Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: pomocy! jak grac on-line!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
zaba242
zalogowałem sie sciagnolem tego patcha i...
-wchodze na network i .. nie moge połączyc sie z zadnym graczem .Wydaje mi sie ze cos chyba ja robie zle.Nie moge wejsc do zadnego pokoju i do mojego tez nikt nie wchodzi.Acha rozegralem 2 mecze w opcji -Quck match ,ale z doswiatczenia wiem(grałem namietnie on-line w pes6)ze ta opcja nie zawsze działa!
prosba!!!-niech ktos mi opisze krok po kroku jak wejsc do pokoju i z kims zagrac i-dlaczego nie moge uzywac chatu?

zaba242
CYTAT(zaba242 @ Mar 24 2009, 22:44) *
zalogowałem sie sciagnolem tego patcha i...
-wchodze na network i .. nie moge połączyc sie z zadnym graczem .Wydaje mi sie ze cos chyba ja robie zle.Nie moge wejsc do zadnego pokoju i do mojego tez nikt nie wchodzi.Acha rozegralem 2 mecze w opcji -Quck match ,ale z doswiatczenia wiem(grałem namietnie on-line w pes6)ze ta opcja nie zawsze działa!
prosba!!!-niech ktos mi opisze krok po kroku jak wejsc do pokoju i z kims zagrac i-dlaczego nie moge uzywac chatu?

OCZYWISCIE GRE MAM ORYGINALNĄ!!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.