Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reprezentacja Polski - mega facepack
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Grafika
.::Diego::.
Nie wszystkie twarze są moje smile.gif nie bede wymieniał facemakerów, których twarze są w paczce, bo jest ich po prostu za dużo. Wszystkim im dziekuje za wspólną prace smile.gif

Lista moich faców:
Boruc,Jop,Jodłowiec, Bandrowski,Wojtkowiak,Wasilewski
Dudka,Murawski,Garguła,Błaszczykowski
Peszko,Majewski,Jelen,Smolarek,Boguski

eyes fix - Żewłakow,Brozek

DOWNLOAD
http://www.sendspace.pl/file/ulLgZ2vC/

Życze miłej gry i pozdrawiam najlepsze, choc juz troche obumarłe forum wink.gif
JuveR
Dzięki smile.gif Na pewno wrzucę do gry, choć niestety ostatnio nie mam czasu wejść na chwilkę na forum, a do dopiero zagrać w PESika :/
Pozdrawiam
nantis
Człowieku, jesteś genialny
pes6ziom
Najlepszy facepack Polski jaki został wydany do pesa2009. Brawo!
Mortin
dobra paka. Fajnie, ze chcialo Ci sie troche zrobic samemu, a troche wrzucic innych twarzy i tak zebrales reprezentacje.
Becky
Bardzo dobra paczka. Wszystko w jednym . No i długo wyczekiwana twarz Jelenia ; ) Wielkie dzięki
Becky
Digo wiem że to pytanie nie na miejscu , ale czy wykonałbyś twarz Semira Stilica ? Widze, że z Peszko znakomicie sobie poradziłeś , a do jendastki Lecha brakuje tylko dobrej twarzy Stilica ....Przepraszam , post pod postem . Niechciana wpadka. Mam nadzieje ze nie dostane %.
.::Diego::.
Zrobiłem kiedys takiego Stilica wink.gif Robie twarze do 09 ale ich tutaj nie pokazuje, bo sie to niestety nie opłaca.

plny
daj jak mozesz bina do tego semira
Becky
Dołączam się do tej prośby ; ) Znakomity Stilic. PS Zacznij pokazywać Twoje twarze tutaj, bo zdaje się, że jesteś jednym z najlepszych facemakerów, robiących twarze do PES`a 09 w Polsce ; ) Pozdrawiam i powodzenia w dalszych pracach.
4CescFabregas
Bardzo dobry facepack
kamilolos123
Gdzie wkleić ten FacePack, mam kitserver tylko nie wiem co dalej. Proszę o pomoc!
Becky
Wiele razy było mówione gdzie i jak wgrywa się twarze ; / Szukanie nie boli.
Diego to jak z tym Stiliciem ? ;p .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.