Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Forma Home & Away
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
gas
Witam

Ostatnio dosyc czesto gram w PES'a 2009 z kumplami na ps3 i mam pytanie. Czy forma zawodnikow zalezy od tego czy gramy Home, czy AWAY? Poniewaz odczuwam wyraznie, ze duzo trudniej gra sie zespolem ktory gra na wyjezdzie. Moze jakies opcje sa zle ustawione? Wiem, ze jest taka opcja, gdzie mozna wybrac forme, ale graczy, tam akurat mam ustawione random.
Prosze o informajce.
Bodzioszenko
Nie ma różnicy
kristof26
CYTAT(gas @ Apr 8 2009, 19:31) *
Witam

Ostatnio dosyc czesto gram w PES'a 2009 z kumplami na ps3 i mam pytanie. Czy forma zawodnikow zalezy od tego czy gramy Home, czy AWAY? Poniewaz odczuwam wyraznie, ze duzo trudniej gra sie zespolem ktory gra na wyjezdzie. Moze jakies opcje sa zle ustawione? Wiem, ze jest taka opcja, gdzie mozna wybrac forme, ale graczy, tam akurat mam ustawione random.
Prosze o informajce.

jak masz ustawione random to komputer sam wybiera forme zawodnikow i jest ona zawsze zroznicowana dlatego proponuje ci ustawic forme na normal zarowno dla HOME jak i AWAY.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.