Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: FIFA 2005 - Polska liga :D
board.issonline.pl > Inne > Gry
jacol
Sami zobaczcie. Nie gram w Fife ale się założę że do Polskiej Ligi w PES-ie się nie ròwna.

Dodatek MEGA PATCH PL 2005 do gry FIFA 2005. Przenosi on klimat polskiej piłkarskiej ekstraklasy do tej produkcji. Został przygotowany przez zespòł Strikeout Team.

Zawartość:
- Idea Ekstraklasa w miejsce niemieckiej Bundesligi.
- Pierwsza i druga liga!
- Aktualne składy.
- Koszulki home, away, gk (dla 1 ligi) - wszystko w 2gk.
- Flagi.
- Bandy.
- Loga drużyn i lig.
- Menusy.
- Buty (8 zestawòw).
- Piłki (6 sztuk).
- Minikitsy.
- Popup Canal+
- Elementy wprowadzające w klimat - trenerzy, gazeta, banery trybu kariery, itp.
- Łatwy w obsłudze instalator.
- MPPL switcher ( program przywracający oryginalne ustawienia FIFY).

A jakby ktoś bardzo chciał :? to prosze
CODE
ftp://62.6.40.132/             /     tagg    /    by gollum   /   for PLICZEK.TK   /Here/Pc Game Patch Fifa Football 2005 - Mega Patch Pl [Prodisz] (Osloskop Net).exe

linka wklejajcie bezpośrednio do FlashGeta
kemot
Podobno Lechia w II lidze wink.gif ktos z Gdanska pewnie robil...
T-Mac
z calym szacunkiem dla autorow patcha, ale fifa zawsze bedzie fifa, nic tego nie zmieni
Szeryf
Nie zaszkodziłoby popatrzeć chociaż w staty zawodnikòw. Może w końcu na coś ta fifa by się przydała :wink:
jacol
z calym szacunkiem dla autorow patcha, ale fifa zawsze bedzie fifa, nic tego nie zmieni

co racja to racja, kicz zawsze pozostanie kiczem laugh.gif
robinho
A ja mam takie pytanko, widze ze w fifie jest 2 liga czy w pes4 tez bedzie ?szykuje sie jakis patch z 2 liga ??
figi
A mi sie to wgule nie chce pobrać ...
Macie jakiegos linka do np. rapidshare????
Na ten patch

z gory dzieki

POZDRO biggrin.gif

Bawisz się w archeologa?///Orange_91
Kubbas
Orange chyba jak kogoś jakiś dodatek interesuje to ma prawo odświeżyć temat, nawet bardzo stary, a ty jeszcze warna dajesz?

...

Jak temat ma 5 lat i w dodatku dotyczy starego patcha do FIFY to jak najbardziej % się należą i nie muszę Ci się tłumaczyć z decyzji.///Orange_91
Kubbas
A możesz podać mi pkt regulaminu, który tego dotyczy?
lukasz44
CYTAT(Kubbas @ Aug 5 2010, 20:07) *
A możesz podać mi pkt regulaminu, który tego dotyczy?

Szukasz problemów jak zawsze tongue.gif

Odkąd pamiętam na IO za odświeżanie starych tematów są % więc napewno się to nie zmieni mellow.gif tongue.gif
Dostał 10 albo 20 i ma nauczke, więc ocb ?
Kubbas
Nic jestem ciekaw jaki pkt regulaminu to określa i mam nadzieję, że Orange będzie tak miły i mi to wyjaśni
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.