Siemka, mam pytanie: sciagnolem sobie ze strony
http://bucek.webd.pl/index.php?prevnext=30 trainera do AFSExplode i skopiowalem do folderu z gra, wlanczam i RUN (na goze pisze co moge zrobic, czyli np. zamrozic czas

) ale w jakim oknie mam nacisnac np. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, aby to miec probowalem wszedzie ale nic :cry: PROSZE O POMOC
Jocker
Apr 13 2005, 13:32
Muszisz wejsc w negocjacje-->Search i kliknąć podany przycisk (u mnie działa

) :wink:
Hmn............probowalem ale nic z tego niestety :cry: Powiem moze jak robie to skorygujesz moje bledy, bo moze ja cos zle robie :oops:A tak przy okazji ma to zwiazek z AFSx, mianowicie musze miec go pobranego??
Sciaham trainera, wypakowuje, kopiuje do folderu z gra DProgram FilesKonamiPro Evolution Soccer4 i tam nie zadne data ani Save, wlanczam gre dzieki trainer.exe klikam dwa razy i Run Game, wlancza mi sie gra i biore ML wybieram nowe ML wybieram opcie( punkty, poz. trudnosci, itp.) wlancza mi sie menu ML, klikam na negotiations i search (na samej goze chyba) i naciskam przycisk np.5, wychodze wlanczam aby grac mecz w ML, mam okno przedmeczowe i albo mi sie blad pokazuje i czy chcem wyslac inf. o bledzie(przewaznie wtedy kiedy klikam duzo przyciskow np.1438), albo wlancza mi sie gra i nic niema tzn. goli ani np. zatrzymania czasu.
Co mam zrobic??
:?