Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra logiczna - HAPLAND
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
lucio
http://www.mousebreaker.com/games/hapland/play.php

Ta gra mnie rozbija- siedziałem nad nią ponad godzinę i nadal nie mam pojęcia jak ją przejsc ( kłopot z miną jak ktoś dojdzie dalej )
Soxx
Hmmmm...a mògłbyś napisać o co wogòle w tej gierce chodzi :?: :roll: Ja nie zajmowałem się nigdy takimi rzeczami...wszedłem z ciekawości...ale nie czaje nic :oops:
RuDi
ja nie mam pojecia udalo mi sie wysadzil tego kolesia na dole i cos tam z dzwonem zrobic
lucio
no to żle kombinujecie bo ten koles z dołu ma przeżyć- no to może powiem co powinniscie do tego momentu zrobić :
1) okno w lewym dolnym rogu powinno być otwarte , a nad nim czerwona strzałka przekręcona w prawą stronę
2) otwòrzcie właz i najedzcie na strzałkę poniżej - wyskoczy wam mały ludek ktòry podejdzie do armaty.
3) oddaj 1 strzał przed siebie co spowoduje opadnięcie belki , następnie najedz na armatę i strzel wyżej w dzwon żeby drzwi w lewym dolnym rogu ekrany sie otworzyły.
No i mam problem bo jak teraz najedziesz na drzwi to koles wyskoczy ze swojego domku przejdzie przez belkę i wejdzie na minę- a chyba to złe rozwiązanie...
Kjs
no ja sie moge pochwalic ze dalem rade przejsc, ale meczylem sie z tym gownem ponad 1,5 h :x. Anyway udalo mi sie przejsc :] Ale wole wam nie podpowiadac, bo naprawde wieksza satysfakcja jest jak sie samemu do tego dojdzie, chyba ze naprawde chcecie to piszcie :] Pozdro
wąski
Mi też udało się ją przejść ale po wielu słowach na k- i p- :wink:
Podpowiem Wam że kluczem jest dzwonnica a te wybuchające kule są dla zmyłki smile.gif Jakby co-służe pomocą :wink: Powodzenia w rozkminianiu...

PS: jak się pozna syskie 'chwyty' to gre można przejść w minutę :wink:
kosa
hahaha, ale ta gra jest dobra... zacząłem sie bawic i klikac caly czas na ta armate... zaczela pluskac krew a schodki podniosly sie i wrzucily kolesia do armaty, potem wyszedl drugi i mozna bylo siekac nim. Screen: http://img172.echo.cx/img172/4127/wlhgy4lc.jpg
Bart_io
dobre to jest!!! hehehhehe :arrow:
wąski
Sieknąć nim trzeba żeby przejść grę smile.gif
>Kornel<
gra jest wypasiona ! ja jestem w momencie jak ten koles w tym dole jakby otwiera ta brame i z gory zjezdza na niego cos i go rozjezdza :shock: i wszystkie kule wytrzelone i nie wiem co dalej ! kto to przeszedl niech napisze ! pozdro i grajmy ludzie grajmy :]
wąski
>Kornel<-a minę rozwaliłeś?Bez tego go dalej będzie rozjeżdżać... smile.gif Nie ma co pisać poradnika całego bo można popsuć komuś zabawę.Lepiej jak się samemu to przejdzie :wink:
>Kornel<
a jak rozwalic mine bo nie wiem biggrin.gif a pewnie sie przyda ! dzieki i pozdro
lucio
http://www.mousebreaker.com/games/chatbot/play.php

zajebisty chat - na początku byłem miły ale pòzniej jedno zboczone pytanie z mojej strony i ... laska mnie rozbiła o glebe.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.