Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kariera by Robert_1908 łks
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Robert_1908 łks
Witam wszystkich!!!!!!!!!!!
na początek będę grał ŁKS ŁÓDŹ !!!!!!!
potem po tym sezonie to wy już wybierzecie mi drużynie będziecie głosować w sondzie tongue.gif
obiecuje ze liga będzie ciekawa tongue.gif
Robert_1908 łks
Przed 1 spotkaniem który będzie nie długo wielkie nerwy w łódzkim klubie Sportowym ! ! !
Robert_1908 łks
Kliknij, aby zobaczyć załącznik - Kliknij, aby zobaczyć załącznik
już wiemy z kim ŁKS będzie grał swoje pierwsze spotkanie ligowe ! ! !
Robert_1908 łks

Gwiazda drużyny to..............
Kliknij, aby zobaczyć załącznik

Trener Drużyny to............
Wojciech Borecki
Kliknij, aby zobaczyć załącznik
Robert_1908 łks
W Derbach łodzi po nie samowiednej bitwie podział punktów w łodzi ! ! !
Kliknij, aby zobaczyć załącznik 0-0 Kliknij, aby zobaczyć załącznik
Niesamowity mecz w łodzi ! ! !
45minuta spotkania akcja dla ŁKS i Jovino i słupek ratuje Widzew ! ! !
54minuta spotkania akcja widzewa i Bodzio W. kapitalnie broni ! ! !
87minuta spotkania akcja Widzewa i słupek bo odbiciu od Bodzia W. ! ! !
90minuta spotkania akcja ŁKS łódź ale siedzią kończy ten pojedynek w łodzi remis 0:0
winniki innych spotkań! ! !

tabela po pierwszej kolejce ! ! !
Robert_1908 łks
proszę wasz o komentowanie i ocenianie spotkań oraz ligi i jak widzicie jakieś błędy no to napiszcie mi to ja będę się starać je poprawiać ! ! ! happy.gif
jermech
Staraj siepisać bardziej przejrzyście (tzn. pogrubiaj odpowiednie teskty itp.). Będzie się wtedy przyejmniej czytało
Robert_1908 łks
CYTAT(jermech @ May 2 2009, 16:22) *
Staraj siepisać bardziej przejrzyście (tzn. pogrubiaj odpowiednie teskty itp.). Będzie się wtedy przyejmniej czytało

ok
Jamnik
Mniej postów pisz...
Robert_1908 łks
remis w łodzi po raz drugi!!!

winiki innych spotkań !!!
Tabela po drugiej kolejce ! ! !

Niestety ŁKS ŁÓDŹ zremisował z koroną Kielce i ma tylko dwa punkty ale jeszcze kilka meczy i jest nadzieja dla łódzkiego klubu sportowego za to Wisła Kraków wygrała po raz kolejny i ma pierwsze miejsce ! ! ! Widzew wygrał swoje spotkanie z Polonią Bytom i ma 4 punkty ma o dwa punkty więcej niż łódzki klub sportowy ! ! !
jaro9
Dobra.Jak wklejasz screeny do painta to zmniejsz rozmiar aby niebyło tego białego tła obok.Rob jakieś większe opisy meczu, sytuacje jak padły bramki itp. Strzeż się błędów i literówek! To tyle
Robert_1908 łks
CYTAT(jaro9 @ May 2 2009, 17:46) *
Dobra.Jak wklejasz screeny do painta to zmniejsz rozmiar aby niebyło tego białego tła obok.Rob jakieś większe opisy meczu, sytuacje jak padły bramki itp. Strzeż się błędów i literówek! To tyle

ok
Robert_1908 łks
mam pytanie jak się robi te gazetki takie jak łukasz44 ? ? ? i chciałbym wam coś powiedzieć Kariery nie robię tylko zrobię ligę jak coś to będę mógł tam tę posty edytować itp czy mam zrobić nowy temat ? ? ? bo chciałbym zrobić ligę a jak bym miał ligę to popracuje lepiej nad screenami może popracuje i zobaczę z tą gazetką i będę spotkanie opisywał więcej jak wpadła bramka itp to jak to mam zrobić ? ? mam skasować ten temat jakoś ci coś takiego czy zrobić nowy i to edytować tam te stare jak mam to zrobić ? ? a i jak będę grał ligę no to będzie lepiej mecz opisywani itp postaram się lepiej o screeny także lepiej chyba ligę zrobić ciekawsza będzie i to bardziej ja jestem za ligą i chce ją zrobić ale co mam zrobić z stąd tutaj karierze skasować ją jakoś ci coś ? ? ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.