czy inaczej Rabona shot umie to ktoś robić ?? i mògłby mi przybliżyć zasade tego robienia bo kiedyś czytałem podobne wątki ale nikt tak do końca tego nie wytułmaczył teraz jak są filmiki to chętnie bym taki zobaczył wraz z opisem...... lub screenami jednym po kolei i opsiem co w danej chwili wciskacie.........
pS. Prosze ładnie o mały tutorial :wink:
Jocker
Apr 15 2005, 20:00
Ja nie znam żadnej metody a nawet często mi wychodzi
dzenda_dzenda
Apr 15 2005, 20:05
mi nigdy nie wyszło... :oops:
michal_opole
Apr 15 2005, 20:09
tomek828
Apr 15 2005, 20:24
ja tesz nigdy nie strzelilem tak gola

jak ktos ma na to jakos metode to niech sie podzieli
>Kornel<
Apr 15 2005, 20:29
ja kiedys strzelilem Vicente z prawej nogi a on lewonozny jest ! ale wygladalo to jak zwykly strzal tylko w przyblizeniu mnie to troche zaciekawilo patrze a tu upragniony krzyzak

peikny rogal po dlugim rogu ! kto chce to wysle powtorke ! pozdro i trenujcie : :wink:
bylo juz kilka takich tematow wiec nie ma sensu IMO zakladac jeszcze jednego. Krzyzyka na pewno umia : Maradona, Rivaldo, Denilson oczywiscie jesli nikt sie nie bawi za bardzo statystykami i nie pozmienia czegos
_kamil_
Apr 15 2005, 20:58
na krzyzaka nie ma sposobu. ew. odpowiednie podejscie do pilki. dobry pilkarz o niskich foot frec i foot acc czasami strzeli krzyzakiem
dokladnie, ja przegladajac temat Najładniejsze bramki... znalazłem całe dwie strony opisu jak to zrobic...
Koziou
Apr 16 2005, 05:58
_kamil_ jak na krzyzaka nie ma sposobu? :shock: Jest jest! W sumie tak jak piszesz-zawodnik musi miec statystyki najslebsze (1) jezeli chodzi o - czestosc strzelania (operowania) slabsza noga, a niekonieczne jest o dokladnosc slabszej. No i tak. (najpierw trening-trzeba miec miejsce)
Zalòżmy, ze masz prawonożnego zawodnika! Biegniesz na ukos (strzalka gora+strzalka prawo) i schodzisz w pole karne [wazne zeby zawodnik caly czas byl na ukos do bramki] i wtedy oddajesz "szota" i 2 razy na 3 strzaly wychodzi:D Probujcie-mysle ze powinno wam wychodzic bez problemu. Piszczie jak to dobrze wytlumaczylem, ze wam wychodzi...
tomek828
Apr 16 2005, 08:03
zrobilem tak jak pisales i wyszlo :shock: dzienki ;D
najlepiej La Bone wykonać biegnąc Maradoną, tyle że z drugiej strony boiska :wink:
tomek828
Apr 16 2005, 08:54
niewiem czy ktos jush o to pytal

ale czy da sie dosirodkowac pilke w pole karne krzyżakiem ? :shock:
_kamil_
Apr 16 2005, 09:52
| QUOTE |
_kamil_ jak na krzyzaka nie ma sposobu? :shock: Jest jest! W sumie tak jak piszesz-zawodnik musi miec statystyki najslebsze (1) jezeli chodzi o - czestosc strzelania (operowania) slabsza noga, a niekonieczne jest o dokladnosc slabszej. No i tak. (najpierw trening-trzeba miec miejsce)
Zalòżmy, ze masz prawonożnego zawodnika! Biegniesz na ukos (strzalka gora+strzalka prawo) i schodzisz w pole karne [wazne zeby zawodnik caly czas byl na ukos do bramki] i wtedy oddajesz \"szota\" i 2 razy na 3 strzaly wychodzi:D Probujcie-mysle ze powinno wam wychodzic bez problemu. Piszczie jak to dobrze wytlumaczylem, ze wam wychodzi... |
w sumie oto mi chodzilo, tylko sie nieprecyzyjnie wyrazilem. :wink: nie trzeba wystukiwac jakis niesamowitych kombinacji, tak jak w przypadku niektorych trickow :wink:
15432 temat o krzyzaku, niniejszym koncze...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.