Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy PES nie chce sie uruchomic po formacie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
kurkus
Wczoraj bylem zmuszony sformatowac sobie komputer, zainstalowalem system operacyjny windows xp z dodatkiem service pack 3 i o dziwo na tej wersji windowsa nie chce mi sie uruchomic pro evo, probowalem wersje podstawowa jak i z patchami 1.2 i 1.3 i ciagle nic :/ wlaczam gre pojawia mi sie czarne okienko ktore sie od razu zamyka, przy jednym z patchy wyskakuje do tego jeszcze blad "Runtime error microsoft visual c++ runtime library" szukalem juz troche w necie o tym instalowalem jakies biblioteki visual c ale nic to nie daje, z tego co sie orientuje to nie tylko moj problem, macie jakies pomysly? licze na szybka odpowiedz bo jak tu wytrzymac bez pro evo wink.gif
lowrider
myślę, że wgranie kluczów rejestru z pes 2009 może rozwiązać twój problem, ja niestety grywam w "6" więc nie pomogę
messjash
CYTAT(kurkus @ Apr 6 2009, 14:20) *
Wczoraj bylem zmuszony sformatowac sobie komputer, zainstalowalem system operacyjny windows xp z dodatkiem service pack 3 i o dziwo na tej wersji windowsa nie chce mi sie uruchomic pro evo, probowalem wersje podstawowa jak i z patchami 1.2 i 1.3 i ciagle nic :/ wlaczam gre pojawia mi sie czarne okienko ktore sie od razu zamyka, przy jednym z patchy wyskakuje do tego jeszcze blad "Runtime error microsoft visual c++ runtime library" szukalem juz troche w necie o tym instalowalem jakies biblioteki visual c ale nic to nie daje, z tego co sie orientuje to nie tylko moj problem, macie jakies pomysly? licze na szybka odpowiedz bo jak tu wytrzymac bez pro evo wink.gif

Nie wiem na jakim poziomie znajomości komputerów jesteś ale czy po reinstalce systemu zainstalowałeś wszystkie sterowniki do płyty gł. grafiki itp. itd. Do tego directX ale ten chyba instaluje się razem z grą. Dziwna sprawa bo jakbyś miał zamulony system syfem to takie cuda mogły by się dać więc musiałeś coś zrobić nie tak lub zwykłą złośliwośc rzeczy martwych ;]. Na Twoim miejscu zrobił bym wszystko jeszcze raz od początku bo jeśli wszystko zrobił byś ok to raczej nie powinno być problemów jeśli wcześniej gra chodziłą normalnie.
kurkus
stery i directx sa najnowsze gre przeinstalowywalem juz 3 razy :/ o co chodzi dokladnie z tymi wpisami do rejestru? nie dodaja sie automatycznie przy instalacji gierki?
rafalon92
jeszcze raz pesa zainstaluj albo zrób(nie mam pojęcia jak ale wiem że sie da) lub znajdź gdzieś wpis do rejestru do pesa żadne patche tu nie pomogą
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.