Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EditPEOptionFile
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
_DEVIL_
CZes!!!!
mam tak problem......otoz mam najnowszego editoption i jak daje na zakladke players zawsze jak wybralem jakiegos zawodnika z listy to mialem jego twarz zboku a teraz nie wiem co sie stalo i nie mam po prawej stronie nic..!!!!1zanej twarzy!!Bardzo prosze o pomoc ....jesli ma ktos jakiis pomysl bardzo z gory dziekuje.....tongue.gifbiggrin.gif ;D smile.gif
T-Mac
wskaz w edytorze 0_text
Setting - modify 0_text
_DEVIL_
dzieki T-Mac
piro7
/Mam pytanie: jestem posiadaczem EditPES4OptionFile v1.11, a moje pytanko jest takie; :roll: wlanczam EditPES4OptionFile v1.11 biore np. zakladke Players zmieniam np. wysokosc zawodnika i..............wlasnie w tym tkwi problematyka tego postka niewiem jak mam to zapisac?? :?:

Bardzo prosze o odp. z gory THX POZDRO 8)
T-Mac
o matko to jak wlaczyles komputer ???????
open - save
piro7
Dobra to wlasnie wiedzialem tylko mam pytanie czy jak rozpoczelem ML i mam pare meczy za soba to czy jak zmienie cos w OPTIONsie to bedzie w ML np.Statystyki zawodnika!!jezeli tak to cos chyba zle robie bo biore statystyki zmieniam danego zawodnika a w ML sa dawniejsze:( :roll:
piro7
Dobra juz wiem czy sie zmienia, tak zmienia sie i sam to obczailem.

SPOKO:)Dla tych co maja trudne poczatki w EOF
1.Musimy sciagnac program!!!
2.Wypakowujemy i Instalujemy!!!
3.Wlanczamy, pokaze sie okienko wlanczamy CProgram FilesKonamiSavei plik np. KONAMI-WIN32PES4!!!
4.Wlaczy nam sie program, Klikamy na zakladce File i Create para_we8.bin... i zmieniamy co sie nam podoba, otworzy sie okienko szukamy para_we8.bin.. (chyba automatycznie bedziemy mieli w oknie) i wlanczamy!!!
5.zmieniamy co chcemy i.......... po skonczeniu roboty klikamy file / save!!!
6.Wlanczamy AFSExplode file Import AFS file... (C
trl+I)
7.w katalogu CProgram FilesKonamiData zaznaczamy O_Text
8.klikamy na lorynetke (Search...) i wpisujemy para_we8bin
9.klikamy prawym na tym pliku(para_we8.bin i Import File!!!tongue.gif
10.nastempnie szaukamy para_we8.bin w katal;)ogu CProgramFileKonamiSave czy Data juz niepamietam i wlanczamy para_we8.bin
11.zamykamy wsio i klikamy na ikone PES4(ta co sie otwiera gre)
12.Wlancza sie pes4 a my z niecierpliwoscia czekamy na ujzenie dziela i................... tongue.gif radosc

Jak cos to walic na GG
PS.Prosba dla tych co sie znaja b.dob. na PESIE: jak cos zle napisalem to prosze to skorygowac!!

POZDRO :wink:
rolf
czemu jak w edit option files zmieniam czcionke nr na strojach barcy i kolor to w grze mi sie wyswietlaja tylko nr a nazwisk juz niema mimo ze daje je zeby byly w takim samym kolorze co nr ?
nigdy tak niemialem ... robilem tak wisle i chodzi ;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.