Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: krzyżak.....
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
thC!?
czy inaczej Rabona shot umie to ktoś robić ?? i mògłby mi przybliżyć zasade tego robienia bo kiedyś czytałem podobne wątki ale nikt tak do końca tego nie wytułmaczył teraz jak są filmiki to chętnie bym taki zobaczył wraz z opisem...... lub screenami jednym po kolei i opsiem co w danej chwili wciskacie.........

pS. Prosze ładnie o mały tutorial :wink:
Jocker
Ja nie znam żadnej metody a nawet często mi wychodzi laugh.gif
dzenda_dzenda
mi nigdy nie wyszło... :oops: sad.gif
michal_opole
Ja kiedys strzeliłem piękną bramkę kzyzakiem biggrin.gif R. Carlosem minelem bramkarza i do pustej bramki Carlos strzelil Kzyzakiem laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
tomek828
ja tesz nigdy nie strzelilem tak gola sad.gif jak ktos ma na to jakos metode to niech sie podzieli smile.gif
>Kornel<
ja kiedys strzelilem Vicente z prawej nogi a on lewonozny jest ! ale wygladalo to jak zwykly strzal tylko w przyblizeniu mnie to troche zaciekawilo patrze a tu upragniony krzyzak biggrin.gif peikny rogal po dlugim rogu ! kto chce to wysle powtorke ! pozdro i trenujcie : :wink:
Kjs
bylo juz kilka takich tematow wiec nie ma sensu IMO zakladac jeszcze jednego. Krzyzyka na pewno umia : Maradona, Rivaldo, Denilson oczywiscie jesli nikt sie nie bawi za bardzo statystykami i nie pozmienia czegos smile.gif
_kamil_
na krzyzaka nie ma sposobu. ew. odpowiednie podejscie do pilki. dobry pilkarz o niskich foot frec i foot acc czasami strzeli krzyzakiem
kosa
dokladnie, ja przegladajac temat Najładniejsze bramki... znalazłem całe dwie strony opisu jak to zrobic...
Koziou
_kamil_ jak na krzyzaka nie ma sposobu? :shock: Jest jest! W sumie tak jak piszesz-zawodnik musi miec statystyki najslebsze (1) jezeli chodzi o - czestosc strzelania (operowania) slabsza noga, a niekonieczne jest o dokladnosc slabszej. No i tak. (najpierw trening-trzeba miec miejsce)

Zalòżmy, ze masz prawonożnego zawodnika! Biegniesz na ukos (strzalka gora+strzalka prawo) i schodzisz w pole karne [wazne zeby zawodnik caly czas byl na ukos do bramki] i wtedy oddajesz "szota" i 2 razy na 3 strzaly wychodzi:D Probujcie-mysle ze powinno wam wychodzic bez problemu. Piszczie jak to dobrze wytlumaczylem, ze wam wychodzi...
tomek828
zrobilem tak jak pisales i wyszlo :shock: dzienki ;D
kosa
najlepiej La Bone wykonać biegnąc Maradoną, tyle że z drugiej strony boiska :wink:
tomek828
niewiem czy ktos jush o to pytal smile.gif ale czy da sie dosirodkowac pilke w pole karne krzyżakiem ? :shock:
_kamil_
_kamil_ jak na krzyzaka nie ma sposobu?  :shock:  Jest jest! W sumie tak jak piszesz-zawodnik musi miec statystyki najslebsze (1) jezeli chodzi o - czestosc strzelania (operowania) slabsza noga, a niekonieczne jest o dokladnosc slabszej. No i tak. (najpierw trening-trzeba miec miejsce)

Zalòżmy, ze masz prawonożnego zawodnika! Biegniesz na ukos (strzalka gora+strzalka prawo) i schodzisz w pole karne [wazne zeby zawodnik caly czas byl na ukos do bramki] i wtedy oddajesz \"szota\" i 2 razy na 3 strzaly wychodzi:D Probujcie-mysle ze powinno wam wychodzic bez problemu. Piszczie jak to dobrze wytlumaczylem, ze wam wychodzi...

w sumie oto mi chodzilo, tylko sie nieprecyzyjnie wyrazilem. :wink: nie trzeba wystukiwac jakis niesamowitych kombinacji, tak jak w przypadku niektorych trickow :wink:
kemot
15432 temat o krzyzaku, niniejszym koncze...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.