Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: HERBY I LOGA
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
_DEVIL_
czesc mozecie mi pomuc???
ja edytuje sobie 3 zespoly z reszty swiata na wisle legie i croclin
ale nie wiem skad moge wziasc herby i loga tych klubow...bardzo bym proszil o konkretne linki szukalem dlugo ale nic nie moge znalezc.....ale bo moze wie kto jakie pliki w o.tex sa odpowiedzialne za herby i loga ....bo mam sciagnietego patcha z liga polska to bym wtedy wyciagnol z tamtad.....bardzo prosze o pomoc!!!!!!!jak ktos ma jakies linki to prosze (format musi byc PNG0 dzieki z gory wielkie.............pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
culles
Jeżeli nie potrafisz posługiwać się Googlami to herby możesz wyciągnąć z ktòrejś płytki fify, obojętnie jakiej od 2000r.- tam są wszystkie. Możesz je wgrać za pomocą programu Edit Option File.
_DEVIL_
zieki ale fify nie mam
napewno kto wie jakie pliki w o.tex sa za wisle legie i bo w option filu herbu i flagi wisly nie ma
qazwsx
W lidzie polskiej te pliki masz w option file
T-Mac
ja nie rozumiec do konca co ty pisac, chyba twoja pisownia nie jest taka jak nasza
piro7
DeViL najlepiej to sobie zrob w editmode :wink: zartowalem, wiez co tak jak mowil ctulles musisz sobie z gry skopiowac, jak niemasz gry daj gg to ci zapodam!! laugh.gif
_DEVIL_
dzieki ale juz sie z tym uporalem
mozna zamknac temat a ty T-Mac moze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem:D
narka
piro7
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAjna stronka stronki fenks musze przy niej posiedziec!!

dzieki i pozdro!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.