Na twoim miejscu wybrał bym Liverpool lub Barcelonę
JuveR
Apr 25 2009, 08:10
HSV lub Werder
Robcio
Apr 25 2009, 08:43
Bierz HSV
Falcon
Apr 25 2009, 08:47
zagraj jakąś słabszą ekipą ,np Sparta Rotterdam albo coś na takim poziomie No chyba że zaczniesz grać mocną drużyną ale z Castolo i spółką to rozumie
Sam myślę nad opisywaniem kariery ale niestety na programach graficznych znam się tak jak Listkiewicz na szermierce i nie wiem czy ma sens opisywanie na sucho( tzn bez żadnej gazetki itp)
acm2108
Apr 25 2009, 10:24
Graj HSV, ewentualnie Tottenhamem lub Palermo pozdro
Lopez10
Apr 25 2009, 11:23
Koniec... głosowania Zaczynam Karierę Liverpoolem...
P.S Ma może ktoś jakieś przyśpiewki Liverpoolu na komputerze ?
jaro9
Apr 25 2009, 11:27
Liverpoolem? najwiecej głosów było na HSV i Werder
Lopez10
Apr 25 2009, 11:28
CYTAT(jaro9 @ Apr 25 2009, 12:31)
Liverpoolem? najwiecej głosów było na HSV i Werder
Tak wiem, ale wolę zagrać Liverpoolem...
Lopez10
Apr 25 2009, 12:14
FC LIVERPOOL
Kadra:
Bramkarze:
25. Pepe Reina 1. Diego Cavalieri 30. Itandje
Obrońcy:
4. Sami Hyypia 2. Andrea Dossena 5. Daniel Agger 12. Fabio Aurelio 17. Alvaro Arbeloa 23. Jamie Carragher 27. Philipp Degen 37. Martin Skrtel
28; Fernando Torres 32; Fernando Torres 84; Adebayor 87; Cesc Fabregas
Widowisko stało na wysokim poziome, świadczą o tym 4 bramki. Do przerwy wynik brzmiał 0 - 2 dla gości dzięki Torresowi , mało kto by się spodziewał ,że Liverpool będzie prowadził na Emirates Stadium. Liverpool prowadził grę do 85 min, aż nagle geniusz Adebayora i Fabregasa dał o sobie znać i pokazali wolę walki strzelając 2 bramki w 3 min.
Arsenal skład: Liverpool skład: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galeria z meczu :
Inne wyniki 1 kolejki Premiership:
Manchester City 2 - 1 Wigan Athletic Aston Villa 1 - 3 Portsmouth West Ham 2 - 1 Hull City Tottenham 1 - 0 Everton Newcastle 2 - 1 Fulham Manchester2 - 0 Blackburn Middlesbrough 1 - 2 Chelsea
Mecz stał na bardzo wysoki poziomie oba zespoły mogły przechylić szalę zwycięstwa na swoją stronę. Bardzo się cieszę z postawy moich zawodników, za to że walczyli do końca.
R. Benitez - Trener Liverpoolu Mam trochę żal do zawodników, szczególnie do naszej defensywy, za to że straciliśmy bardzo łatwo 2 bramki.
Lopez10
Apr 26 2009, 13:37
II KOLEJKA PREMIERSHIP
Anfield Road:Liverpool 1 - 1 Newcastle United
22; Steven Gerrard 87; Michael Owen
80; Lucas 83; Nolan
80; Degen --> Arbeloa 80; El Zhar --> Riera 80; Viduka --> Edgar
Niezbyt ciekawy mecz, zdecydowanie to Liverpool powinien wygrać ten mecz, lecz po wielkim kiksie Pepe Reiny piłkę do bramki wpakował Michael Owen (Bardzo Szanowany przez kibiców THE REDS).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Inne Wyniki II Kolejki Premiership
- Witam państwa dziś będziemy rozmawiać z Michaelem Owenem, Witaj Michel.
- Witam.
- Jesteś dumny ze swojej postawy ?
- Czy ja wiem, mam trochę żal do siebie, lecz troszkę jestem zadowolony, że udało mi się strzelić bramkę mojemu byłemu klubowi.
- Aha, Rozumiem. Kibicie The Reds fantastycznie Cię przywitali, cieszysz się z tego powodu ?
- Tak bardzo się cieszę z szacunku kibiców do mnie, oni są fantastyczni Bardzo mi ich brakuję.
- A co sądzisz o najlepszym zawodniku na boisku czyli o Stevenie
- Jest znakomitym zawodnikiem, Jak najbardziej należy mu się ta opaska w zespole.
- Dobrze rozumiem. Dziękuję Ci za udzielenie wywiadu i życze samych sukcesów na dalszej drodze Newcastle.
P.S Komentujcie, piszcie co wam się podoba a co nie...
Lopez10
Apr 26 2009, 21:43
Proszę komentować
Następne relację już w czwartek...
Lopez10
Apr 30 2009, 19:39
Mam dla was (niektórych) smutną wiadomość...
Chciałbym was poinformować, że kończę karierę FC Liverpoolem, ponieważ miałem problemy w systemie i musiałem sformatować go całego. Ale obiecuję, że rozpocznę nową karierę jak najszybciej się da. Bardzo mi przykro ;(
Piszcie kim mam zagrać karierę, wybierzcie rozsądnie...
Pozdrawiam...
Lopez10
Apr 30 2009, 21:10
Jaki chcielibyście zobaczyć zespół ?
lowrider
Apr 30 2009, 21:16
Espanyol, Lazio, PSG?
Lopez10
Apr 30 2009, 21:20
CYTAT(lowrider89 @ Apr 30 2009, 22:20)
Espanyol, Lazio, PSG?
No czemu nie...
jaro9
Apr 30 2009, 22:08
Zagraj Portsmouth, Villarreal lub Auxerre I trzymaj tą kariere! Rób obszerniejsze opisy spotkań.
marcin_p
Apr 30 2009, 22:15
Everton ! Sam gram Evertonem juz drugi sezon i świetnie się gra
Lopez10
Apr 30 2009, 22:35
Podsumowanie Losowania Ligi Mistrzów: Najsilniejszą grupą jest grupa F gdzie grają zespoły t.j: Real, Inter, Lyon czy Werder. Wszystko możliwe póki piłka w grze. Inne grupy też są mocne ale nie aż tak. Głównym kandydatem do zwycięstwa Ligi Mistrzów według bukmacherów jest FC Barcelona.
Juande Ramos: Wylosowaliśmy bardzo mocną grupę, lecz wierzę, że uda nam się zdobyć 10 raz puchar Ligi Mistrzów.
Guus Hiddink: Nasz zespół jest bardzo zdeterminowany, aby wygrać w tym sezonie puchar Ligi Mistrzów.
Pepe Guardiola: Losowanie mogło być troszkę lepsze dla nas, mamy mocny Liverpool w grupie, który zawsze ciężko zatrzymać. Nie należy zapominać również o Rangers Glasgow i Panathinakosie te dwa zespoły mają wielki potencjał.
Arsen Wenger: Myślę, że już dojrzeliśmy do triumfu w Lidze Mistrzów. Bardzo pragniemy tego zwycięstwa, w 2005/06 sezonie przegraliśmy w finale z FC Barceloną, Pamiętam ten dzień i nigdy go nie zapomnę, O mały włos abyśmy sprawili wtedy niespodziankę grając w 10.
jaro9
Apr 30 2009, 23:19
No zobaczymy co z tego wyjdzie A i jeszcze mały błąd w tekście : "... Ligii Mistrzów."
Lopez10
May 1 2009, 00:13
jaro9
May 1 2009, 11:30
Na przyszłość dawaj też jakieś zdjęcia z meczu
Windziak
May 1 2009, 13:06
I dbaj o detale merytoryczne, jak np. Gelsenkirchen, a nie Gelserkichen ogólnie na +
Love_Barcą ! !
May 6 2009, 09:20
fajne
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.