Witam. Temat ten dotyczy programu BaL Editor... Chodzi o to, że w głupi sposób straciłem swojego save'a na którym miałem już 8 sezon i postanowiłem sobie sciągnąć ten edytor coby wszystkiego od nowa nie zaczynać... Ale mniejsza o to.
W tym programie spokojnie edytuje sobie atrybuty, dodaje tu i ówdzie po kilka ale gdy wchodzę do gry to tak jakby tracę swoją pozycję. Nipy w informacjach o zawodniku przy nazwisku mam "CF" ale już np. w menu wyboru składu w oknie z pozycjami nie mam nic. Dzieje się tak dopiero po edycji atrybutów... Wcześniej mam tam "CF".
Nie pisał bym tego gdyby trener wystawiał mnie na CF, bo wkońcu ta pozycja mi się przypisała w tym okienku... Próbowałem już wiele razy i za każdym razem ląduję na CMF'ie lub w najlepszym wypadku a AMF'ie... Tyle, że nie chcę grać na tych pozycjach bo poprostu mnei to nie bawi. Próbowałem zmieniać skile na bardziej ofensywne, dokładnośc i szybkość podań, tak i długich i krótkich zostawiałem na poziomie 60 i ciągle ląduję w środku pola. Także próbowałem ustawić sobie takie same atrybuty jak napastnik drużyny w której grałem tyle, że o 1 lepsze i ciągle trener wystawia mnie na CMF'ie.
Może ktoś rozwiązał ten problem lub ma jakiś inny program/sposób na zmianę tego. Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam