Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa 1
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 1
Orange_91
Czas rozpocząć fazę grupową eliminacji. Z każdej z grup do dalszej fazy awansuje dwóch najlepszych zawodników z danej grupy. Jednocześnie te dwie osoby będą grały w pierwszej lidze, osoby z miejsc trzeciego i czwartego zagrają w drugiej lidze. Za zwycięstwo przyznawane są oczywiście 3pkt a za remis 1pkt. W przypadku gdy dwie osoby będą miały jednakową liczbę punktów, wtedy o miejscu w tabeli decyduje różnica bramek. Z każdym przeciwnikiem rozgrywamy dwa mecze. Mecze rozgrywamy do 15.04.2009r. Przed rozpoczęciem gry proszę się zapoznać z tymi tematami:
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=14177
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=14178
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=14182

Oraz jeżeli ktoś jeszcze tego nie zrobił prosimy o zarejestrowanie się na stronie głównej, ponieważ to tam będą tabele, wyniki itp. Aby się zarejestrować na stronie głównej należy wejść w ten link i wypełnić formularz(imię i nazwisko oraz miejscowość nie są konieczne do założenia konta) http://issonline.pl/rejestruj2.php

Grupa 1.
------------------------------M----GZ----GS----Pkt
1.kksm(Norwegia)---------6-----22-----10------15
2.Tomaszzz(Serbia)-------6------15------12------10
3.pawel90(Australia)------6------12----14------7
4.dikhet(Turcja)-----------6------10------21------3

Mecze:
dikhet(Turcja) 0 : 4 kksm(Norwegia)

kksm(Norwegia) 6 : 2 dikhet(Turcja)

dikhet(Turcja) 4 : 1 pawel90(Australia)

pawel90(Australia) 4 : 2 dikhet(Turcja)

dikhet(Turcja) 0 : 3 Tomaszzz(Serbia)

Tomaszzz(Serbia) 3 : 0 dikhet(Turcja)

kksm(Norwegia) 4 : 1 pawel90(Australia)

pawel90(Australia) 0 : 2 kksm(Norwegia)

kksm(Norwegia) 4 : 1 Tomaszzz(Serbia)

Tomaszzz(Serbia) 6 : 2 kksm(Norwegia)

pawel90(Australia) 2 : 2 Tomaszzz(Serbia)

Tomaszzz(Serbia) 0 : 4 pawel90(Australia)

Numery gg graczy:
dikhet: 6653943
kksm: 2399732
pawel90: 8969588
Tomaszzz: 5924783
kksm
kksm(Norwegia) 4 : 1 pawel90(Australia)
Niesamowity mecz! Przegrywałem 0-1 już w ok. 2/3 minucie po karnym. Do konca 1 połowy było łeb w łeb 1-1, ale wtedy coś w obronie pawela zaczęło się sypać. Dzięki pawel90. Powodzenia!

paweł90
Potwierdzam wynik, fajny meczyk, szkoda tylko ze w 2 polowie zaczalem jakos slabo grac w obronie i stracilem 3 bramki. Dzieki za mecz i powodzenia
kksm
kksm(Norwegia) 6 : 2 dikhet(Turcja)
Na początku troche nerwowa gra obu drużyn, ale potem John Carew znowu sie wykazuje genialnym instynktem napastnika. Dzięki. Powodzenia Dikhet!

dikhet
potwierdzam, jest nauczka na przyszlosc, rowniez kksm zycze udanych gier
kksm
dikhet(Turcja) 0 : 4 kksm(Norwegia)
Bardzo fajny, szybki i zaciety do 60 minuty mecz. Potem obrona Turcji obluźniła się i 3 bramki zdobył Carew. Do tego 1 dołożona przez Risse. Powodzenia wszytkim i tobie dikhet w next match.

dikhet
potwierdzam

nieudany rewanz;/
paweł90
Tomaszzz(Serbia) 0 : 4 pawel90(Australia)

pawel90(Australia) 2 : 2 Tomaszzz(Serbia)

Do tego meczu zapomnialem zrobic screena niestety
Tomaszzz
Fajny dzień, w pierwszym meczu miałem więcej sytuacji i powinienem prowadzić, w drugim piłka cudem nie wpadała do bramki, potwierdzam.
Tomaszzz
Tomaszzz (Serbia) 6 - 2 kksm (Norwegia)

http://img23.imageshack.us/img23/1218/beztytuugop.jpg
kksm
Potwierdzam totalna klęska, żenada zaraz rewanż zobaczymy co bedzie.
kksm
pawel90(Australia) 0 : 2 kksm(Norwegia)
Dobry dynamiczny i bardzo zaciety mecz. Powodzenia pawel90(mam nadzieje, ze razem wyjdziemy z grupy)
paweł90
Potwierdzam wynik, dobry mecz byl, rowniez zycze powodzenia
paweł90
dikhet(Turcja) 4 : 1 pawel90(Australia)
pawel90(Australia) 4 : 2 dikhet(Turcja)
dikhet
potwierdzam;)
kksm
kksm(Norwegia) 4 : 1 Tomaszzz(Serbia)
Udany rewanż choć grałem na zepsutym padzie i miałem trochę szczęścia po tym jak czerwoną kartke otrzymał zawodnik Serbii. Tomaszzz grał baaardzo ostro, ale to mu nic nie dało. Dzięki PozDro.
P.S ORANGE popraw pierwszy mecz z tomaszzem bo było 6-2 dla niego a nie 6-0.

Tomaszzz
No kolejny raz zabrakło szczęścia, tuż przed czerwoną kartką była seta na strzelenie gola, nie było gola i musiałem grać w 10...

Potwierdzam
Tomaszzz
dikhet (Turcja) 0 : 3 Tomaszzz (Serbia)

Zanim strzeliłem bramkę to kolega miał więcej sytuacji, ale tym razem miałem trochę więcej szczęścia.

Tomaszzz

Drugi mecz tez hostowany przez dikheta , bo inaczej nie chciało pójść. Przebieg meczu podobny, zacięta walka, pozdrowienia dla dikheta. ;P

Tomaszzz (Serbia) 3 : 0 dikhet (Turcja)
dikhet
nie zaprzeczam, oj ciezko sie gralo przeciwo takiej defensywie tomasza;/ powodzenia w I lidze
Orange_91
Gratuluję panowie, jako pierwsza grupa zakończyliście rozgrywki grupowe. W I lidze zagrają: kksm i Tomaszzz, zaś w II lidze: pawel90 i dikhet. Teraz spokojnie czekajcie aż inne grupy rozegrają swoje mecze. Temat zamykam, jeżeli mielibyście jakieś reklamacje np. złe wyniki w tabeli to piszcie na PW.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.