Orange_91
Apr 8 2009, 11:54
Czas rozpocząć fazę grupową eliminacji. Z każdej z grup do dalszej fazy awansuje dwóch najlepszych zawodników z danej grupy. Jednocześnie te dwie osoby będą grały w pierwszej lidze, osoby z miejsc trzeciego i czwartego zagrają w drugiej lidze. Za zwycięstwo przyznawane są oczywiście 3pkt a za remis 1pkt. W przypadku gdy dwie osoby będą miały jednakową liczbę punktów, wtedy o miejscu w tabeli decyduje różnica bramek. Z każdym przeciwnikiem rozgrywamy dwa mecze. Mecze rozgrywamy do 15.04.2009r. Przed rozpoczęciem gry proszę się zapoznać z tymi tematami:
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=14177http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=14178http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=14182Oraz jeżeli ktoś jeszcze tego nie zrobił prosimy o zarejestrowanie się na stronie głównej, ponieważ to tam będą tabele, wyniki itp. Aby się zarejestrować na stronie głównej należy wejść w ten link i wypełnić formularz(imię i nazwisko oraz miejscowość nie są konieczne do założenia konta)
http://issonline.pl/rejestruj2.phpGrupa 8.
-----------------------------------M----GZ----GS----Pkt
1.lukasz44(Szwajcaria)---------6-----14------7------132.nikopl(Ekwador)---------------6-----4------4------93.Bakel(USA)--------------------6-----6------7------84.Rzepa7(Ekwador)-------------6-----5------11------2Mecze:
Bakel(USA)
1 :
0 Rzepa7(Ekwador)
Rzepa7(Ekwador)
1 :
1 Bakel(USA)
Bakel(USA)
3 :
0 lukasz44(Szwajcaria)
lukasz44(Szwajcaria)
4 :
1 Bakel(USA)
Bakel(USA)
0 :
2 nikopl(Ekwador)
nikopl(Ekwador)
0 :
0 Bakel(USA)
Rzepa7(Ekwador)
1 :
2 lukasz44(Szwajcaria)
lukasz44(Szwajcaria)
5 :
2 Rzepa7(Ekwador)
Rzepa7(Ekwador)
1 :
1 nikopl(Ekwador)
nikopl(Ekwador)
1 :
0 Rzepa7(Ekwador)
lukasz44(Szwajcaria)
3 :
0 nikopl(Ekwador)
nikopl(Ekwador)
0 :
0 lukasz44(Szwajcaria)
Numery gg graczy:
Bakel: 4191885
Rzepa7: 1487901
lukasz44: 286124
nikopl: 5959636
Bakel(USA) 1:0 Rzepa7(Ekwador)
W obu połowach to zespół z Ameryki Północnej był stroną dominującą, ale przez długi okres czasu nie potrafił udokumentować przewagi. Udało się to dopiero w 40 minucie, gdy Donovan wtoczył piłkę do pustej bramki. Rzepa mógł wyrównać w samej końcówce, ale strzał Tenorio był katastrofalny.
Dzięki za grę.
Potwierdzam,dzięki za grę i życzę powodzenia
lukasz44 (Szwajcaria) - Rzepa7 (Ekwador) 5:2
Cała pierwsza połowa to wielki dramat z powodu bardzo wielkich lagów(bardzo duże opóźnienie) przy straceniu pierwszych 2 bramek gra zacieła mi się na około 10 sekund ;/
Druga połowa była płynna dzięki czemu straciłem 1 bramkę ,a strzeliłem 2 ;]
Dzięki za mecz ;]
Chodź jestem zdenerwowany przez wysokie lagi ;/
0 włączonych programów i nie potrzebnych procesów ;/
lukasz44
Apr 9 2009, 19:05
Rzepa, z Tobą miałem dość kiepskie połączenie, z lukaszem grało się dobrze, więc to gdzieś po Twojej stronie leży przyczyna lagów. Tak jak napisał lukasz44, przepustowość łącza, a czas pingów to dwie różne sprawy.
unikat
Apr 10 2009, 10:22
Ja tak myślę że pewnie mam jakieś wirusy na kompie i ping mi skacze ;/
nikopl
Apr 10 2009, 15:50
Bakel(USA) vs nikopl(Ekwador) - 0:2
nikopl(Ekwador) vs Bakel(USA) - 0:0
Rzepa7(Ekwador)
1:1 Bakel(USA)
W obu meczach z nikopl oraz z Rzepą zaprezentowałem żenujący poziom gry oraz absolutny brak szczęscia, co zaowocowało takimi, a nie innymi wynikami. Powoli szykuję się do zajęcia ciepłego miejsca w II lidze.
If luck is a skill, I'm totally skilless.
unikat
Apr 10 2009, 17:49
Potwierdzam brak jakichkolwiek lagów chociaż ostatnie 10 minut miały kilka małych lagów.
Dla mnie też szykuje się miejsce chyba w II lidze nie odpowiada mi zespół jakim gram
unikat
Apr 11 2009, 19:27
Potwierdzone ;] II liga II liga Rzepa xD
nikopl
Apr 12 2009, 12:30
Rzepa7(Ekwador) vs nikopl(Ekwador) 1:1
nikopl(Ekwador) vs Rzepa7(Ekwador) 1:0
I awans xD
Sorry za taką ostrą grę w 2 meczu,ale broniłem wyniku
unikat
Apr 12 2009, 12:41
Potwierdzam nie wiem nie mogłem jakoś ekwadorem grac ;/
Orange_91
Apr 12 2009, 12:46
Rozgrywki eliminacyjne grupy 8 uważam za zakończone. W I lidze zagrają: lukasz44 i nikopl, zaś w II lidze: Bakel i (JP)Rzepa7. Temat zamykam, jeżeli mielibyście jakieś reklamacje np. złe wyniki w tabeli to piszcie na PW.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.