Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: problem z meczem towarzyskim
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Tari
tak jak w temacie...nie wiem co jest zmienione w ustawieniach i nie bardzo wiem jak przywrocic mozliwosc grania calym zespolem w meczu towarzyskim ;/ teraz przed kazdym meczem musze wybierac recznie zawodnikow ktorymi chce sterowac. ktos wie jak to 'naprawic'? tongue.gif wrocilem do pes'a po kilku miesiacach przerwy i wypadlo mi zupelnie z glowy gdzie dalo sie to zmienic...
kristof26
CYTAT(Tari @ Apr 27 2009, 16:35) *
tak jak w temacie...nie wiem co jest zmienione w ustawieniach i nie bardzo wiem jak przywrocic mozliwosc grania calym zespolem w meczu towarzyskim ;/ teraz przed kazdym meczem musze wybierac recznie zawodnikow ktorymi chce sterowac. ktos wie jak to 'naprawic'? tongue.gif wrocilem do pes'a po kilku miesiacach przerwy i wypadlo mi zupelnie z glowy gdzie dalo sie to zmienic...

Wchodzisz w menu w system settings-controler setting-controler 1 albo 2(najlepiej kazdy ustawic po kolei)-cursor settings-slct. player i dajesz off.
Tari
dzieki wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.