Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem w Become A Legend
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
konrado16
Witam. Gram w BaL juz 7 sezon, fo tej pory nic się nie działo. Przed chwilą włączam grę i podczas ładowania meczu Holandia- Polska (eliminacje euro) gra się wyłacza, nigdy wcześniej się tak nie działo. Co zrobic???
Danus90
CYTAT(konrado16 @ Apr 14 2009, 11:04) *
Witam. Gram w BaL juz 7 sezon, fo tej pory nic się nie działo. Przed chwilą włączam grę i podczas ładowania meczu Holandia- Polska (eliminacje euro) gra się wyłacza, nigdy wcześniej się tak nie działo. Co zrobic???

dokladnie mam ten sam problem i ten sam mecz! gram 3 sezon i szkoda mi troche tej kariery.. odpalam gre jak sie juz ma ladowac mecz z BaL to gra wychodzi do pulpitu.. moj brat tez gra w BaL i jemu idzie normalnie a mi przy tym meczu eliminacyjnym gra wychodzi;/ pomozcie
Bodzioszenko
zainstalujcie łatke od Konami 1.2 może da rade
Danus90
CYTAT(Bodzioszenko @ Apr 25 2009, 17:43) *
zainstalujcie łatke od Konami 1.2 może da rade

a co jesli mam wgranego patcha z Ekstraklasa?
1908TylkoTwój1922
Patch 1.2 nic nie da . Ja przekopiowałem Of'a jeszcze raz i poszlo i do tej pory nie mam tego problemu.
Danus90
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Apr 25 2009, 23:00) *
Patch 1.2 nic nie da . Ja przekopiowałem Of'a jeszcze raz i poszlo i do tej pory nie mam tego problemu.

ale jak skopiowac to samo? czyli podmienic?

widze ze chyba kolega z Bielska, albo Sosnowca wink.gif
Danus90
mozesz dokladniej to wytlumaczyc? bo kurcze niebardzo wiem jak, a nie chce stracic wszystkiego tego co mam..
Adamek923
A macie wszystkie update do Ekstraklasa patch ?
Micros
Mam ten sam problem i denerwuję się już od dłuższego czasu bo nie mogę spokojnie grać w BaL sad.gif Wyjaśni to ktoś raz i porządnie, co należy zrobić, jaki patch to naprawi, itp. bo jestem już załamany...

Z góry thx
matiz
kolega jest z łodzi ale kibicuje łksowi i lechowi. Aby naprawic ten błąd należy skopiować of`a jeszcze raz. Porblem umyka lecz po jakimś czasie wraca. Wynika to z jakiegoś błędu w patchu.
Danus90
CYTAT(matiz @ May 1 2009, 17:38) *
kolega jest z łodzi ale kibicuje łksowi i lechowi. Aby naprawic ten błąd należy skopiować of`a jeszcze raz. Porblem umyka lecz po jakimś czasie wraca. Wynika to z jakiegoś błędu w patchu.

skopiowac OF'a? hmm sorry za niska wiedze ale jak to zrobic? bylbym mega wdzieczny!
1908TylkoTwój1922
jest taki plik : PES2009_EDIT01.bin i musisz go wrzucić/skopiowac i podmienić jeszcze raz do folderu : moje dokumenty/konami/pes2009/save
Danus90
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ May 8 2009, 18:20) *
jest taki plik : PES2009_EDIT01.bin i musisz go wrzucić/skopiowac i podmienić jeszcze raz do folderu : moje dokumenty/konami/pes2009/save

tylko skad ja mam wziac ten plik? bo w save'ach mam tylko taki PES2009_EDIT01

pozniej sie zczailem ze jest to chyba plik bin.. skopiowalem do innego folderu i na nowo wkleilem do save i mi sie podmienil.. ale mimo to problem nie zniknal sad.gif
m4r1u5z
odswiezam, mam ten sam problem. raz skopiowalem ten plik i zagralem 2 mecze, i znowu blad, save sie zapisuje z biala miniaturka, gdy wlaczam mecz jest blad exe i wywala do windy. kolejne kopiowanie juz nie pomoglo, pomoze ktos rozwiazac ten problem? tez mam ekstraklasa patch
1908TylkoTwój1922
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ May 8 2009, 18:20) *

Ja tak zrobiłem jak napisałem powyżej i mi działa do tej pory , problem mi zniknął .
NipponJapanBoy
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ May 11 2009, 23:04) *
Ja tak zrobiłem jak napisałem powyżej i mi działa do tej pory , problem mi zniknął .

Dokładnie tak...należy podmienić OF
m4r1u5z
ale moze zamiast powtarzac po poprzednikach to samo sprobujcie rozwiazac problem, ktory sie powtarza nawet po podmienieniu tego pliku?
Danus90
CYTAT(m4r1u5z @ May 12 2009, 15:16) *
ale moze zamiast powtarzac po poprzednikach to samo sprobujcie rozwiazac problem, ktory sie powtarza nawet po podmienieniu tego pliku?

JA PODMIENIAM I NIC.. A BRAT GRA W NAJLEPSZE.. MOZE BLAD TKWI TYLKO PRZY MECZU HOL-POL.. ? sad.gif GRAM 3 SEZON I JESTEM W CHELSEA PO 2 SWIETNYCH SEZONACH W MAN CITY.. DOSTALEM POWOLANIE I TO BARDZO POLI ZE NIE MOGE GRAC;/ MI NIC NIE PISZE TYLKO PRZYWLACZANIU MECZU, SA SKLADY I WYBIJA DO WINA.. sad.gif
JuveR
CYTAT(Danus90 @ May 12 2009, 21:13) *
JA PODMIENIAM I NIC.. A BRAT GRA W NAJLEPSZE.. MOZE BLAD TKWI TYLKO PRZY MECZU HOL-POL.. ? sad.gif GRAM 3 SEZON I JESTEM W CHELSEA PO 2 SWIETNYCH SEZONACH W MAN CITY.. DOSTALEM POWOLANIE I TO BARDZO POLI ZE NIE MOGE GRAC;/ MI NIC NIE PISZE TYLKO PRZYWLACZANIU MECZU, SA SKLADY I WYBIJA DO WINA.. sad.gif

Panikujesz jakby chodziło tutaj o czyjeś życie... huh.gif
Przecież to tylko gra. Ja też miałem rozegrane 4 sezony w ML i przez przypadek usunąłem save.
PS. Nie pisz z caps lockiem.
Danus90
CYTAT(JuveR @ May 13 2009, 11:00) *
Panikujesz jakby chodziło tutaj o czyjeś życie... huh.gif
Przecież to tylko gra. Ja też miałem rozegrane 4 sezony w ML i przez przypadek usunąłem save.
PS. Nie pisz z caps lockiem.

za capsa sorry do wszystkich.. a pisze bo tu sie "podobno" mozna dowiedziec jak rozwiazac problem.. a Ty jak jestes taka ciotunia to nie pisz wogole ;]
m4r1u5z
nikt nie panikuje, ale mi sie po 3 sezonie save spieprzyl i nie chce sie naprawic, wlaczylem od nowa, po sezonie znowu to samo. a ja chce tylko jednego - grac... fakt, ze u mnie sie pieprzy w karierze a nie bal, ale sadze, ze problem lezy w tej samej rzeczy co u kolegi Danusa.
Danus90
CYTAT(m4r1u5z @ May 13 2009, 14:18) *
nikt nie panikuje, ale mi sie po 3 sezonie save spieprzyl i nie chce sie naprawic, wlaczylem od nowa, po sezonie znowu to samo. a ja chce tylko jednego - grac... fakt, ze u mnie sie pieprzy w karierze a nie bal, ale sadze, ze problem lezy w tej samej rzeczy co u kolegi Danusa.

ja nie usunalem save'ow nawet mam kopie.. tylko nie wiem czemu moj brat normalnie gra kariere i w Repce gra a mi przy tym meczu wychodzi do wina.. ;/ i nic chyba nie zrobie.. wie ktos?
m4r1u5z
po formacie, ponownym zainstalowaniu pesa i ekstraklasa patcha final version przejechalem poltora sezonu od poczatku az wkoncu save padl i nawet jak cofam mecz (savewowalem na 2 roznych slotach) to nic to nie zmienia, gram, koncze mecz, zapisuje i sie pieprzy. wie ktos jak ten problem rozwiazac? wylaczalem patch, ale i bez niego dupa
Moralezz
Witam. Gram Become a Legend zagrałem parenaście meczy i w pewnym pomencie po zakonczonym meczu wchodzi mi do kalendarza i wydaje sie ze jest ok, ale po wejściu do menu, tam gdzie moge gre zapisac itp. Gra mi się wyłącza sad.gifsad.gif

Jak to naprawić?

Mam nie oryginalną wersje gry.

Z góry dzięki za pomoc.
Xawlo
Proponuję. Odinstalować kitserver (o ile masz), zagrać ten mecz i zainstalować kitserver.
Moralezz
A co to jest to kitserver?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.