Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patch 1_10 błąd 1628: Failed...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
lookass
Yo. Mam Lana i oczywiscie nie mgoe grac z kumplem co ma neostrade na multi sad.gif. Chcialem sobie zainstalowac patcha konami 1_10 ale kiedy ma sie rozpoczac instalacja pojawia się komunikat 1628: Failed to complete instalation :roll: Czy ktoś miał [podobny błąd ? Nie wiem czemu nie moge zainstalowac tego patcha. Proszę o pomoc i z gòry dzięki...
dzenda_dzenda
jak masz ripa to tak masz
niczym burak tematòw nie szukasz
masz tu linka takiego:
http://www.issonline.pl/board/search.php
i nie zawracaj dupy kolego... :?
lookass
Sam jesteś burak zawsze się jakis trafi na forum co to normalnie nie umie odpowiedziec (pisać po polsku też nie umiesz) I nie odpisuj na ten temat już skoro tak dbasz o porządek bo sam zrobisz śmietnik. DZI
Raffels
Panie lookas:
1: obrażasz kolegę ktòry dał ci linka do tematu gdzie masz napisane o twym problemie.
2: zakładasz niepotrzebny temat........już taki istnieje!!
3: kto tutaj robi śmietnik hę??

PS> Ciesz się, że wogòle linka dostałeś............
lookass
Po pierwsze ;D Link Raffels to jest jakbys nie zauwazyl do wyszukarki :wink: Po drugie to on mnie pierwszy obrazil a po trzecie napisalem zeby nie odpisywal juz na moj niepotrzebny temat skoro tak dba o porzadek i skończmy temat a admina PRZEPRASZAM ;D i jeżeli jest taka jego wola :wink: zamknął temat. Pozdrawiam...
Radarek
Panie lookas:
1: obrażasz kolegę ktòry dał ci linka do tematu gdzie masz napisane o twym problemie.
PS> Ciesz się, że wogòle linka dostałeś............

link jet do wyszukiwarki :]
Raffels
Wiem to był ironiczny żart......chyba nikt nie załapał :wink: :wink:
A co do pana lookasa - jakbyś poszukał na forum to nie byłoby tych negatywnych emocji....czy tak trudno posiedzieć kilka minut i poszukać??
dzenda_dzenda
dobra Lookas sory za buraka ale dzisiaj mecz przegrałem i tego posta napisałem "ot tak" ale następnym razem szukaj...
P.S też zaczynałem od tego że po poście miałem pulty od red. i innych użytkownikòw i dostawałem linki do "szukajòw".
P.S2 aha jak nadmieniłem w poście pierwszym to pewnie masz ripa i dlatego...
lookass
Hehe znam to moj brat sie wscieka jak przegrywa a tak to OK dzieki za przeprosiny ja tez powinienem bo sie troche wkurzylem jak od burakow zaczales... :oops: Przynajmniej jestes spoko gosc i przepraszac umisz :wink: Niech ten topic zostanie lepiej zamkniety przez adminow pozdro .... smile.gif

A co do głownego wątku w tym temacie to mam RIPa sad.gif R.I.P sad.gif
dzenda_dzenda
a mecza to w realu przegrałem... :cry: "Rozgrywki Ligi Mistrzòw ILO w Stargardzie"... pòłfinał...3:2...ehh mi sie aż łezka w oku kręci jak myślę o tym że moglibyśmy byc pierwszą I klasą w historii ktòra puchar zdobyła. A tak to pierwsza I klasa ktòra jest na podium... A zresztą nie o tym ten temat jest. Trza go usunąć/zamknąć...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.