Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Liga Mistrzów
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
junior7
Witam serdecznie!Nie wiedziałem za bardzo gdzie ten temat wstawić,więc dałem tu tongue.gif Ale przejdę do sedna.Mam pytanie czy stworzono patch do Pes'a 6 który dodawałby Ligę Mistrzów?Ps.Gram na patchu Ekstraklasa v5.0 i niewiem czy dało by się go wgrać jeżeli takowy istnieje smile.gif Z góry dzięki za odpowiedz i pozdrawiam
lukasz44
http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&start=0

mogłeś poszukać ale prosze wink.gif pozdrooo cool.gif
junior7
No tak ale czy trzeba instalować cały patch by miec lige mistrzów??Czy są jakieś osobne pliki?
lukasz44
Cały patch z tego co mi się wydaje wink.gif

junior7
A czy zrobiono kiedys lub ostatnio tryb ligi mistrzów do pes6?? Tak że dodaje tylko ten tryb czy cos w tym stylu.
Varies.
Tutaj masz sam tryb:
http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=424
Wszystko ok,tyleże ten mod jest stary,sprzed dwoch sezonow tongue.gif.Wystarczy tylko,że zaktualizujesz sobie of'a dodasz kitsy,stadiony,twarze(z ep 5.0) i bedzie cacy biggrin.gif
junior7
No to fajnie biggrin.gif Zrobie sobie jeszcze kopie folderu dat jakbym chcial z powrotem tamta wersję.
EDIT:Oczywiście w tym dodatku operują takie same zasady jak w CL(rewanze w grupie,w fazie pucharowej) ? biggrin.gif
junior7
Niewiem co jest nie tak.Zainstalowałem ten mod.Chce uruchomić a wyskakuje błąd AFS File not found :/
Przepraszam za post pod postem.
JuveR
CYTAT(junior7 @ Apr 16 2009, 17:20) *
No to fajnie biggrin.gif Zrobie sobie jeszcze kopie folderu dat jakbym chcial z powrotem tamta wersję.
EDIT:Oczywiście w tym dodatku operują takie same zasady jak w CL(rewanze w grupie,w fazie pucharowej) ? biggrin.gif

Nie grałem w PESa wieki, ale myślę że z tymi rewanżami to będzie ciężko. To jest zapewne tylko łatka która zamienia jedynie nazwę i logo KonamiCup (chyba tak się to nazywa) na LM. Same zasady się nie zmieniają. Bodajże wybiera się tam czy chcesz grać tylko fazę pucharową (wtedy są rewanże) lub faza grupowa (nie ma rewanży chyba) + pucharowa smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.