu się należy pochwala bo on strzelił gola a nie ja ! ! !
My: także gratulacje mam nadzieje ze w następnych kolejkach tez wam to dobrze pójdzie
Marcin Adamski : ja też mam nadzieje ! ! !
My dziękujemy bardzo za wywiad i powodzenia
Marcin Adamski ja tez dziękuje ! ! !

To był wywiad z Marcinem Adamskim tongue.gif
jaro9
Czy ty nie czasem Robert1908 łks ??? glare.gif
Robi1908
kto?
Robi1908
aha tak to ja postanowiłem zrobić ligę a tamtym nick niewiem co się stało pokazuje mi się błąd przy logowaniu ci coś takiego
Robi1908
wiesz jak można usunąć tamtą karierę??
jaro9
Administrator może usunąć temat...
Robi1908
ja jedna są takie tak może być nie:p ?
Robi1908
dzięki
dobra ale jak mu powiedzieć itp?
qwerte
Zacznij edytować posty bo piszesz 3 pod rząd w ciągu 5 minut.
CYTAT(Robi1908 @ May 2 2009, 23:40) *
dobra ale jak mu powiedzieć itp?

Wysłać mu prywatną wiadomość.
Robi1908
dobra
Robi1908
zapraszam wasz do czytania sytuacji meczowych itp juz został rozegrany jeden mecz 3 kolejki wczoraj w nocy dzisiaj dam screeny wiadomości itp miłego czytania tongue.gif

Dobra sorki już nie będę tylko chcę żeby moja kariera była fajna itp żeby miała komentarze i się nom interesowano jak wy dobra sorki i nie będę już tyle postów pisał tongue.gif
lukasz44
Chłopie opanuj się troche z tymi postami , rozumiem - kariera , ale nie pisz 10 postów pod sobą , widze że chyba raczej jaja se robicie z tych karier wszyscy ostatnio , bo blog również trzeba prowadzić ładnie i estetycznie , takie pisanie postów w stylu ^^dobra^^ bardzo zaniża ocenę całokształtu . . . jak chcecie pisać to piszcie , ale w twoim wypadku Robi twoje ostatnie 6 postów bodajże jest niepotrzebne ;-P , popatrzcie sobie na kariery które są przypięte , tam żaden z autorów nie pisał 6 głupich postów z rzędu , pozdroo 3majcie się
Robi1908
Kapitalny mecz w Lublinie....... ŁKS ŁÓDŹ zabiera trzy punkty do łodzi ! ! !
Kliknij, aby zobaczyć załącznik 1-2 Kliknij, aby zobaczyć załącznik
Arifovic (8')
Madej (80')
Włodarczyk (88')
8minutak spotkania rzut rożny dla łks łódz Mila z rzutu rożnego i podaje do szczota a szczot zostawia piłkę Mili i doserotkowanie i Arifovic kapitalnie sztrzela główką piłka jeszcze się odbija od poprzeczki i trafia do bramki ! ! !
34minuta spotkania i łks ale kapitalnie bramkarz Zagłębie a strzelał Łukasz Madej ! ! !
80minuta spotkania i akcja dla ŁKS ŁÓDŹ Madej w pada na pole karne przeciwnika i strzela i koło słupka trafia piłka do siatki i łódzki klub sportowy już prowadzi 0:2 ! ! !
81minuta spotkania i rozpoczęcie Zagłębie ale złe podanie i Arifovic idzie na bramkę i zauważył Kujawę i podał i Kujawa był sam na sam z bramkarzem ale postanowił strzelacz z daleka i broni bramkarz zagłębia no mógł Kujawa bliżej podejść do bramki ! ! !
88minuta spotkania i akcja dla Zagłębia i myli się Marcin Adamski i Włodarczyk z bliska sztrzela głową i tak było już tylko 1:2 jeszcze była napewno nadzieja dla Zagłębia ale nie udało się ! ! !
koniec spotkania ŁKS zabiera trzy punkty do łodzi ! ! !

winiki innych spotkań ! ! !

Tabela ! ! !
o
Robi1908
Niespodziewany remis w łodzi ! ! !
Kliknij, aby zobaczyć załącznik 1-1 Kliknij, aby zobaczyć załącznik
Arifovic (57')
Moskała (69')
23minuta spotkania i akcja dla Górnika i kapitalnie Bodzio W.
47minuta spotkania i akcja dla łks łódz Arifovic i sztrzał i poprzeczka ! ! !
57minuta spotkania Karny dla ŁKS ŁÓDZ ! ! ! Arifovic podchodzi do piłki i sztrzela i broni bramkarz Górnika ale Arifovic dobija piłkę i bez sans bramkarz gornika gol dla łks łódż ! ! !
69minuta spotkania i akcja dla górnika Jarka kapitalnie gorą podaje do Moskały błąd i to duży Marcina Adamskiego i Moskała kapitalnie sztrzela Bodzio W. zaskoczony ! ! !
85minuta spotkania i akcja dla gornika i słupek ratuje Bodzia W. ! ! !
Koniec ŁKS łódź niespodziewanie remisuje z górnikiem Zabrze 1:1 żeby nie Bodzio W. to by ŁKS łódź mógł by nawet przegrać ! ! !

Tabela
Robi1908
Derby Łodzi dla Łódzkiego Klubu Sportowego ! ! !
Kliknij, aby zobaczyć załącznik 0-2 Kliknij, aby zobaczyć załącznik
Madej (34')
Jovino (57')
1minuta spotkania rozpoczynamy derby łodzi ! ! !
30minuta spotkania i widzew przy ataku ! ! ! ale Bodzio W. kapitalnie broni ! ! !
34minuta spotkania i akcja dla ŁKS ŁÓDŻ Madej Kapitalnie podaje do Arifovica a Arifovic podaje do Jovino i Jovino sam na sam z bramkarzem i gol ! ! ! kapitalnie minoł bramkarza przeciwnika i sztrzelił na pustą bramkę w derbach łodzi 0:1 ! ! !
45minuta spotkania jeszcze widzew probuje przed konczem pierwszej połowy ale sędzia konczy pierwszą połowę i w derbach łodzi do przerwy 0:1 ! ! !
57minuta spotkania i akcja dla ŁKS ŁÓDŹ i gol dla ŁKS ŁÓDŹ ! ! ! no i kapitalnie podanie Madeja a Madej Kapitalnie podaje do Jovino Javino kapitalnie sztrzela gola na 0:2 ! ! !
90+minuta spotkania i akcja dla Widzewa ale sędzia kończy ten bardzo dobry mecz łks wygrywa w derbach łodzi aż 0:2 ! ! !

Tabela
Robi1908
Kapitalny mecz w Kielcach ! ! !
Kliknij, aby zobaczyć załącznik 0-2 Kliknij, aby zobaczyć załącznik
12minuta spotkania akcja i gol ! ! ! Łukasz Madej kapitalnie z główki uderza i mamy gola ! ! !
34minuta spotkania i akcja dla Korony i kapitalnie Bodzio W. ! ! !
36minuta spotkania i akcja dla Korony i sam na sam z bramkarzem ale Bodzio W. ! ! !
47minuta spotkania i akcja dla Korony i z rzutu rożnego i kapitalnie sztrzela z główki Adi Adriandina ! ! ! ale Bodzio W. konczem dłoni uratował łks ! ! !
52minuta spotkania i akcja dla łks i gol dla ŁKS ŁODŻ Arifovic i sztrzela z woleja i bez sans bramkarz Korony ! ! !
90minuta spotkania i Korona przy piłce i kapitalnie Bodzio W. ! ! !
90+minuta spotkania i koniec spotkania łodzki klub sportowy wygrywa z Koroną aż 0:2 ! ! !

winiki innych spotkań

Tabela

Proszę wasz o komentowanie i o ocenianie meczów Tabeli itp tongue.gif
i zapraszam wasz do głosowania w sondzie ! ! !
qwerte
Opanuj się człowieku. dry.gif Nie za dużo tych postów na dzisiaj? Jeden dzień i 16 postów?
Pisz najpierw w Word'zie bo robisz dużo błędów.
Robi1908
CYTAT(lasser @ May 3 2009, 20:53) *
Opanuj się człowieku. dry.gif Nie za dużo tych postów na dzisiaj? Jeden dzień i 16 postów?
Pisz najpierw w Word'zie bo robisz dużo błędów.

jak dużo tyle meczy dzisiaj rozegrałem i wpisuje nie ?
Robi1908
Kliknij, aby zobaczyć załącznik
Numer 1
Robi1908
Arifovic bohaterem ŁKSu ! ! !
W nie samowi tym meczu ŁKS ŁODŻ fartem remisuje z Cracovią Kraków ! ! !
6minuta spotkania i akcja dla ŁKS łódź ale Arifovic obok bramki ! ! !
37minuta spotkania i akcja dla Cracovii doserotkowanie Pawła Nowaka no i od Marcina Adamskiego to dośrodkowanie i dobiega do tej piłki no i prawie z zerowego konta Dariusz Pawlusiński zdobywa bramkę dla Cracovii duży błąd Bodzia W. przy tej bramce ! ! !
koniec pierwszej połowy spotkania i narzazie mamy 0:1 dla Cracovii
57minuta spotkania i akcja dla ŁKS ŁÓDŹ kapitalnie doserotkowanie Łukasza Madeja i strzela Ensar Arifovic i jedną ręką z linii bramkowej wibija Marcin Cabaj ! ! !
90+minuta spotkania i wydawało się ze Cracovia pokona ŁKS ŁÓDŹ ale akcja dla ŁKS ŁÓDŹ i Jovino podaje do Arifovica ten chce omijać zawodników Cracovii ale jeden z obrońców Cracovii fauluje Ensara Arifovica i mamy rzut kary ! ! ! i spokojnie i pewnie Ensar Arifovic strzela wrzuta karnego i ŁKS ŁÓDŹ fartem remisuje z Cracovią Kraków ! ! ! 1:1

Screen z tego jak Arifovic w 90+minucie strzela gola dla ŁKS ŁÓDŹ ! ! !

Tabela
Robi1908
Pierwsza porażka ŁKS-u i GKS-u Bełchatów ! ! !
po meczu z 8kolejki łks łódż przyjechał do łodzi załamany bo przegrał z Legią aż 3:0 Piłkarze ŁKS-u nawet nie chcieli znamy porozmawiać o tej kolejce i o tym winniku ! ! !
Kliknij, aby zobaczyć załącznik 3-0 Kliknij, aby zobaczyć załącznik
Trochim (61')
Vukovic (38')
Smoliński (35')
praktycznie po tych bramkach Smolińskiego i Vukovica mecz był zakończony bo Legia prowadziła aż 2:0 no i raczej ŁKS chyba by tej straty nie odrobił ! ! !
30minuta spotkania i ŁKS ŁÓDŻ Arifovic strzela ale Jan Mucha kapitalnie broni ! ! !
35minuta spotkania i Legia Vukovic z rzutu rożnego no i kapitalnie Smoliński strzela główką i gol dla Legii żaden z piłkarzy ŁKS ŁÓDŹ nie postarał się skoczyć do góry i te Błędy wykorzystał Smoliński ! ! !
38minuta spotkania i błędy w podawaniu kapitalnie podanie do Vukovica i Vukovic strzela ale Bodzio W. wybija i tam jest jeszcze Smoliński i mocny sztrzał ale Bodzio W. kapitalnie Smoliński uderzył mocno z ponad z 23cm no opitym strzale Smolińskiego co Bodzio W. kapitalnie obronił Vukovic dostaje piłkę i takim trochę lobem pokonuje Bodzia W. ! ! !
45+minuta spotkania i koniec pierwszej połowy spotkania Legia prowadzi z ŁKS ŁÓDŹ aż 2:0 ! ! !
61minuta spotkania i akcja dla Legii i kapitalnie podanie Vukovica i nie ma spalonego ale kilka graczy ŁKS łódź się zatrzymali bo według nim był tutaj spolony no i Trochim wychodzi sam na sam z bramkarzem i niestety pokonuje Bodzia W. ! ! !
90+minuta spotkania i koniec spotkania i Legia wygrała aż 3:0 z ŁKS ŁÓDŹ ! ! !
winniki innych spotkań ! ! !

Tabela
Peja
.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.