Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 1 25.04-03.05, kolejki 1-4
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 1
Orange_91
Wstawiajcie tu swoje opinie i komentarze nt. rozegranych w tym terminie spotkań.

1 kolejka

Daro969 - dawid92
szolpas - lanryc
ookash24 - tV2
Rzepa - Damian
T-Mac - dikhet
Wasu91 - Kuba
pablo109 - Mani3k
bobex77 - dawk11
Bakel - jarek
Vipertomi - pawel90

2 kolejka

lanryc - Daro969
tV2 - dawid92
Damian - szolpas - na odwrót wynik wpisany.
dikhet - ookash24
Kuba - Rzepa
Mani3k - T-Mac
dawk11 - Wasu91
jarek - pablo109
pawel90 - bobwx77
vipertomi - Bakel

3 kolejka

Daro969 - tV2
lanryc - Damian
dawid92 - dikhet
szolpas - Kuba
ookash24 - Mani3k
Rzepa - dawk11
T-Mac - jarek
Wasu91 - pawel90
pablo109 - Vipertomi
bobex77 - Bakel

4 kolejka

Damian - daro969
dikhet - tV2
Kuba - lanryc
Mani3k - dawid92
dawk11 - szolpas
jarek -ookash24
pawel90 - Rzepa
Vipertomi - T-Mac
Bakel - wasu91
bobex77 - pablo109
ookash24
przepraszam czy ja moglbym miec przesuniete nieco terminy:)podroz poslubna wiec chca niechcac nie mam mozliwosci
kostek
Do kiedy mniej więcej?
ookash24
no tydzien nie bede mial dostepu do kompa-za tydzien moglbym zaczac
Bakel
Bakel 3 - 0 jarek

Z wyniku można wnioskować, że był to dla mnie spacerek, ale nic bardziej mylnego. Był to mecz walki, w którym wszystko mogło się wydarzyć. Pierwsza połowa nie przyniosła zbyt wielu sytuacji bramkowych. Dopiero w 43 minucie graczom z Marsylii udało się sforsować obronę Villarrealu. Po podaniu Kone gola strzela Niang. Jarek prawdopodobnie nieco odpuścił nastawiając się na odrabianie strat w II połowie, ale ta chwila dekoncentracji kosztowała go utratę drugiego gola. 2-0 do przerwy, wynik bardzo dobry, ale z pewnością do odrobienia.
W drugiej odsłonie więcej z gry miał jarek, ale gracze z Hiszpanii mieli tego dnia źle wyregulowane celowniki. Za to po jednej z kontr marsylczyków Valbuena strzela trzeciego gola rozwiewając nadzieje Żółtej Łodzi Podwodnej.

Dzięki za mecz i do rewanżu.

p@blo
Czy ja moge prosić o przełożenie moich meczów ze względu na mature jaka bede musiał zdawać w przyszlym tygodniu????
Tomaszzz
CYTAT
Czy ja moge prosić o przełożenie moich meczów ze względu na mature jaka bede musiał zdawać w przyszlym tygodniu????

A jak ci odmówią to nie będziesz się uczyć na maturę? Chyba sam wiesz co ważniejsze. mellow.gif
p@blo
CYTAT(Tomaszzz @ Apr 28 2009, 11:04) *
A jak ci odmówią to nie będziesz się uczyć na maturę? Chyba sam wiesz co ważniejsze. mellow.gif

To trudno sie mowi i walkowery beda
paweł90
Ja rowniez bym prosil o przelozenie meczow ze wzgledu na mature
l a n r y c
lanryc 3:0 Daro969

Pierwsza połowa nerwowa w wykonaniu Daro, dlatego też stracił dwie bramki.
W drugiej połowie jednak rzucił się do odrabiania strat i mimo wielu dogodnych sytuacji nie udało się.
W końcówce spotkania Fenerbahce przeprowadziło skuteczną kontrę ustalając wynik spotkania.

Dzieki za grę i do rewanżu.
Bakel

Gdy po pierwszej połowie rozgrywanej na hoście rywala prowadziłem 1-0 myślałem, że "u siebie" uda mi się utrzymać lub powiększyć przewagę. Nic bardziej mylnego. Vipertomi skutecznie grał w drugiej połowie i wyrównał stan meczu. Gol Nianga w 82 minucie powinien załatwić sprawę, ale tak się nie stało za sprawą ostatniej zaczepnej akcji lizbończyków, którą dobrze wykończył Katsouranis.

Dzieki za mecz.
kostek
CYTAT(p@blo @ Apr 28 2009, 08:54) *

CYTAT(Paweł90)
Ja rowniez bym prosil o przelozenie meczow ze wzgledu na mature

Panowie, nie mówcie mi, że wstajecie o 8 rano i do 23 non stop się uczycie.
Wydaje mi się, że jeden meczyk na dzień to wręcz wskazany jest - tak dla relaksu pomiędzy wchłanianiem wiedzy.

Myślę, że jakoś dacie rade.

CYTAT(ookash24)
przepraszam czy ja moglbym miec przesuniete nieco terminy:)podroz poslubna wiec chca niechcac nie mam mozliwosci
no tydzien nie bede mial dostepu do kompa-za tydzien moglbym zaczac

Skoro wracasz trzeciego maja, to ok - termin przedłużam do piątku, 8 maj. To musi Ci wystarczy - sprężysz się.
Mani3k
P@blo [1-1] Mani3k
Masakre mam przez te Hamachi (ale to wina mojego łącza), obraz mi się zamraża non stop na 5 sekund i przez to w 89' straciłem bramkę.
Mam nadzieje, ze reszta osób z którymi mam mecze do rozegrania ma zew IP i obejdzie się bez Hamachi... wink.gif
Pozdrawiam
dikhet
dikhet 3-2 tV2. zaciety mecz i zaskakujacy samoboj. dzieki tV2 za gre;)
vipertomi
Vipertomi 2-1 pawel90
Meczyk rozpoczal sie od natychmiastowego ataku gości.. strzelali i strzelali, bramkarz pawla90 był nie do pokonania.. obronił aż 7 strzałów @ .. w końcu po złym wybiciu bramkarza Benfica zdobyła bramkęsmile.gif) na początku drugiej polowy podczas zamieszania pod bramka gości gospodarzom udało się wbić piłkę do siatki. Po tym zdarzeniu szły naprzemiennie ataki gości i gospodarzy.. kiedy wydawało się, ze będzie remis w 88 minucie graczom Benfiki udało się zdobyć 2 gola.. i tak meczy skończył się wynikiem 2-1 smile.gif

Dziękuje za mecz:)
paweł90
pawel90 1-1 Rzepa7

Wyrownany mecz, Rzepa dlugo prowadzil ale rzutem na tasme udalo mi sie strzelic bramke wyrownujaca. Dzieki za gre

ookash24
ookash24 v Mani3k -hokejowy wynik 1-7, przeciwnik stlamsil mnie,chociaz honorowa jest!:P

dzieki za mecz jeszcze raz i pozdro
dikhet
T-Mac 0-1 dikhet

niesamowity napor T-Maca ja ograniczylem sie do gry z kontry. mecz ustawila w miare szybko tsrzelona bramkla. dzieki za fre i powodzenia w dalszej faze T-Mac
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.