Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Spróbujecie mi pomóc ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
krisgessle
Witajcie jestem tu pierwszy raz , trafiłem na ta stronę przypadkowo szukając herbów klubowych do ekstraklasy którą chciałem sobie zrobic w Pes 09 kliknołem na zdjęcie z ciekawości i tak właśnie trafiłem na tą stronę . Mam kompa od niedawna i pes09 na kompa tez (ostatnio w Pes grywalem na Psx, Ps2) porobiłem
sobie mniej więcej aktualne transfery ale koniecznie chciałem sobie zrobic naszą polska ligę wszystkie kluby naszej ekstraklasy no tym razem w Pes 09 kiedyś w poprzednich wersjach jeszcze na Ps2 ok teraz do rzeczy (nawet nie wiedziałem że taka strona w polsce istnieje extra) pogrzebałem trochę na tej stronce i na forum i zauważylem że dzielicie się plikami które są do pobrania własnie pomyślałem że może pomożecie mi własnie w tej rzeczy jak np to pobrac czyli chciałbym naszą 1 lige czy po ściągnięciu trzeba jeszcze raz instalować calą zawartośc pesa z tym bylby kłopot bo grę instalowal mi mulowaty kumpel ( nawet pewnie niewie o tej stronie czesiek i gra w pesa tak samo ,jesli cos się da zrobić to fajnie jeśli nie to cholerna szkoda bo kocham ta gałe od samego poczatku jej powstania jeśli to was zainteresuje prosze napiszcie do mnie na gg 8641085 i czy da się coś zrobic ( chciałem jeszcze ligę niemiecka bo nie ma. ostatnio w pes 05 czy 06 była ale o tym pogadamy jak się ktoś z was odezwie proszę chciałbym z kimś się zmierzyć online ale niewiem jak to wszystko ustawić niech ktoś się odezwie. Odezwijcie się bo to dzięki wam tu trafiłem narazie mam wersję 1.0.0 .0 pes'a.
MOJE GG 8641085 napiszcie !!!!!!!!!!!!
kostek
Strasznie ciężko się czyta Twoje wypociny.
W ogóle ciężko zrozumieć o co ci chodzi.

Ale może ten patch?
http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&start=0
krisgessle
-chodzi mi dokładnie o to żeby ktoś z was pomógl mi zainstalowac cała lige polską jeśli to możliwe to i niemiecką i czy w grze nic sie nie zmieni po zainstalowaniu i jak zagrać z wami online wprowadzcie mnie
JuveR
On-Line pograsz tylko na oryginale.
Wszystko na temat patcha z OE (łącznie z instrukcją instalacji) masz w linku od kostka.
krisgessle
kurde ale tak patrze wlaśnie na link od kostka i gra trochę się zmieni
krisgessle
jeśli tak , to moze ktoś ma inną wersję? niż 1.0.0.0 . To zostawił bym sobie swoja wersję Pes'a ,a na tamtej zainstalowal sobie Patcha, którego przedstawił mi kostek . Poprostu miał bym zainstalowane 2 wersje gier Pes'a , standardowa , a druga z Patchem rozumiecie o co chodzi , bo niechce stracić innych klubow.

Weź się trochę ogarnij i zacznij używać znaków interpunkcyjnych. No i edytuj posty. // Tomak
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.