Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: TVP 2 Scoreboard by Osvatar :)
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Grafika
OsvataR
Oddaję w Wasze ręce

TVP 2 Scoreboard do PES 2009...

Mam nadzieję, że wam się spodoba... Wzorowałem się na tablicy wyników jaką zaprezentowano podczas meczu Polska - San Marino. Wszelkie propozycje zmian proszę zgłaszać na PW smile.gif

Pozdrawiam smile.gif

SCREEN:
DOWNLOAD
PS. Instrukcja instalacji w środku smile.gif
Becky
Ciekawy scoreboard ; ) Ładnie dobrane kolory , ten błękit nie razi . Na pozytyw bym ocenił , oczywiście ląduje w moim pes`ie ; p ps.tak z ciekawości jaki to stadion na screenie ;p ?
OsvataR
CYTAT(ariados @ Apr 27 2009, 20:57) *
Ciekawy scoreboard ; ) Ładnie dobrane kolory , ten błękit nie razi . Na pozytyw bym ocenił , oczywiście ląduje w moim pes`ie ; p ps.tak z ciekawości jaki to stadion na screenie ;p ?

Jest to Wembley smile.gif

Becky
Tak myślałem ; ) dzięki.
kchmarzynski
Dobra praca.ale jak dla mnie zbyt 'ubogi'. Małe pytanie: czy czas jest pokazany do 90 minuty.czy zatrzymuje się na 89:59?
kamilolos123
Dajcie na OdSiebie smile.gif Byłbym wdzieczny
mariusz123211
CYTAT(kchmarzynski @ Apr 28 2009, 12:04) *
Dobra praca.ale jak dla mnie zbyt 'ubogi'. Małe pytanie: czy czas jest pokazany do 90 minuty.czy zatrzymuje się na 89:59?

hmm.. wiesz co we wszystkich zrobionych scoreboardach czas zatrzymuje się na 89:59, wiec tak mi się wydaje że w tym również
KIKO
bardzo fajny a czy dałbyś radę zrobić scoreboard z meczów naszej reprezentacji jak gramy u siebie
kamil100
witam mam problem sciagnalem tego scoreboarda i instaluje wlaczam gre wszystko jest ale tvp 2 jest bardziej na srodku niz na boku da sie cos z tym zrobic?
kamil100
moglby ktos przerobic tego scoreaborda na 16:9 bo jest chyba na 4:3
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.