Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z kaierą !
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Pesmaniak11
cze.mam problem mam nadzieje że mi pomożecie a wiec gram juventusem kariere i po zakończeniu 30 czyli ostatniej kolejki daje ,,do menu trybu kariery i wtedy wychodzi do windowsa później grałem od nowa kariere i znów to samo !!! NIE GRAM NA ŻADNYM PATCHU GRAM NA CZYSTYM PESIE TYLKO MAM OF Z AKTUALNYMI SKŁADAMI co mam robić POMÓŻCIE PLZ!!!!!!!!!!!!!!
Kubbas
OF walnięty, już nic raczej nie zrobisz, możesz spróbować dać komuś do przejścia ten mecz
1908TylkoTwój1922
CYTAT(Pesmaniak11 @ Apr 24 2009, 17:10) *
cze.mam problem mam nadzieje że mi pomożecie a wiec gram juventusem kariere i po zakończeniu 30 czyli ostatniej kolejki daje ,,do menu trybu kariery i wtedy wychodzi do windowsa później grałem od nowa kariere i znów to samo !!! NIE GRAM NA ŻADNYM PATCHU GRAM NA CZYSTYM PESIE TYLKO MAM OF Z AKTUALNYMI SKŁADAMI co mam robić POMÓŻCIE PLZ!!!!!!!!!!!!!!

Przkopiuj jeszcze raz Of'a . Powinno pomóc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.