Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: pes 4 - LAN
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Exes
Mam takie pytanie mam internet z sieci osiedlowej i chce zagrać z kolegą z tej samej sieci nie mam zewnętrznego ip i on też nie i mam takie pytanie gdy ja założe server on jak wchodzi w client mnie widzi a gdy on założy i jak ja wejde w client to ja go nie wiedzwe ;/ I gdy on prróbuje się ze mną połączyć pisze coś tam ....disconect.... pomoże ktoś ? Jak grać przez LAN ?
lowrider
jak macie wewnętrzne IP to rozwiązaniem jest Hamachi
Exes
ale my mami takjakby to samo ip . Tak jak w cs'ie jak ja założe server to może się wbić a z innej sieci nie tylko hamachi ? ;/
lowrider
rozumiem Cię - to, że macie identyczne zewnętrzne IP nic nie da ;]
o cs-ie to nie pisz bo nie wiem jak to tam jest z IP. Jeśli chcecie pograć zainstalujcie hamachi i po kłopocie, każdy będzie miał przydzielone własne zewn. IP. Pamiętajcie tylko aby wyłączyć antywira i firewalla .
Exes
a powie mi ktoś jak grać na lanie przez hamachi ? I co to są te firewall ? ;]
lowrider
CYTAT(Exes @ May 2 2009, 08:50) *
a powie mi ktoś jak grać na lanie przez hamachi ? I co to są te firewall ? ;]

sciagacie i instalujecie identyczna wersję Hamachi, zakładacie sieć do której wchodzicie, potem jeden z was wchodzi do sieci w grze jako host i zaklada grę. drugi wchodzi do gry sieciowej jako klient i laczy sie z drugim graczem poprzez wpisanie jego IP z hamachi.

firewall to zapora systemowa inaczej ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.